קצת עזרה...

miss loulou

New member
קצת עזרה...

היי..לפני כמה ימים עשיתי ליום הולדת 30 קפיצת טנדם...ומאז אני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה...אני רוצה לעשות קורס,בדקתי מחירים,מקום...עדיין יש לי קצת חששות..האם זה בטוח,האם אני אצליח..רציתי לשמוע ממי שעשה את זה ויכול לתת לי טיפים ואולי לעזור לי להחליט..בינתיים הסביבה די שלילים..אבל אני רוצה לעשות את זה!!!

photofix

New member
אז ככה מיס לולו

שמי ארז אני עשיתי קפיצת טנדם במיאמי בנובמבר אשתקד ומאז החלטתי שכשאני חוזר לארץ ואני עושה את זה בגדול. לכבוד יום הולדתי ה-30 פינקתי את עצמי בקורס AFF. זה דבר מדהים (מי כמוך יודע),שלא הרבה מסוגלים לעשות זאת ועצם העובדה שאכן עשית זאת אומר משהו לגבי אופייך.לכי על זה ואם את רוצה עזרה ויש לך שאלות כאלה ואחרות אני ועוד הרבה אנשים נוכל לעזור לך...

miss loulou

New member
yep

תודה ארז...כן זה בדיוק זה אני מרגישה שזה מה שחשפתי כל הזמן..שום דבר לא ריגש אותי כמו זה,לא 250 קמ"ש על הכביש ולא עוד ספורט EXTREME...זה לגמרי מדבר אלי! הדבר היחיד שאני חושבת עליו(בין היתר)זה שאני אהיה לבד שם,כלומר אני באה לקורס לבד ואצנח לבד..זה כייף אבל אתה יודע ..אני לא מכירה אף אחד.. סביך לניח שאעשה אותו בPARADIVE...מעניין איך החבריה שם...

אין מה לחשוש

את תראי שמהר מאוד את תתחברי עם הצנחנים האחרים וזה לא משנה שאת צעירה בספורט. רוב האנשים בשני המועדונים הם אנשים נחמדים והאוירה חמה.

miss loulou

New member
כן ראיתי

שם האנשים מאוד חמים.אתם מכירים טוב את האיזור שם של PARADIVE?כלומר אם אני רוצה למצוא מקום לישון שם באיזור לקורס במקום לחזור למרכז,יש קיבוץ או משהו כזה?

כמה רחוק זה?

אני לא יודע איפה אפשר לישון באיזור, אני צונח בדרך כלל בדרום. כדאי שתבררי את העניין עם פרדייב. בכל אופן זה בס"הכ 45 דקות נסיעה מתל אביב- פלוס מינוס.

miss loulou

New member
../images/Emo8.gifכן..

אני יודעת..זה לא כזה רחוק..אבל זה חלק מה"חוויה"...וואלה!על הדרך גם לקחת קצת חופש מהטירוף של המרכז כידי להיות בטירוף של ממש!

photofix

New member
יש קיבוץ בשם "מגידו" יחסית קרוב|בית

פשוט משפחתי משם ואני יודע שיש להם בקיבוץ בית הארחה אז את יכולה לבדוק זאת.לא תהיה לך שום בעיה למצוא חברים חדשים לספורט (זה מה שקרה איתי) ואין לי צל של ספק שתהני מכל שניה.אם תצטרכי עזרה נוספת או לשאול משהו את מוזמנת ובשמחה...

miss loulou

New member
../images/Emo130.gifטוב ...עכשיו השאלה ../images/Emo70.gif

ברור לי כמה עולה הקורס(6500 פלוס מינוס)...וכולם אומרים לי שזה ספורט יקר..אז ככה אחרי הקורס יש את ה13 צניחות +ציוד...אני סוגרת את הקורס ב10000 שקל...או קיי מה עוד?? חבריה!!תשובה תשובה!!!מה עלי לדעת עוד על הספורט הזה?? ציוד זה כולל קסדה ומצנח..מה עם חליפה? מה עוד אני צריכה להשקיע אחרי זה? אחרי הקורס אני יכולה לצנוח חופשי ואני צריכה רק קופון טיסה וציוד? עניין של 250 שקל לצניחה? אני צריכה לדעת לפני שאני נכנסת לזה אם בכלל אני אעמוד ב$$$$$$!!!!

טוב...עכשיו תשובה

בעיקרון את צריכה קופון צניחה וקופון ציוד שזה בערך 250 ש"ח אבל אם תמשיכי בספורט אז כמו בכל דבר אני מאמין שתירצי ציוד משלך אז ככה : משקפי רוח שזה את תקני כי לא מספקים לך זה בערך 70 ש"ח חליפה זה בן 1000 ל2000 ש"ח בערך תלוי איפה ומה קונים (את זה את יכולה גם להשיג בארץ מיורם גניש) מד גובה עולה בערך 750-800 ש"ח (גם את זה את יכולה להשיג בארץ) קסדה מתחילה ב500 ש"ח עד ל-2000 ש"ח אולי אפילו יותר תלוי מה את קונה ולאיזה צורך (ציוד חדש אין לך בארץ רק מחו"ל ) והדבר המרכזי מצנח שכאן יש אלף דרכים ולכן קשה להגיד מחיר אבל המחיר ההתחלתי אם תקני מצנח יד שניה אבל עדיין במצב סביר לא נראה לי שזה יהיה פחות מ-10000 (כן את קוראת נכון ולא התבלבלתי ורשמתי עוד אפס
אם יש לך עוד שאךות את מוזמנת לשאול ודרך אגב בקשר לנסיעות אל תדאגי בקלות את מוצאת גם טרמפים וחברה שנוסעים לשם אההה כן ואם עוד לא נפל האסימון אז כן זה ספורט יקר

miss loulou

New member
חחחחחחח

טוב...הבנתי ...תודה! אבל עדיין לא נראה לי שזה יעצור אותי.. נראה לי שבהתחלה אפשר להשכיר ציוד..עד שאגדל את העץ שלכסף בגינה...וגם אני אבין יותר מי נגד מי...איפה אתה צונח?

סבבה חשיבה נכונה אבל...

גם אני אמרתי את זה טוב אני יתחיל ואחר כך נקנה אבל ה"אחר כך" או הזמן שצריך תקראי לזה איך שאת רוצה בא יותר מהר ממה שציפית אני צונח בסקיי כיף בדרום וגם אני מהמרכז ומסתדרים אם תחליטי לבוא תראי שלא תצטערי אחלה אנשים ואם את רוצה את מוזמנת לתפוס איתי טרמפים לפחות בהתחלה כי אני יודע שיש תחששות של להגיע למקום ולשבת בצד טיפה כי את עוד לא ממש מכירה את כולם אז אני מבטיח להכיר לך את כולם ואני מבטיח לא לנשוך

shuly1s

New member
קורס צניחה לחושש

אני צנחתי טנדם והתלהבתי-עשיתי את הקורס בגיל 45 וזה בסדר גמור. במהלך הקורס אתה צונח עם מדריכים שמלוויום אותך עד שתשלוט לבד בכל מה שאתה צריך באוויר. לך על זה- חג שמח

למעלה