קצת על יצירתיות

קצת על יצירתיות

שמעון מרדכי מכה שנית. אחרי שהפיח חיים מחודשים בעשרות ריקודים, הוציאם מהבוידעם, ניער את האבק, שלח לניקוי יבש והריהם כחדשים. כמו למשל: וואלס חמש ושלושים, יום הולדת, זר כלניות, אל תשכחי אותנו, בואי כלה, הפרי שלך ועוד ועוד ועוד... ואחרי שהחיה את הריקוד המופלא "חלום צועני"... ואחרי שבשבוע שעבר חזרנו על ה"גיטרה רומנה" המרטיטה... והנה הוא עוד פעם עושה את זה, עם הריקוד של משה תלם - "בתוף ובצליל". אתמול בגולדה בשעה 01:00 כ- 40 זוגות (בשעה 01:30 , 20 זוגות שמסרבים ללכת הביתה) לומדים את הריקוד כשמשה תלם מנצח על המסיבה. נהנתי. היה כיף. בכלל למשה תלם יש כמה ריקודים מאד איכותיים: "שאני עמך במחול" ריקוד שורות מדהים, "ריקוד הפרחים" היפהפה, "עת דודים" - ריקוד קצבי ומדליק (מאלה שאליק מת עליהם). אתמול אומר לי משה תלם: "כשלימדתי את הריקוד בתוף ובצליל לפני 40 שנה הוא לא נקלט בגלל הסיבוב המחורבן..." הסיבוב הזה הוא "כוס תה" בהשוואה לאלמנטים המטורפים שמכניסים היום לריקודים. ראה "סימנים". מת על הריקודים האלה - סש"י ובתמונה - "ריקוד העצים"

אולי אתה מתכוון ל"שאני בתוף"?

(בתוף ובצליל הוא ריקוד מעגל של מושיקו הלוי) אכן ריקוד יפה, ומצחיק לחשוב שפעם נחשב למסובך ביותר...

אליק 31

New member
סש"י יקירי, למה תכאיבני? הלא אתה

יודע כי לבי במזרח גולדה ואנכי בסוף מערב נצר סירני, כדי להטביע את צערי העמוק על החמצות שאני מחמיץ את גולדה ואת שמעון מרדכי, אני נוטל צלחת מהשלחן העמוס מאכלים בנצר סירני, ומנסה לגבור על כאבי הגעגועים לגולדה, באכילה גסה של סלטי פטריות, חומוס, טחינה, כרוב אדום, קולרבי לבן, סלט ירקות, סלט דלעת ( חדש) חצילים, פיתות, ולקינוח גלידה עם עוגיות וקפה. כן, אני יודע שאני מצער אותך, וגורם לגרגורי מעיים אצלך, אבל זהו הנשק האחרון שאתה משאיר לי. ישאלו השואלים בצדק: אם כל כך טוב לך בגולדה למה אתה לא בגולדה, אלא במקום אחר? ותשובתי תהיה: אכלתי מרורים בגולדה-תיבת-נוח, עמדתי שעות וימים בצד, מיובש מאין בת זוג כלבבי, ונאלץ בכל פעם להסתפק בכאלה שלעולם לא ילמדו לרקוד, נטשתי את הספינה שמתנכרת לי, הלכתי למקום אחר, מצאתי בת זוג בדרג של *****, ואני משאיר לך את גולדה, לצערי, לרקוד עם שרל'ה שלך. וד"ש למשהא ובת זוגתו.

אליק אתה עוד פעם עושה את זה...

לא יפה, בשעת הצהריים לספר לי על מטעמי השולחן הפתוח של ישראל שיקר... אני מקווה ששמעון עשור רואה את התיאור העסיסי של המטעמים הטעימים מגירי הריר שאתה מתאר. ככה, לקראת שבת זוגות הבאה. שמשהא יאכל משהו ויהיה מבסוט. די מספיק עם הביסקוויטים. צריך לאכול משהו. אגב, בביקורי האחרון אצל שיקר בנצר הוא נתן דווקא רפרטואר לגמריי לא רע. טוב אז נתראה במפגש הטרויקה הבא... אני אנסה לדחוף את ש.ע. לפרוייקט חדש, אתגרי למדי, "חלום צועני". הולך לאכול, רעב מתמיד - סש"י.

