קצת עזרה יש לי בעיה ואשמח לקבל את עזרתכם אז ככה........... איך אפשר להתגבר על אהבה ישנה לידיד טוב?!
S shiranb22 New member 28/11/06 #1 קצת עזרה ../images/Emo14.gif יש לי בעיה ואשמח לקבל את עזרתכם אז ככה........... איך אפשר להתגבר על אהבה ישנה לידיד טוב?!
קצת עזרה ../images/Emo14.gif יש לי בעיה ואשמח לקבל את עזרתכם אז ככה........... איך אפשר להתגבר על אהבה ישנה לידיד טוב?!
מ מר בראון New member 28/11/06 #2 שאלה שמצריכה קצת יותר מידע . הייתם בקשר רציני בעבר ? אתם בקשר ידידותי היום ? את רוצה להתגבר עליו ? אין שום סיכוי שתחזרו להיות יחד ?
שאלה שמצריכה קצת יותר מידע . הייתם בקשר רציני בעבר ? אתם בקשר ידידותי היום ? את רוצה להתגבר עליו ? אין שום סיכוי שתחזרו להיות יחד ?
S shiranb22 New member 28/11/06 #4 כן אנחנו בקשר ידידותי כיום אבל אף פעם לא היינו כזוג הוא רק ניסה לעזור לי להמשיך הלאה אבל עכשיו אנחנו מדברים על שטויות שלא כמו פעם
כן אנחנו בקשר ידידותי כיום אבל אף פעם לא היינו כזוג הוא רק ניסה לעזור לי להמשיך הלאה אבל עכשיו אנחנו מדברים על שטויות שלא כמו פעם
א אדם אוהב וחושב New member 29/11/06 #6 תגובה לפי מה שאת רוצה ומרגישה כיום. אם הענין שלך בו כידיד פחת, הרחיקי את הקשר. אם הבעיה התקשורת, עבדו עליה והוסיפו התענינות ונתינה.
תגובה לפי מה שאת רוצה ומרגישה כיום. אם הענין שלך בו כידיד פחת, הרחיקי את הקשר. אם הבעיה התקשורת, עבדו עליה והוסיפו התענינות ונתינה.
מ מלאכי עליון New member 28/11/06 #3 להתרחק ממנו, אולי לומר לו את האמת שאת אוהבת אותו ואולי תגלי שזה הדדי?
S shiranb22 New member 28/11/06 #5 לא אמרתי לו אז ולא היה כלום מה שכן אני אולי נאחזת בתקווה קלושה ואני רוצה לצאת מזה