קצת על החד הוריות

• פותח הנושא um21
  • פורסם בתאריך

um21

New member
קצת על החד הוריות

האמהות החד הוריות מקבלות מזונות מהבעלים שלהן לשעבר (ולפי החבורה שאני ראיתי באוהל כנראה הבעלים האלו צדקו שברחו מהן) הן מקבלות קיצבאות ילדים וכן מי שלא עובדת מקבלת דמי אבטלה ולפי מה שאני רואה אפשר להחזיק מזה אפילו כלב פינצ'ר נחמד והיה מספיק לראות את חברי סיעת ה"אבודה" עם האמא מערד כדי לדעת מאיפה מכוון כל העניין התיקשורתי של הסיפור הרי בגללם אנו נמצאים במצב זה נכון יש מיקרים חריגים שצריכים לקבל התיחסות מיוחדת ובגלל זה יש ועדת חריגים ומי שלא בכבוד שלה לפנות לשם שלא תבוא ותבכה אחר כך שאין לה מה לאכול

רונאל1

New member
אמר המומחה לחד הוריות

אני לא מבין מאיפה המומחיות הרבה שלך בתחום החד הוריות נובעת. אני מקווה שלא מנסיון אישי. בגללם = בגלל ראש הממשלה שלך ושרי האוצר שלו - סילבן ועכשיו ביבי. אולי גם נבטל את תשלומי האבטלה וכשיפטרו את אבא שלך נשלח אותו לוועדת חריגים ואולי גם נסגור את משרד הבריאות ושכל אחד ידאג להיות בריא וזהו. כשהימין נכשל כשלון טוטאלי בניהול המדיניות הכלכלית אתם יודעים, כרגיל, להאשים את כל העולם חוץ מעצמכם. עכשיו ירדתם לשפל של האשמת החד הוריות כאילו הן אחראיות ל 0.000000001% מהמחדלים שלכם.

ראליסט

New member
מה הקשר???

זה שאם אחת מערד נפגשה עם סיעת העבודה,הופך אצלך את כל הסיפור לפוליטי.? זה רק טבעי שאותן אמאות ירצו להעניש את ביבי,אבל באמת זה מנחה אותן? צרות כמו חוסר בתעסוקה,בעיות אישיות וכד.,מעסיקות אותן קצת יותר מפוליטיקה.אתה לא מכיר בעיות כאילו,כי אתה כנראה שייך לצפונבונים,אבל לצערי זה קיים,ובקרב אזרחי המדינה היהודיים-אפילו איני מדבר על הערביים,או המיעוטים האחרים. אולי שנעשה ועדת חריגים לחריג כמו ביבי-נניח ועדה לשרי אוצר חריגים...חורגים מנאמנות לאזרחיהם.זו התיחסות מעליבה ומתנשית.ביבי מתנהג כלפי החלשים,גרוע מההתנהגות של מפא"י לעולי צפון אפריקה בשנות ה-50.הוא חריג!!! ואולי תסביר לי למה כשהימין נכשל,האשמה נופלת על השמאל,שבאופוזיציה.לא נמאס לך מהמחלה הזאת? ממש כמו בענין לבנון. מציע-אתה תתן את כל רכושך לאותה בעלת פינצר,והיא תתן לך את כל רכושה.אוקיי-מספיק הוגן??????

למעלה