קצת עזרה...

dburac

New member
קצת עזרה...

עשיתי תאונה לפני שבוע נהג רכב החליט לדרוס אותי בכול אופן העניין זה שיש שני מוסכים בהסדר הביטוח לאחר בירור אחד זה מוטורד, והשני מטרו מוטור כיוון שאני לא מכיר את שני המוסכים הללו אני מבקש אם אתם יכולים להמליץ לי למי מהם ללכת, ביום אביב בהיר לא הייתי נכנס לשניהם אבל זה דרך הביטוח אז ,,, יותר נוח פיננסית דחוי, וכו'. דבר שני איך בעצם מתבצע ההסדר עם השמאי, ואם אני צריך להיות שם איתו, או מספיק המוסכניק. תודה אנשים.

Pumi

New member
../images/Emo5.gif

מטרו יקרים מאוד. מוטורד ... אני אשתוק. בבחירה כזאת הייתי הולך על מטרו.

tygger

New member
בבחירה כזאת הייתי מבעיר את האופנוע.

אבל זה רק אני...

Pumi

New member
אני לא מאמין לך

אבל הצעקות הבאות בזמן שאתה מתעצבן, לא היו מפליאות אותי : "הלו! תתרחק אתה עם הג'ריקן נפט מהמוסך! תתרחק אמרתי לך! מה אתה עושה?! מה אתה חושב שאתה עושה עם המצית הזאת?! לאאאאאאאאאא........."

shayvilk

New member
מה עם האלפקה והלאמה מהשירשורים

האחרונים??? אף פעם לא ניסיתי יכול להיות נחמד. נ.ב למי ששיכות האלפקה והלאמה כדי שימצא איך לחזור הביתה, היא לא תשוב... שייט הלאמה שלי... מישהו יכול להקפיץ לאזור ראשון???

raanansh

New member
אם הביטוח משלם את הכסף אז לך אל

המוסך שך מטרו בכפר סבא . תתרחק מזה בת"א.

מטרו כ"ס

חפש את שמוליק, חבק אותו (כי מגיע לו), וזרוק מילה טובה גם למשה (כי מגיע גם לו), והשאר שם את המפתחות. בלאו הכי הביטוח משלם - אז למה שלא תקבל את הטוב ביותר?

Bearing

New member
DBURAC צור איתי קשר במסר

ושלח לי את הפלאפון שלך, ואני אספר לך על מקרה ביטוח דומה, ואיך אפשר לצאת ברווח רציני מהעיניין.

למעלה