קצת על סדר
ד דוקטורסדר New member 11/12/06 #2 כשהדוקטור הולכת יחפה...... ככה זה . ברדק .התכוונתי למאמר אחר. חיוך. כבר אמרתי שהייתי בלגניסטית פעם? קבלו.
כשהדוקטור הולכת יחפה...... ככה זה . ברדק .התכוונתי למאמר אחר. חיוך. כבר אמרתי שהייתי בלגניסטית פעם? קבלו.
ע עדי 5 New member 12/12/06 #4 מקפיצה דוקטורסדר, זה בכלל לא משעמם , לדעתי שווה שישמר במאמרי הפורום . יש שם טיפים ורעיונות נהדרים. חלקם מוכרים לי וחלקם חדשים ויאומצו(למשל טיפול ואחסון פוך). תודה רבה
מקפיצה דוקטורסדר, זה בכלל לא משעמם , לדעתי שווה שישמר במאמרי הפורום . יש שם טיפים ורעיונות נהדרים. חלקם מוכרים לי וחלקם חדשים ויאומצו(למשל טיפול ואחסון פוך). תודה רבה
ד דוקטורסדר New member 12/12/06 #5 תודה רבה לך בחזרה אם יהיה עניין , אפרסם פה מעת לעת מאמרים שלי. תודה
ט טליW New member 13/12/06 #9 ../images/Emo24.gifמאמר מאיר עיניים../images/Emo70.gif תודה../images/Emo140.gif
S sarlior New member 12/12/06 #7 ../images/Emo51.gif על המאמר חלק מהעצות כבר מיושמות וחלק התקבלו בברכה! יהיה מעולה לקרוא מאמרים נוספים!
../images/Emo51.gif על המאמר חלק מהעצות כבר מיושמות וחלק התקבלו בברכה! יהיה מעולה לקרוא מאמרים נוספים!