קצת עידכונים

קצת עידכונים ../images/Emo13.gif

הייתי היום בביקורת אוזן
(למי שזוכרת את סיפור האוזן והאישפוז...) השמיעה באוזן שמאל חזרה לנורמה, הרעשים כבר מזמן נעלמו
והMRI יצא תקין לגמרי. אך כנראה שאוזן ימין החליטה שהיא רוצה לעשות בעיות, פתאום יש ירידה קלה בשמיעה באוזן ימין
הרופא היה קצת מודאג מאוזן ימין, למרות שאמר שיכול בהחלט להיות שמדובר בסטיית תקן של מכשיר הבדיקה (הלוואי
). אז עכשיו צריכה לעשות בדיקה נוספת בעוד חודשיים. וכבר חשבתי שגמרתי עם הסיפור הזה...
מה שכן בננות רופאי א.א.ג. בבלינסון חמודים אחד אחד
צריכה למצוא אחד כזה גם לאנדו
ועידכון נוסף, אחרי הזרעה אחת שנכשלה, 3 ווסתות כשהאחרונה כנראה גרמה לנוזל בחצוצרה
הוחלט לעבור ל IVF. היום קיבלתי אישור ואוטוטו מתחילים...

g a l i 2 6

New member
../images/Emo24.gifמייקילולי

אני לא יודעת אם אפשר לומר בשעה טובה על ה - ivf אבל זה נראה לי הכי מתאים אז בשעה טובה! אמרתי לך שיאשרו... לגבי האוזן, קצת מבאס ש"עבר" מאוזן אחת לשניה אבל תמיד עדיף להיות במעקב ונקווה שבפעם הבאה שתיהן יהיו פרפקט!

זואילי

New member
../images/Emo24.gif בהצלחה מייקילולה ../images/Emo25.gif

מקווה שהאוזן תלמד מאחותה ותחזור לעצמה. אני מצאתי כירורג שד הורס דווקא לא בבי"ח והחלטתי להפקיד את דדיי בידיו למרות שהוא גמד ויש לו אצבעות קצרות. ולגבי ה IVF אנחנו פה לכל שאלה. המון הצלחה ושתהיה דרך קצרה ומוצלחת

ממש נכנס מאוזן אחת

ויצא מהשנייה
מקווה שזה באמת שום דבר ובבדיקה הבאה יתגלה שזאת אכן סטיית תקן של המכשיר
בינתיים ברכות על האישור
מחזיקה
לטיפול ראשון ואחרון

../images/Emo6.gifיופי של עדכון

מקווה בשבילך שזו באמת רק סטייה של המכשיר ולא שהאוזן השנייה החליטה שהיא גם רוצה לעשות בעיות, ובקשר לivf אני באמת מאחלת לך מכל ה
ושזה יהיה הטיפול הראשון והאחרון.

מייקוש ../images/Emo24.gif בשעה טובה../images/Emo13.gif

מקווה שהאוזן הימנית בסדר
ושאכן זה היה סטיית תקן. מאחלת לך הרבה מאוד
בטיפול הראשון והאחרון!!!
של ה- IVF מעכשיו מחזיקה לך אצבעות

למעלה