קצת עזרה לחייל המסכן

קצת עזרה לחייל המסכן

כבר הרבה זמן שלא הייתי בהופעה (9 חודשים!), וזה יותר מדי. הגיע הזמן שאני אלך להופעה. אך על מנת לעשות כן, אני חייב לדעת מתי יש הופעה ואת זה אני לא מצליח להבין! אז בבקשה, רשימה של הופעות בחודשיים הקרובים. מעבר לזה, שמעתי שיש לדגנחש שיר חדש ואמור להיות אלבום חדש. האם היו דברים מעולם? בתודה מראש וציפייה לתשובות, גילעד.

lioryifrah

New member
ההופעות הקרובות

הדג נחש - חומר מקומי | פתיחת שערים 21:30 סגירת מופע 01:00 | 5.8.05 | מחיר: 80 ש''ח הופעה מלאה מתוך הסיבוב של חומר מקומי, מחיר לנכנסים עם הנחה מצד המועדון 65 ש''ח מיקום: מועדון הבארבי תל אביב תאריך: 12.8.05 הערות: אתר המועדון - www.Barby.co.il - ניתן לקבל קופון הנחה כשבועיים לפני המופע הדג נחש - הופעה כמעט מלאה | פתיחת שערים 20:00 סגירת מופע 22:00 | 30.8.05 | מחיר: כניסה חופשית הופעה לסיום הקיץ בחינם הממומנת ע"י עיריית זכרון יעקב, על במה שתיבנה צמוד לספורטן מיקום: זכרון יעקב צמוד לספורטן תאריך: 30.8.05 הערות: כניסה חינם זה מאתר המעריצים הרישמי...

FunkyGiraffe

New member
ציטטת את מעבר לגדר בפרטים! ../images/Emo3.gif

אתה מלך זה קודם כל על הפרטים אוקיי כרגע יש רק 2 (?!) הופעות פתוחות 30.8 זכרון יעקב צמוד לספורטן חינם 5.8 בארבי ת"א 80 שקל שיר חדש - המחפשים בעמ הלא הוא סינגל מתוך סדרה דוקומנטרית בYES ואין ללהקה כנראה כוונות להכליל אותו כשיר מהאלבוםהרביעי האלבום הרביעי נמצא בעבודה מאסיבית עם יוסי פיין בימים אלה ממש זהו

קודם כל

תודה רבה על המחמאות, יובל גורביץ' הוא ללא-ספק אחד הגדולים. לגבי הופעות - הייתי מצפה שבקיץ העניינים יהיו קצת יותר אינטנסיביים... טוב, נקווה שכשאחזור מההינתקות אז יהיו הופעות. תודה בכל אופן על הפרטים. ורק שאלה אחרונה לגבי האלבום: יש צפי לגבי תאריך?

dcb

New member
אומרים שהוא יצא ב

תחילת 2006 לפחות ככה גיא אמר לי בכל אופן ההוא שציטט מהאתר מעריצים הרשמי מאיפה הכתובת מאן?!

למעלה