לאחר עיון מעמיק, חוזר בי...
מדובר בציפוף מטורף ובבניה בשטחים שהן היום ציבוריים, הצירים האורכיים אינם שדרות אלה צירים לרכב ויש עוד מס' נקודות, היא נראית טוב במבט ראשון ויש בה מאפיינים חיוביים ועירוניים באופי מרכז ומערב העיר, היא נראית באמת הדמיה ישנה, צריך להתאים אותה למצב ולרוח של היום, להפוך את הצירים לשד' עירוניות ברוח טבעת השדרות, הבניה מאוד קרובה לים ולמשה סוג של צמצום שטח הפארק החופי המתוכנן, ברידינג מתוכנן על השטחים הקרובים לנחל גורדי שחקים. לגבי שדה דב, אני לא רואה בעיה להעבירו לנמל תעופה בן גוריון ולקדם הרחבת נמל חיפה והנמל שמתוכנן בסמוך לאילת, שלושה שדות בהחלט יכולים לתת מענה לסדר גודל של המדינה, נסיעה ברכבת לנמל בן גוריון כ15 שעה בממוצע מתל אביב מרכז וזה די סביר, ערים כמו לונדון, פריס ואמסטרדם, הנמלים בסדר גודל מרחק של נמל בן גוריון לתל אביב, הבעיה שאני רואה עם מעבר לבן גוריון היא בשבתות שאין רכבות ותחבורה אל תל אביב וזה חיסרון גדול, אני מסכים שצריך למצוא קודם חלופה שפותרת בעיות, כשאני חוזר מאילת אני מעדיף היום את שדה דב, במתחם עמדת השכרה של תל אופן שמאפשרת לי חזרה לביתי ללא צורך בשירות כלשהוא (חבל שאין יציאה משדה דב לצפון הנמל ואז בכלל המצב היה טוב יותר.