קצת על סרטים...

קרניjack

New member
קצת על סרטים...

זוכרים את הסרט השוודי LET THE RIGHT ONE IN? אז גם בזמנו כתבתי שתצא גירסא אמריקאית שלו, חשבתי שהיא יצא השנה ושפיספסנו בקצת- אבל היא יצאה שנה שעברה
הסרט נקרא Let Me In , ומי שביים הוא הבמאי של "קלוברפילד" המצויין. מישהו ראה את הגירסא הזאת?

קרניjack

New member
Fright Night ליל האימה

הסרט "ליל האימה" הוא עיבוד מחודש לקומדיות הזוועות הפולחנית משנות השמונים. בעידן שבו הערפדים נכנסו למיינסטרים התרבותי, דרך ספרים וסדרות טלוויזיה, אי אפשר שלא להיזכר בסרט האימה הקלאסי "ליל האימה" משנת 1985. התזמון בהפקת גרסה חדשה היה מושלם. הבמאי קרייג גילספי ניסה להשאר כמה שאפשר למקור, אשר אינו מבוסס רק על הערפד הרומנטיקן, שזה הטרנד העכשווי, אלא להביא מידה נכונה של מתח ואימה כיאה לאחד מסרטי האימה הזכורים של עולם הקולנוע. צ'רלי ברוסטר (אנטון ילצ'ין) סוף סוף השיג את כל מה שהוא צריך – הוא מסתובב עם האנשים הנכונים ויוצא עם הבחורה הכי לוהטת בתיכון. למעשה, הוא כל-כך קול שהוא אפילו יורד על החבר הכי טוב שלו אד (כריסטופר מינץ פלאסה). אבל הצרות מתחילות כאשר זר מסתורי בשם ג'רי (קולין פארל) עובר לגור בשכנות אליו. הוא נראה כמו בחור נהדר, אבל משהו שם לא לגמרי בסדר – ויחד עם זאת אף אחד, אפילו לו אמו של צ'רלי, (טוני קולט) מצליחה לשים לב לזה! אחרי שצ'רלי צופה בפעילויות מאד לא שגרתיות, הוא מגיע למסקנה הבלתי נמענת: ג'רי הוא ערפד המשחר לטרף בשכונה. כאשר הוא לא מצליח לשכנע אף אחד שהוא דובר אמת, צ'רלי חייב למצוא דרך על מנת להפטר מהמפלצת בעצמו בגרסה המחודשת של קומדית האימה הקלאסית הזו. טריילר עם כתוביות בעברית.

Berethor

New member
אשכרה אפילו ערפדי נספרטו נראים בסדר לידם ../images/Emo3.gif

קרניjack

New member
הערפדים ואנשי הזאב חוזרים ב"מלחמת האופל"

צפוי לצאת בארץ 19.1.2012 אחריי שלושת הסרטים: Underworld (2003) Underworld: Evolution (2006) Underworld: Rise of the Lycans (2009) תקציר: סלין הערפדית מתעוררת מהקפאה עמוקה ומגלה שנשבתה על ידי בני אדם והעולם השתנה בשנים בהן היתה בשבי. כעת בני האדם יודעים על קיומם של ערפדים ואנשי זאב, והם מנהלים מלחמת חורמה נגדם. נשמע מעניין...

G r o k e

New member
:-\ לא אהבתי בכלל

בדיוק מקודם סיימתי לראות את rise of the lycans. הסיפור שם קצת תלוש לדעתי, אני לא מצליחה להבין איך ערפדים נכנסים להריון ומולידים צאצאים.. ולא אהבתי את הצורה שהזאבים לבשו שם, אבל מילים לחוד ומציאות לחוד - אני בטח אראה את זה כשזה יגיע לארץ XD

קרניjack

New member
כן, אבל 2 הסרטים הראשונים נחמדים

למרות שאני לא זוכרת מה היה בהם , אני זוכרת שנהנתי...

G r o k e

New member
השני הוא הכי טוב לדעתי

ואולי אני בכלל קטנונית שאני לא מוצאת סרט שמציג ערפדים כדמות הערפדית האולטימטיבית לדעתי. אבל שני סרטים שזכורים לי לטובה, זה (כמובן, איך לא): ראיון עם ערפד ודרקולה 2000 (שם לא אהבתי את צורת היווצרות הערפדים, אבל את דרקולה עצמו כן).

קרניjack

New member
אני חושבת שבסדרות טלויזיה הם מוצגים באופן

רחב יותר, מאשר סרט שרוצה להראות יותר עלילה ופחות את דמות הערפד (אופי, תכונות, היסטוריה)... רוב הסרטים כמובן.

קרניjack

New member
אגב סרטים, מישהו ראה את PREIST בסוף?

סרט מאוד נחמד לדעתי, וכפי שהוא מסתיים צפוי לו סרט המשך ׁ(אם כי קראתי שהוא נקטל ע"י המבקרים אז מי יודע) נכון, זה לא סרט ערפדים בפני עצמו: ה"ערפדים" הם לא ממש ערפדים אלא מפלצות מהגיהנום, בני האדם שנמצאים בחברת הערפדי(, אני לא זוכרת איך הציגו את זה בסרט ) הם כמו כאלה שנדבקו בנגיף הערפדי או משהו כזה-- הם משרתים את הערפדים- נראים כמו ערפדים שאנחנו מכירים- רק בלי ניבים. הערפד האמיתי עם הניבים... טוב, זה חלק מהעלילה, לא אגלה לכם. זה כאילו שיש 3 סוגים של ערפדים, או דומיהם בסרט. אבל זה בהחלט סרט אקשן, בעל עלילה נחמדה (לא קיטשי) ואפקטים טובים. מה שמשעשע שבסרט מופיעים השחקנים של ביל מדם אמיתי, ושל ג'יימס מדימדומים- כבני אדם...

Berethor

New member
באמת משעשע

אבל אוליי אפשר למצוא לזה הסבר, נגיד זה לפני שהפכו או משהו?
, חחח..

למעלה