קצת על משחקי שני

Krit123

Well-known member
מיאמי - פיניקס
אחלה מחצית שנייה, נהניתי. הדבר הראשון שבלט לאו דווקא קשור לכדורסל: דוויין דדמון עשה לראשונה את הדבר שלשמו הביאו אותו - להיות 7 פוטר שקולע שלשות. תפר שתיים ברצף שלוו בפרץ אדרנלין, ואותו אדרנלין כמעט הוביל להתנפלות על דאנקן רובינסון לאחר שהאחרון איחר לבצע בוקס אאוט (ועוד עם שם כזה). ספו לקח פסק זמן, דדמון המשיך לגעור בו, ושניהם לא חזרו למגרש עד הסיום. הבמאי לא נתן לנו קלוזאפ על רובינסון אז נאלץ להמתין לפודקאסט לתגובה. אולי המקרה מגלם את הסבלנות ההולכת ואוזלת כלפי רובינסון בקרב הארגון כולו.

בהעדרו של פול ההיט התמקדו בלנטרל את בוקר, בנו סביבו חומה בצורה באמצעות בוקס אנד וואן, לא משנה לאיזה כיוון פנה - המתינה לו שם שמירה כפולה בניסיון להכריח מסירה. למזלו דוויין וושינגטון ודמיון טארגאריין נתנו כתף עם 9 שלשות ו35 נק' משותפות מהספסל, עזרו לשמור על פער שהתנדנד בין דו לחד ספרתי.
באופן כללי שתי הקבוצות החליטו שריבאונד מגניב לתפוס רק בהתקפה (יחס של 50-37 בכדורים חוזרים), אז שתיהן חיו על הזדמנות שנייה. השליטה של פיניקס החלה להתמסמס בדקות החמישייה הסוגרת, טורי קרייג וברידג'ס חזרו למגרש והיוו כפילות מיותרת לטעמי, בשעה שההיט מצאו להם הרכב הגנתי בלתי מתפשר (קיילב מרטין בערב קליעה מוצלח) שאפשר להם לצאת במעבר. ההבדל המרכזי באותן דקות היה בעמדת הסנטר, באם היה guard like ביציאה קדימה בשעה שאייטון השתרך מאחור. אדביו כיכב וגבר על DA במצ'אפ האישי עם 30-10, כולל שתיים קריטיות מקו העונשין (בשריקה סופר גבולית) שהשלימו את הקאמבק והעניקו להיט יתרון נקודה פחות מדקה לסיום.
בוקר קיבל את ההזמנות האחרונה, באטלר התייצב מולו

גולדן סטייט - סאן אנטוניו
הסיבה היחידה שאני צופה בגולדן היא לשמוע אם לצוות השידור התפלק Jordan Poole is unconscious! במהלך היט צ'ק או דריימונד punches it in לאחר דאנק. הפעם פול פתח על חשבונו של קליי (DNP) ובאמת יצא מהכרה, עם 36 נק' במשחק שלא היה תחרותי ברובו. אגב, לא קיבלנו הומור משובח מהשדרנים אבל כן ניסיון שפחות צלח לטים הארדוואי בעמדת הפרשן.
פופ החליט להפחית בדקות של קלדון ג'ונסון, כנראה במטרה לחסוך לי צפייה מיותרת בניצחון של גולדן. קר ראה במפגש הזמנות לאוורר חלק ממצורעי הרוטציה שלו, בדמותם של ג'מייקל גרין והחבר'ה הצעירים. מה מצחיק? כוללללללם בווריורס סיימו עם פלוס מינוס חיובי, למעט אחד. רוצים לנחש מי? שיהיה בריא וייזמן, הצליח להיות -4 בבלואאוט של כמעט 40 הפרש. יש לו הרבה מה ללמוד.
 

Rapgamer

Well-known member
מיאמי שיחקו אולטרה אגרסיבי ברבע האחרון, זו לא הפעם הראשונה שהם מצליחים לגרד ניצחון קשה באמצעות רצף עצירות ברבע האחרון. מונטי וויליאמס רמז לשיפוט מוטה, אולי יש דברים בגו כשלוקחים בחשבון שפיניקס הגיעה ל4 זריקות עונשין במשחק כולו.

קרי ופול סופר דינמיים ביחד, לא כל שחקן פורח מהספסל ואכן פול במשחקו הטוב ביותר העונה כשפתח בחמישייה. גולדן רצה 20-0 במה שהרגיש כמו 3-4 דקות של כדורסל מושלם, בול גיים בתחילת הרבע השלישי.
 
למעלה