קצת עזרה...
לא ידעתי עוד איפה לשאול, ובאתר של אגד אני לא כל כך מתמצא, אז: אני צריך להגיע מתחנת הרכבת של בנימינה לבסיס עין שמר. מהיא הדרך הקצרה והמהירה ביותר להגיע לשם, בעזרת תחבורה ציבורית? וכמה זמן אני אצטרך ללכת ברגל? תודה מראש.
קצת עזרה...
לא ידעתי עוד איפה לשאול, ובאתר של אגד אני לא כל כך מתמצא, אז: אני צריך להגיע מתחנת הרכבת של בנימינה לבסיס עין שמר. מהיא הדרך הקצרה והמהירה ביותר להגיע לשם, בעזרת תחבורה ציבורית? וכמה זמן אני אצטרך ללכת ברגל? תודה מראש.
קצת עזרה...
יש אוטובוס מהרכבת של בנימינה
לפרדס-חנה. הנסיעה היא של 5 עד 10 דקות עד לתחנה מרכזית פ"ח. משם יש אוטובוסים לאזור עין שמר. יש את הקו לבקה שעובר שם וכן את הקו לשדה יצחק. יתכן ויש עוד קווים מפרדס-חנה לאזור עין שמר. מהכביש בו יוריד אותך האוטובוס ועד לבסיס יש הליכה של לפחות 10 עד 15 דקות (או שתתפוס טרמפ. הבסיס הוא בקצה של כביש שמוביל רק לבסיס ככה שזה לא יותר מדי מסוכן לתפוס טרמפ, בעיקר אם זה אוטו צבאי...).