קצת עזרה

קצת עזרה

סליחה שאני מתפרצת לכם ככה לפורום זאת שאלה שבטח שאלו פה כבר אלף פעמים אבל אני צריכה המלצה לספר שבעזרתו אפשר ללמוד לבד לקרוא בקלפים לפחות משהו התחלתי תודה רבה תמה

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

אכן לא אחת נשאלה השאלה על ספרים מומלצים ללמידת רזי קלפי הטארות. אני מזמינה אותך לערוך חיפוש בנושא ו/או להיכנס לאתר של אורי רז שם תמצאי סקירה מקיפה ומאלפת בנושא. בהצלחה !

../images/Emo41.gifנצל"ש - שאלות נפוצות ../images/Emo53.gif

בעבר התחלתי בעזרת אחד מחברי הפורום למלא את מדור "שאלות נפוצות". ממש רק התחלנו ואותו חבר נעלם מהפורום וכך נעצרה העבודה הזו. יש מי שמוכן לעזור לי להכין תשובות לשאלות נפוצות ? היכן קונים ספרים ואיזה ספר מומלץ היכן קונים קלפי טארות ואיזו חפיסה מומלצת טקסים ומנהגים הקשורים בקלפי הטארות ועוד... כל אותן שאלות שאנו נתקלים בהן כאן על גבי הפורום חדשות לבקרים. אפשר להעביר סיכום בוורד ו/או להעביר לינקים מתוך הפורום אני מאוד אשמח ואודה לכל עזרה אשר בעקבותיה אוכל למלא כמו שצריך את המדור של "שאלות נפוצות" תודה :)

ואני אשמח מאד...

לדעת איך מעלים בכלל את המדור הזה
שאני "רבה" איתו כל פעם מחדש.. נכון שזה יכול היה להיעשות במסר, אבל כבר ניצלת את השרשור, אז גמני, מכ'פת

בואי נעבור למסרים או לטלפון

אני לא חושבת שזה מעניין את שאר חברי הפורום איך טכנית מעלים את השאלות והתשובות למדור זה

למעלה