קצת על כולם ...

Free4ever

New member
קצת על כולם ...

אוף איתכם אנשים אנלא מכיר פה אפאחד ... ואתם לא ממש מרבים לספר על עצמכם אלא רק על בעיותכם ... תנו לי להכירכם מי אתם , מאיפה כמה ולמה ... יוסי

יוסי - כפית אחר כפית ותשתכר

יוסי חמוד, השאר איתנו קצת תלמד גם עלינו דרך רגשותינו, דרך אהבותינו, דרך אכזבותינו ונלמד עליך בשמחתך בחיוכך ברגעים היפים לאט לאט משפחה שלמה ומסובכת תגלגל קצת דפים אחורה. בהרבה סבלנות ומקווה שתרגיש חלק מהמשפחה החמה הזאת.

tairon

New member
בוא ידידי אני יסביר לך...

אין כאן ולא תמצא תאורים אישים ממה שאתה רוצה לדעת כי אנחנו לא נכנסים אחד לשני יותר מדי אבל!!.. במשך הזמן אני מבטיח לך שתלמד להכיר יותר את האנשים דרך הכתוב יונה צחורה אמרה לך לחזור מעט אחורנית ויש משו בדברייה ככה תוכל להתרשם יותר ולהכיר ... אני יכול לומר לך שאנחנו כמו משפחה אחת גדולה ..מקבלים את כל מי שרק רוצה אלינו בזרועות פתוחות.

אהובה.א

New member
ואם אני רוצה לאמר לו מי אני?

שלא יחשוב שאני מתחילה איתו... חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אהובה. זה שמי כבר 40 שנה. ולא מחליפה אותו בעד שום הון. גרה בקיבוץ בצפון הגולן. נשואה ומאושרת + שני בנים מקסימים. (יעני , שני גברים בני 9 ו 7 וילד בן 40 ...) במשך הזמן עוד תלמד להכיר את השטויות שאני כותבת. בכל מקרה , רק שתדע , אני משוגעת על חיילים. ולכן..... התקבלת לליבי... אז , יאללה , קדימה.. שפוך וידוייך על פני המים. שבת שלום לך , חמוד אהובה

אז ככה, אני היחצנית .....

של פורום וידויים סתם תיכף ייתנו לי כאפה,,,אבל אני חושבת שאני הפיה ....הפעם יעיפו אותי בבעיטה מה לעשות לא יכולה לשמור על הפה שלי ,אסור כאן להיות קצת ישירים לפעמים אני משקרת כדי לא לפגוע באמת או לא לגעת בלי כוונה בפצעים פתוחים....חחחחחה מה אני מקשקשת לך...שאלת מי אנחנו? אני יונית? גרושה 36 לא שזה מעניין אותך אבל זוכרת שהצגת עצמך כיוסי ושאתה בן 19 חייל, לכן מחזירה לך פרטי אלו. כאן הכי הכי כיף לדעתי זה מן סדנא חינם לעובדות החיים. ממש ממש נעים כאן, וכמי שיש לה יצר נדודים משונה, אני כאן כבר הרבה זמן בלי לנדוד למקום אחר. אז יוסי, ברוכים הבאים....... יוניתושששששש

may may.

New member
יוסיפופו

נעים לי להכיר אני מאי מאי מח` אהבות נכזבות קומה ד` מצד שמאל אההמממממ הקפה בלובי

snowhite

New member
אני מתוך סיפור האגדה

כשיש אהבה אני מופיעה מחברת שירים מדברת בחרוזים אוהבת את כולם ומחייכת לעולם מחכה לנסיך על הסוס הלבן מקווה שלא ארדם כאשר הוא יגיע לכאן... אוהבת snowhite

למעלה