קצת עליי =]

free life

New member
קצת עליי =]

הרבה בחורים פנו עליי כדי שאני יספר על עצמי=] אז ככה קןראים לי אלדד, בן 21 סטודנט לכלכלה וניהול תואר ראשון שנה ב'. אני לא דתי אני ממשפחה מסורתית, בא ממשפחה בוכרית. בחור גאה מזה 5 שנים. לא מעורב בקהילה ההומו לסבית . יש לי מספר ידידים קטן מהקהילה. אוהב את החיים כותב המון מזה תקופה שכותב ספר שאמור להתפרסם בסוף שנת 2010. אין לי כרגע בן זוג לחיים ואני לא ישקר טוב לי עם זה. אני פשוט לא מצליח למצוא את מה שאני מחפש, ובטח אתם חושבים שאני מחפש איזה בחור חתיך מהגורנל. אז זהו שלא אני מחפש בן אדם ויש ממש מעטים כאלו, לא שולל קשר ומאוד אפילו רוצה , מאמין כשזה יגיע אני יהיה מוכן לקבל את האהבה בחיבוק ידיים רחב=] אני בחור פשוט ומאוד אוהב פשטות, בן בכור לזוג הורים מקסימים ו2 אחים אוהבים ותומכים. אני אוהב את החיים והחיים מחזירים לי את אהבתם הרבה. לא חתיך ולא מכוער אני בן אדם , ואני מאמין שלא צריך להיות יותר מזה. צורת המבט שלי על החיים היא שונה משאר האנשים, אני אוהב את קסמי העולם, את הפשטות שבחיים, כמובן מתפלא מדברים מדהימים שהעולם והחיים חושפים בפניי. =] החלטתי להצטרף לפורום על מנת להחישף לעולם אחר, קהל אנשים עם ראש על הכתפיים ולא מה שמעניין אותם כל היום זה עם מי ללכת לישון ועם מי להתעורר. יכול להיות שאני צודק ויכול להיות שאני טועה. אני ישמח להכיר אנשים חדשים, אנשים מעניינים חברים להמשך החיים ואולי אפילו ליותר. אז כל מה שנותר לי כרגע להגיד זה המשך יום קסום, חג פורים שמח ונשתמע =] אוהב את כולכם אלדד.

חג שמח

הכתיבה שלך בוגרת וכיף לקרוא אותה. יש למה לחכות להוצאת הספר חג שמח

בוקר טוב וצח לשניכם אלדד ואיתיאל...

1) אלדד היקר, תענוג לקרוא את דבריך, בחור עם ראש על הכתפיים, מונח על הקרקע, עם מינמום דרישות ומקסימום איכות. כתבת את דבריך יפה וברור ומאחל לך שתמצא את שאהבה נפשך כאוות נפשך. וכן מחכים לספר, אולי תזכור רמז או שניים, על מההולך לספר הספרוהאם נמצא בחנויות הספרים? (אצלנו בבית כולם "חולים" על קריאה - הספריה הפרטית אצלנו מונה למעלה מ-700 ספרים בעיקר מהמגזר הדתי/חרדי).
2) ברוך הבא איתיאל היקר לפורום. עד כמה שנראה אתה חדש כאן אצלנו, אז תהנה ותזרום עם כל החבר'ה המקסימים שיש בפורום זה. ספר משהו על עצמך...

למעלה