קצת על בית צבי למתעניינים :

צילאאוט

New member
קצת על בית צבי למתעניינים :

נתחיל בעובדה : בית צבי לא מתאים לכל אחד . (ואני לא מתכוון לפרט) לכל בית ספר יש את היתרונות של ואת החסרונות שלו. בית צבי הוא בהחלט בית ספר שנותן המון ניסיון ומשפשף אותך בת´כלס. מי שרוצה לגשת לסדנא צריך להכין 2 קטעים קומי ודרמטי + שיר. היתרון בסדנא שיש לך 3 ימים שבהם מבחר מורים מבית ספר בוחנים אותך בשירה ריקוד ומשחק (אפילו עוזרים לך עם המונולוגים ,כי הבחינה במשחק היא ביום האחרון)אין את הפחד שאם לא הצלחתי בבחינה הקצרה. אלא התנאים גם למי שרוצה להיבחן בלי סדנא-שדרך אגב הבחינות מתחילות להתקיים ממש בימים אלו-תבררו. אם יש לכם עוד שאלות אני אענה בשמחה.

actress

New member
ואתה לומד / למדת

ואתה יכול להרחיב יותר איזה קטעים עשית?

stars

New member
ריקוד????

למה לעזזאל בוחנים על ריקוד???? זה לא פיר! אני עקומה רצינית!

צילאאוט

New member
לפרט מה ??? בסה"כ...

ריקוד זה לא העיקר שם ותמיד אפשר ללמוד, או להתמקד בשירה ותיאטרון. כן אני כרגע לומד שם . עוד שאלות ספציפיות על בית צבי ?

CheRy LipS

New member
2 שאלות:

1. מה אתה מתכנן לעתיד? מה השאיפות שלך? 2. מותר לנו לדעת את השם שלך? כדי שבעוד 5 שנים, אנחנו, פורום קטן באמצע האינטרנט הגדול נדע שהכרנו את השחקו שזכה בכל הפרסים לפני שהתפרסם....... בהצלחה בהמשך דרכך! קוטג´

stars

New member
לא הבנתי בכלל למה אתה מתכון...

מי שלא רוצה להבחן על שני מונולוגים ושיר צריך לעבור את הסדנא? או מי שעובר את הבחינה על המונולוגים והשיר עובר לסדנא ואם הוא עובר את הסדנא אז הוא מתקבל?

צילאאוט

New member
קצת , באמת קצת תשובות.

מה אני מתכנן לעתיד ?! לא יודע... מי יכול לתכנן את העתיד במדינה הזאת. השאיפות שלי הם בעיקר להגשים את עצמי בתחום התיאטרון,לקום בבוקר ודעת מה שאני עושה זה מתוך בחירה אישית וטוב לי איתה וכמובן להנות מכל רגע שאני מתעסק במקצוע הזה מה שנקרא-סיפוק. את השם שלי ?!?! אין למה. בעוד 5 שנים אם אני אהיה מפורסם אני מבטיח לבוא ולהתארח כאן-השם כרגע לא יעזור לאף אחד. ובקשר לבחינות : יש בחירה בין סדנא של 3 ימים לבין מבחן כללי שהוא רק יום אחד. בשניהם בוחנים על ריקוד שירה ומשחק. לשניהם צריך להכין 2 קטעי משחק (קומי +דרמטי) ושיר. אני יכול לעזור בעוד משהו ???

suzzie q

New member
אפשר לשאול אותך עוד כמה שאלות?

אני מצטערת כי ראיתי שמציפים אותך כאן אבל אני מבינה אותם כי כולם הרי מתעניינים בנושא זה. קודם כל אמנם יש עדיין זמן אבל אני ביררתי והחלטתי שהמקום שנראה לי הכי מתאים בשבילי ללימודי תיאטרון הוא בית צבי. אני לא שוללת מקומות אחרים זוהי פשוט ההתרשמות שלי .אני יודעת שזה לא מתאים לכל אחד אבל אני החלטתי בכל זאת לנסות. ממה שאמרת על הבחירה: מה אתה ממליץ? ללכת על הבחינה של 3 הימים בהם בוחנים אותך בכל פעם בתחום אחר או ללכת על כל הקופה ולסיים עם הכל ביום אחד?במה אתה בחרת ולמה? האם אתה תלמיד שנה א´ בבית צבי? והאם רקע מוזיקלי הוא דבר חשוב שיכול לעזור? תודה רבה רבה סוזי קיו

צילאאוט

New member
תשובה לסוזי קיו

מה אני ממליץ.... אני הלכתי לסדנא של ה 3 ימים. זה פחות מלחיץ , יש זמן, יחסית מעט אנשים , עובדים איתך טיפה על המונולוגים,מכירים יחסית הרבה מורים,ואפשר להוכיח את היכולת במשך 3 ימים. אבל לא לשכוח שזה עולה יותר כסף (אני לא זוכר כמה). יום אחד זה בד"כ לאנשים שאין להם : זמן/עצבים/כח/כסף ונכונות -שזה לא רע זה פשוט יום אחד ! כך שצריכים לבוא מוכנים מאוד ליום הספציפי הזה. בבית צבי רקע מוסיקלי הוא כן דבר חשוב שיכול לעזור , ידוע שבית צבי מתעסק בהמון ערבים ו בהפקות מוסיקליות. עוד שאלות ?

actress

New member
כו....

אני יודעת שאם לא נרשמים לסדנא זה עולה 150 ש"ח דמי הרשמה כדי לגשת לבחינות... ו200 ש"ח 3 ימים של סדנא. מה שבאמת רציתי לדעת אם יש מילגות שם? ו..מה יותר טוב אני יודעת שלימודים מהבוקר עד הלילה זה קורע אבל מה ההבדל בין לימודי בוקר לערב?

צילאאוט

New member
טוב אז ככה....

יש מלגות - והרבה ! בשנה יש בערך בן 6-10 מילגות שלא קשורות למצבך הסוציואקונומי ,אלא על בסיס כישרון ומצוינות. ההבדל בין מסלול בוקר לערב בד"כ בשעות (זה בבוקר וזה בערב) ושבד"כ במסלול ערב יש פחות אנשים מאשר במסלול בוקר. עוד שאלות ???

D i V a S t A r

New member
שאלה אחת קטנטונת

היי השאלה שלי היא לאיזה גילאים בית הספר הזה? זה בית ספר תיכון או גם חטיבה? ענבל

dalitush

New member
התבלבלות קטנה...

בית צבי שהו מוסד גבוה למשחק זה לא תיכון וזה לא חטיבה זה בית ספר למשחק נטו אחרי הצבא רובנו הולכים ללמוד , לרכוש השכלה ומי שרוצה להיות שחקן הולך לבית ספר למשחק ובית צבי הוא אחד מהם. יש מבין?

goteneg

New member
בית ספר למשחק נטו?

תגיד למדת שם? זה הרבה מעבר לזה, קשה להסביר, אם תלמד שם אני סבור שתבין בעצמך שזה לא רק זה.

dalitush

New member
צודקת טעות קטנה בידי

הכוונה הייתה שזה לא בית ספר תיכון או חטיבה שמשלב מיקצועות וחינוך בסיסי עם מגמה הכוונה שזה בית ספר גבוה לאומנויות הבמה שעוסק במשחק, ריקוד ושירה הבית ספר דורש הרבה מוסיקליות.. ו...אני בת אז אמליץ לך לפנות אליי בלשון נקבה ואני די לומדת בחטיבה אז משמע שאני לא למדתי שם ואולי אלמד שם בעתיד. דלית

למעלה