קצת עזרה..

ILANA360

New member
קצת עזרה..

מישו יודע דברים על גלישה בקנדה?? אני מאוד אשמח אם תעזרו לי בכול מה שאתם יודעים על הארץ הזאת מבחינת גלישה.. ראיתי תמונות בוונאסרף הגלים טובים דווקא אבל כול הזמן האנשים בחליפות , תמיד כול כך קר שמה?? אני חייבת את המידע הזה דחוף..בגלל ההורים שלי והכול סיפור ארוך..תודה רבה לעונים =)

Konoyarou

New member
למה את סתם אומרת ?

יש לי דוד שם שמספר שבקיץ זה יכול להגיע אפילו ל35-40 מעלות, חבל שעכשיו מתחיל חורף..

Bik101

New member
היא מדברת על טמפרטורת מים

ואתה מדבר על מזג האוויר לדעתי 18 מעלות זה לא כזה נורא (בחורף בארץ מגיע ל 16 ולפעמים 14...) אני פשוט לא חושב שתמצאי הרבה מקומות עם 18 אלא יותר באזור 10

ILANA360

New member
אז רגע...

נגיד עם אני עוברת לגור שמה אז מבחינת גלישה נדפקתי?? או שיותר טוב ממה שפה בארץ? אמא שלי היתה שמה לפני חודשיים ואמרה שדווקא חם שם רצח לפעמים ושהיו אנשים שגלשו שמה באגמים..מזה לגלוש באגמים?! חחח

W u t a n g

New member
תקשיבי

כנסי ללינק הזה: http://www.wannasurf.com/spot/North_America/Canada/index.html לקנדה יש שני אוקיינוסים האטלנטי והפסיפיק. בפסיפיק בצד המערבי של קנדה,המים מגיעים בחורף ל-7 מעלות ובשיא הקיץ המים באזור ה-13 14 מעלות. ובצד המזרחי של קנדה באוקיינוס האטלנטי, המים בחורף בין ה 4 - 1 מעלות. אז לא משנה איפה תגורי לדעתי זה לא אפשרי לגלוש בקנדה בחורף. כי סביר שתגלשי בין קרחונים. וגם בקיץ, זה לא בדיוק גלישה,זה יותר כמו הישרדות. ב 14 מעלות מדברים איתך על חליפות 7 מ"מ עם כיסוי ראש, כפפות ונעליים. אז כן.. נראה לי שדיי נדפקת. אני מעדיף לגלוש בארץ.

ILANA360

New member
כן ראיתי תתמוונות באתר הזה ואת

המעלות אז נבהלתי רצח.. אבל עדין אני רואה אנשים גולשים אז חשבתי שעוד אפשארי משהו.. חשבתי זה יהיה אותו דבר כמו ליגלוש אצלנו בחורף... אבל זה מזה לא.. כי ההורים שלי רצו שנעבור לשמה וזה..אבל עכשיו אני מבינה שאין מצב אניעושה את זה..לפחות שראיתי כמה תמונות מזה מגניבות בגלים שמה..אבל הם גולשים באגם חחחח

Bik101

New member
הגלים בקנדה מעולים....

הבעיה שקר נורא ולפי מה שהבנתי יש שם גם לא מעט גולשים בהנחה ותהיה לך החליפה הכי טובה שיש (ויש חליפות מעולות למים קרים...) תוכלי לגלוש איזה שעה שעתיים בלי שיקפא לך המוח

ILANA360

New member
חחחחחחחחחח בלי שיקפא המוח עאלק

יש אולי אתרים אוקישורים לאתרי גלישה או תמונות גלישה ומידע מקנדה.?? חוץ מ WANNASURF ?? תודה רבה...

Bik101

New member
http://www.surfermag.com

פשוט תריצי בחיפוש של האתר שאת המילה canada הוא ימצא לך כמה כתבות מתאימות וגם איזה סרטון לא רע באמת נראה אחלה גלים הבעיה שאת יכולה לזרוק דברים למים במקום לשים אותם בפריזר

anao

New member
יש גלים שם

לפני חודש פגשתי בקוסטה ריקה גולש קנדי הוא אמר שיש סבבה של גלים אבל באמת שהמים קרים מאוד מאוד בחורף בקיץ אפשרי לגלוש בחלק מהמקומות בלי חליפה. יותר בדרום קנדה אבל בטוח יש גלים...

ILANA360

New member
תודה רבה אנשיםם

אגב התכוונתי גם יותר לאיזור של טורונטו והמפלי ניאגרה..

למעלה