קצת על "ישנן בנות"..

Nielle

New member
קצת על "ישנן בנות"..

שמתי לב שלאחרונה מדברים הרבה בפורום על "ישנן בנות" ורוב האנשים שלא כ"כ אוהבים את הסדרה רואים אותה בתור 'סדרת לסביות' ורק רציתי לומר שזה הרבה יותר מזה, כפי שאתם לא רואים את "קרוב רחוק" כסדרת סטרייטים אלא כסדרה העוסקת באהבה וחיי יום יום וכ'ו אני לא חושבת שאתם צריכים לראות את "ישנן בנות" כסדרת לסביות כי אולי היא עוסקת בלסביות אבל היא עוסקת בחיי יום יום סה"כ. o_O

MiriOrit

New member
../images/Emo45.gif

הגעתי למצב שאני לא מספרת לחברות שאני רואה את הסידרה כי הן ישר חושבות שזה לסביות וזהו! ואין לי כח לויכוחים והסברים... אני נהנת מצפיה בסידרה אבל אני לא לסבית.. למרות שג'ני מטריפה אותי..דמות זוועתית!

anazapela

New member
All my friends are gay (אדי, ABFAB)

בלי קשר ללסביות, הומואים, בי סקסואלים או טרנסג'נדרים, שכולם קרובים ללבי, הסדרה סופר משעממת. כך גם לגבי "הכי גאים", שהיא בושה לתעשיית הטלוויזיה אחרי "קוויר בעיר" המושלמת. אין מה לעשות, הבריטים עושים את זה טוב יותר.

מ י ה2

New member
אוי לא.....

אני לא סבלתי את קוייר בעיר,למרות שאני אוהבת את הסדרות הבריטיות אני נירדמתי בה-אני מתה על הגירסה האמריקאית.

אדווה 1

New member
גם אני.....

לא אהבתי את קויר בעיר -הגירסה האמריקאית מדהימה לא אוהבת את הסיגנון הבריטי,אבל בסופו של דבר זה עניין של טעם.

anazapela

New member
יש לכן מזל שרינת כבר לא כאן

כי אם היא היתה קוראת איך אתן מדברות סרה בסטיוארט אלן ג'ונס, היא היתה חוסמת אתכן לנצח
מבחינתי מדובר בהבדלי רמות כל כך גדולים, שחבל על הדיון. 'קוויר' סדרה מעולה, שגם בצפיה החמישים ממשיכה לענג, בעוד 'הכי גאים' היא חיקוי זול ועלוב, וזה בלשון המעטה. 'ישנן בנות' גם כן גרועה; אם תורידו את הקטע הלסבי, שאחרי שתי דקות ממצה את עצמו, תראו שלא נשאר דבר מלבד עלילות משעממות, דמויות מעפנות (ג'ני גורמת לי להיות אנטישמית) ופרובוקציות בשקל. אבל איך אומרים? על טעם ועל ריח וגו'

gilriv

New member
את יודעת שאת במיעוט ,כאן

אין מה לעשות כולנו נמכרנו לג'ני שכטר ולכו הבנות מ,ישנן בנות

Nielle

New member
אני לא אוהבת לפסול דעות אבל..

הכי גאים שיש וישנן בנות הן סדרות מעולות מבחינה עובדתית

Nielle

New member
ד"א

יכול להיות שלסביות צופות בזה כי הן מתחברות לך אבל לא בהכרח לסביות בלבד...

למעלה