קצת עזרה

M r M a n

New member
קצת עזרה

שלום לכם, אני, כמו כולם כאן, מחפש עבודה ואין לי נסיון... סיימתי את הלימודים ולצערי לא בצטיינות. לכן החלטתי לחפש בתחום ה-QA אך מסתבר שאם אין נסיון ולא מסיים בהצטיינות כמעט ולא שמים עליך!!! מה לעשות?? חשבתי אולי לכתוב כמה מילים במכתב המצורף לקו"ח, יש מישהו רעיון מה לרשום? עזרה תתקבל בברכה! :(

M r M a n

New member
חשבתי על הנוסח הבא

שלום רב, מצורף קובץ קורות חיים, סיימתי את לימודי בניהול ומדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה ואני מחפש עבודה בתחום ה– QA או פיתוח(עדיפות ל-QA) אמנם אין לי ניסיון אך יש לי מוטיבציה גבוהה וכושר לימוד עצמי גבוה מאוד. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא עבודה. תודה מראש, XXXX. כמו כן, חשבתי אולי להוריד תוכנות QA וללמוד אותן קצת, מישהו יודע אמאיפה אפשר להוריד עם טוטוריאל כזה? תודההההה

bobishere

New member
אל תכתוב עדיפות לQA

בשביל מה? וה"אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא עבודה" לא ממש מתאים. ה"כושר לימוד עצמי גבוה" בשילוב ציונים נמוכים מהאוניברסיטה הפתוחה עשוי לירות לך ברגל.

M r M a n

New member
תיקון טעות

השורה הזו היתה טעות, זה אמור להיות אשמח להגיע לראיון אישי... ואין לי ציונים נמוכים ממוצע 82...אבל עדיין זה לא מצטיין

mutsi

New member
אל תשדר מסכנות

אם לא תבוא בגישה של תותח אף אחד לא ישים עליך. אני לא אומר שאתה צריך לרשום דברים שאתה לא יודע אבל "אשמח אם תוכלו לעזור לי" מתאים יותר לפניה ללשכת הסעד ולא לחברה שרוצה להרוויח כסף. ובשביל זה כדאי לך להתכונן טוב טוב לראיון מקצועי (שאמנם כרגע אין לך אבל כשזה יפול עליך יום אחד - ותאמין לי זה יקרה - אתה תוציא מזה את המקסימום). בשורה התחתונה - שדר ביטחון!

M r M a n

New member
ככה בסדר?

שלום רב, מצורף קובץ קורות חיים, סיימתי את לימודי בניהול ומדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה ואני מחפש עבודה בתחום ה– QA או פיתוח אמנם אין לי ניסיון אך יש לי מוטיבציה גבוהה ורצון ללמוד ולהתפתח בתחום. אשמח להגיע לראיון אישי. תודה מראש, XXXX. איך ככה? יעזור בכלל?

למעלה