קצת עזרה

davidro1

New member
קצת עזרה

רציתי לקבל עזרה לגבי מקומות שכדאי לצאת אליהם אני חילוני, ולמרות זהותי המינית - אני דיי נרתע מהעולם ההומוסקסואלי (יצאתי מהארון ממש ממש לאחרונה) הרבה דיעות קדומות, הרבה פחדים - לוקח זמן להשתחרר מהם :) תמיד הערכתי את ה"עולם הדתי", ואני מאמין שמקומות בילוי של דתיים גאים קצת פחות "צעקניים", וקצת פחות באווירה של - "עם מי אני הולך לשכב הלילה" יש למישהו המלצות למקומות בילוי כאלה באיזור המרכז? (אני בן 23) תודה

konito

New member
מדוע לא תפקוד את המרכז הקהילתי בגן מאיר

או את הבית הפתוח בירושלים. בשניהם פעילויות רבות. בתל אביב יש מפגשים, הקרנות סרטים, מקהלה, ריקודי עם וכו'. במרכז בגן מאיר בתל אביב פועל גם בית קפה לנדור. פנינה אמיתית. אפשר לשבת שם לקפה ולהכיר אנשים.

davidro1

New member
זה רעיון

למרות שאני מעדיף פאב "לא מחייב" אתה יודע, מקום שאפשר סתם לצאת ולהינות עם ידידה מבלי שזה יהיה כבד כי זה רק עם גאים או ש"צריך לדבר על זה".... סתם מקום להינות (כמו יציאות רגילות עם חברים סטרייטים) שיש סיכוי לראות, לפגוש עוד אנשים גאים

אולי

תמצא עניין בקבוצות חברתיות. גם שם בדרך כלל אין אווירה כבדה ומחייבת, ואם זו קבוצה מוצלחת אפשר למצוא בה אנשים טובים. מבחינת הגיל אתה מתאים מצד אחד לאיג"י (באתר שלהם יש מידע על קבוצות) ומצד אחר לקבוצת הבנים, שנפגשת בימי ראשון פעם בשבועיים במרכז הגאה בגן מאיר בתל-אביב ב-20:00. יש גם מפגשים של הו"ד (חפש באתר שלהם). בהצלחה. אורי קשת - קשב ותמיכה לקהילה הגאה

likud1

New member
הפחד בגלל הסטיגמות מובן,

אבל בסופו של דבר הכל שאלה שלך מה יקרה. יצאתי למקומות של גייז גם בימים עמוסים ולא חזרתי עם גברים הביתה לשכב איתם, אני יוצא לדייטים לפני שאני נכנס למיטה בד"כ. מבחינת האישיות שלי אני לא מעוניין בסטוצים ואפילו מרתיע אותי מאוד. אני חושב שאתה יכול לשחרר את עצמך ולצאת למקומות כאלו. אגב, במסיבות הייתי פעמיים ולשם באמת הפסקתי להגיע, כי זה היה סליזי מדיי בשבילי, ליטפו אותי כמה פעמים ולא בגב בפעם הראשונה ועוד הצעות שלא אהבתי לקבל בפעם השנייה.

davidro1

New member
שאלה קטנה

תודה רבה על כל ההמלצות אין פשוט בארים נחמדים באיזור? אני לא מדבר על בר שהוא רק לגאים יכול להיות גם מה שנקרא גיי פרינדלי. סתם מקום נחמד לשבת להעביר את הערב עם ידידה שהסיכוי לפגוש, לראות גאים הוא גבוה צריך להבין, אני עמוק בתוך הארון, ולא נוח לי בנתיים "להצהיר" שאני הומוסקסואל וזה מה שכל קבוצות התמיכה וכו' עושים אני לא צריך לדבר על זה, סתם מקום נחמד לשבת עם אווירה ידידותית

likud1

New member
כל אזור רוטשילד גיי פרנדלי,

אז אפשר לטייל שם ולהכנס לפאבים, אני זוכר אחד בשם "המנזר", שחבר לקח אותי (לא זוכר איפה בדיוק, אבל ככה נחלת בנימין), פאב רגיל, אבל גיי פרנדלי.

למעלה