../images/Emo204.gif אליק, יכול להיות... לאאאאא..

שגם ההרקדה בגולדה מאוכלסת בפתח-תקוואיות....

אליק 31

New member
פרפרית, אכלתי אותה, איך אומר יצפאן:

chapeaux, מסיר את הכובע. עכשיו שאני בסירה אחת עם עזרא אצלו הפתח תקואיות ואצלי הגולדאיות, אולי נעשה החלאפות וייטב לשנינו? לעצם העניין, דומני שאת, פרפרית, היית זאת שכתבת פעם על בעיית ההרקדות שהן כמו תיבת נוח: כולם מגיעים מהבית מצויידים מראש בבן/ת זוג. ומי שמגיע לבד, דמו בראשו. יש דרך לגרום להרקדה מסוג זה להיפתח? ולהשתנות? אני מבין שלגביכם, בבית דני, ובאוניברסיטה, אין בעייה כזאת כלל וכלל.

../images/Emo204.gif אליק, כנראה שהרקדות הן....

כמו כדור שלג.... כאשר יוצא להרקדות מסוימות שם של "תיבת נח"
.... מי שאין לו בנזוג מובנה - כבר מראש לא מגיע.... ולהיפך.... זו כנראה הסיבה שבהרקדות בבית-דני ובאונ' {ששמען יצא כהרקדות מרובות "חופשיים"} ניתן למצוא את כל ה"פליטים" הנ"ל... ומכאן שניתן למצוא בני זוג... וחוזר חלילא... המכונה מזינה את עצמה...

K I S 69

New member
שאלה

תגיד, אתה יודע במקרה אם יש הרקדות חינאמיות בקריות? בקרית ים בחוף? תודה

אליק 31

New member
שושי, בחוגים שאני רוקד יש לנו שתי

בנות שיודעות לרקוד בשני התפקידים. כשרון. פעם חבר שלי ואני ניסינו לרקוד זה עם זה וכמעט נפלנו, אפילו צעד אחד טוב לא יצא לנו נכון.

וסיפור על שניים שהצליחו

לפני כשנה, במהלך מחנה הריקודים הילולים בניו יורק, התכוון גדי ללמד את מילים יפות מאלה. לאחר שהתגלו אי אלו רחשים של אי הבנה מצד הרוקדים נחלץ ירון בן שמחון לעזרה, בתור בת זוגתו של גדי. גדי וירון רקדו יחדיו, ואנחנו זכינו "למופע אימים" שייזכר לדורות. (ותחשבו במיוחד על הפזמון "תדע בלב אני תמיד איתך"). צחקנו עד דמעות. זה היה נפלא.

אליק 31

New member
אותם שניים, גדי וירון, לפני כשנה,

בבית דני, יום ג', בשעה אחת בלילה, תפסו מצב רוח והדגימו ריקוד חדש, המנגינה והצעדים הפליאו אותנו ביופיים, ולא חדלנו מלהתפעל מהשניים שביצעו יחד את הריקוד, ירון בתור בת זוג.חבל ששכחתי מה היה הריקוד.

כנראה מצא חן בעיניהם...../images/Emo6.gif

הם רוקדים מדהים ביחד. בכלל, אם חושבים על זה, הם בני זוג אידיאליים. כמעט בכל פרמטר שלא נעלה על הדעת הם מתאימים...

../images/Emo204.gif והמופע הנ"ל זכור לי לטובה..

נראה היה שכ-ו-ל-ם .... המדגימים והצופים נהנו מהמחזה... ודגי וירון זכו למחאות כפיים בסופו...
אז שרק והורה אילת..... הכדור במגרשכם....

../images/Emo204.gif שוב בלבלות באותיות.... ../images/Emo9.gif

גם זה קורה לי לפעמים.... ובימים האחרונים בתכיפות ראוייה לציון...

לין11

New member
זה היה לדעתי

הריקוד "מי אוהב אותך יותר ממני", ובאמת המחזה היה מרהיב.

למעלה