קצת על הסדרה עצמה

שלטון

New member
קצת על הסדרה עצמה

אני לא אתחיל לציין פה את כל הדברים שהפכו את העונה הראשונה לטובה, אלא כמו תמיד אציין את הדברים הרעים שבעונה השנייה והשלישית. העונה הראשונה הייתה נוסחא מנצחת, אי אפשר להכחיש. ואז הגיעה העונה השנייה והשתלטותו הכללית של האגו של סת' כהן על הסדרה כולה. הבעיה הכללית של הסדרה הייתה החוסר נאמנות לדמויות. כי ריאן לא אמור להיות גיק, ואף אחד בעולם לא צריך להיות כל כך שחצן ומרוכז בעצמו כמו סת' כהן של העונה השנייה, ואי אפשר לתת לדמות אחת כל כך הרבה חשיבות וזמן מסך. וכמובן, אי אפשר לבסס עונה על מרדף אחרי בחורה. זה נחמד ברקע, במידה הנכונה, אבל יותר מזה זה נכשל פעם אחרי פעם. בעונה השלישית הרביעייה התאחדה אבל הזוג סת' וריאן, במקום להתאחד כשני האנשים שאנחנו מכירים ואוהבים, נפרדו מסתבר, והכי נורא - סת' נהפך לביץ' התלותי של סאמר וחוץ מכמה פרקים בודדים לא הביא שום דבר שווה לשולחן( ושמדובר באדם ברודי, זה בזבוז עצום של כישרון). גם השנינות שהייתה יכולה לפעמים להתחרות בפרייז'ר אבדה לה פתאום. קחו איזשהי סצינה בעונה הראשונה במטבח של משפחת כהן ושימו לב כמה הברקות קטנות הם מביאים שמה. השנינות הזאת נשארה חיה מעט גם בעונה השנייה הודות לאור הזרקורים החזק מדי על סת' כהן. אבל בעונה השלישית, איזה שנינות ואיזה נעליים, הכל אירועים יבשים בלי טיפת ארס ציני או תחכום. ואחרון חביב, המראה של הסדרה. תשוו פרק מסוים בעונה הראשונה לפרק הסיום של העונה השנייה למשל, ותאראו איך כל הצבעוניות של הסדרה הפכה להרבה צללים וצבעים כהים. כדי ליצור דרמה טובה לא צריך שהסדרה כולה תהיה כל כך כהה, אחרי הכל זאת דרמת נעורים שלא אמורה לקחת את עצמה ביתר רצינות רוב הזמן ולהיות קלילה AS POSSIBLE .גם נעלמה הציניות והביקורתיות על עולם העשירים. הקונטרסט בין ריאן וסת' לבין שאר העולם שלהם נעלם, ואיתם גם הניובסיז. בעונה הראשונה ראינו עושר מפלסטיק, אבל בעונות האלו העושר שלהם נראה אפילו טיפה טוב.

שלטון

New member
המשך../images/Emo58.gif לעונה 4

ולפי מה שהבנתי עונה רביעית תהיה פשוט הקריסה של כל מה שאהבנו בעונה הראשונה שכפי הנראה, נזכרת בראשינו כעונה נפלאה לא רק מטעמי נוסטלגיה. אז בפרק הראשון של העונה הרביעית נוכל לראות אם הסדרה חזרה לעצמה או מתה רשמית

Aviad1987

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

בזכות הסוף הנוכחי האו סי סוף סוף יוכלו להשתחרר ולהמציא את עצמם מחדש. אם רק ג'וש ישמור על ראש פתוח כי כמו שזה נראה כרגע הוא תסריטאי - בהפוך לרושם שקיבלתי ממנו בעונה הראשונה - יחסית מקובע.

Ben LeVi 232

New member
זה לא הוא...

זה טייט!

NoaHK

New member
מבכים את הo.c

sigh... אני זוכרת איך בעונה הראשונה זה היה שילוב של בוורלי הילס עם השנינות וההומור של... של... אריזה משפחתית? (סתם). אבל האו.סי סללה את הדרך לדרמות נעורים אחרות שראו שלא הכל חייב להיות כל כל פאקינג כבד, שגם בעיצומה של הדרמה הגדולה ביותר (אומאגאד, אני, כאילו, לגמרי לא יודעת אם להיפרד מהחבר שלי למרות שהוא בוגד בי עם אמא שלי) יש מקום לקחת צעד אחורה ולהסתכל על הסיטואציה מנקודת מבט שונה. אני אמנם רק באמצע העונה השלישית\ אבל כבר ברור לי לגמרי לאן הסדרה הולכת - אחורה, בטירוף, לימי דוסון פינת בוורלי. יאק. אורנג' קאונטי, החזרתי לי את אהבת הטלוויזיה, אך באבחת דיאלוג אחד בין מריסה לקייטלין לקחת אותה חזרה. may your true soul rest in peace.

למעלה