קצת על נחירות....

קצת על נחירות....

נחירה נוצרת כתוצאה מחיך וענבל ארוכים ורוטטים.חלק מהנוחרים סובלים גם מדום נשימה לילי שגורם לירידת רמת החמצן בדם ובהמשך לעליית לחץ הדם, הפרעות קצב הלב ואפילו שבץ מוחי. מסיבות אלו חייב כל אדם שנוחר לעבור בדיקה רפואית מקיפה כדי לברר אם הוא סובל גם מדום נשימה לילי. שב"ש מישמיש מהקליניקה

כנראה ששום קליניקה און.....

לא תצליח להוציא אותי ממצב OFF

nightroll

New member
ידוע לך אם זה תורשתי?

לדוד של בעלי יש מכשיר מיוחד ללילה, כי הוא מפסיק לנשום. המכשיר דוחס אויר ומונע את דום הנשימה. ובעלי מתחיל לארגן נגריה משלו.

levona

New member
אני עם נסיון וותק בנושא.....

בעלי, נחרן מקצועי ....יש לו נחירות קלות, כבדות, תלוי במצב העייפות ובתנוחת השינה....מה לא קיבל? רק תגידו מה? מרפק בצלע. בעיטה בירך. צעקה. עונש לישון בחדר אחר. כרית מיוחדת. אטב. עזר? נעליים!!! גילנו (ז´תומרת גילתי) שבכדי לזכות בשקט הוא צריך לישון על הצד, (וחסר לו שיזוז)!! נסו-ותראו

nightroll

New member
אני בד"כ

מושכת את הקצה של הכרית שלו. זה גורם לו להזיז את הראש ונהיה שקט.

קרמבובת

New member
יש פתרון!

שמעתי מחברים שהביאו מחו"ל (אנגליה) מדבקות מיוחדות שמדביקים על האף , יש להן מרכז קשיח כזה שמעצבים אותו לצורה מיוחדת ומצמידים לאף, זה משנה את הצורה של האף והם אומרים שבאמת אין נחירות... יו... מתי נדבר על אבו עגילה? פחחחח

levona

New member
אבל בנינו בנות.....

מ´כפת לכן? אנחנו במילא לא ישנות....

levona

New member
כי

האישה היא יחידת שמירה ואבטחה.....הילדים מכוסים...כולם במיטות...הבית נקי...בלה בלה בלה...... כי אתן כאן!!!

הצופה.

New member
פעם הבאה

תעירי אותו ותגידי לו שמישהו ניסה להעיר אותו ואת שמרת עליו ואופס תלכי לישון

קרמבובת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וכשהוא מתעורר אל תשכחי לשיר "לה לה לה לה לה..."

למעלה