קצת עזרה לא תזיק...

קצת עזרה לא תזיק...

היי! יש לי איזה התלבטות קטנה בקשר למישהו שהכרתי דרך האינטרנט. באופו כללי הוא די מספק אותי (ז"א בתוק נקודת פתיחה אני מוצאת שיש לנו דברים משותפים והוא די מתאים לי באופי ובמראה) אלא ש, מה לעשות יש לי קצת פחד מלהיפגש עם אנשים דרך האינטרנט. תבינו, האדם שהוא מציג את עצמו באינטרנט הוא לא בהכרח האדם שהוא יתברר שיהיה פנים מול פנים, ואי נעימויות ופאדיחות זה הדבר הראשון שאני רוצה למנוע. עכשיו לשאלה שלי: האם יש כאן מישהו שמנוסה בהיכרויות דרך האינטרנט ואם כן, כיצד אתה יכול להבין שהבחור/ה שאת/ה מתכתב/ת איתו/ה רציני ושזה שווה פגישה? כלומר, האם יש איזה דפוס אצל הנמען הוירטואלי שלך שצריך להדליק נורה אדומה, או נהפוך הוא.. סימן שהוא/היא הם הזדמנות ששווה לא להחמיץ? שתפו אותי במקרים שלכם. תודה למגיבים.

elena20

New member
אני כבר שנה ו7 חודשים עם בן זוג שהכרתי

דרך האינטרנט (תפוז, אם לדייק
) והתשובה שלי שאי אפשר לדעת, את חייבת לקחת את הסיכון. באינטרנט בן אדם יכול לצייר את עצמו לא כפי שהוא באמת במציאות, לכן כדאי מאוד להיזהר. קחי בחשבון, שהבן אדם עלול להיראות שונה מאושר בתמונה, ולהתנהג שונה, אולי יהיה יותר ביישן או להפך יותר מדי פתוח ולא כפי שהוא באינטרנט. אם את מרגישה שהבחור הזה שווה פגישה ויש פוטנציאל לקשר טוב, תיפגשי איתו.

אי אפשר לזהות

מי מהם אדם רציני או פסיכופט כרוני /tapuzforum/images/emo6.gif אבל מה שאת יכולה זה לבקש תמונה, ופגישה ראשונה- 1. להפגש איתו ביחד עם חברה והוא מביא חבר 2. להפגש במקום ציבורי(הכי חשוב). בהצלחה /tapuzforum/images/emo140.gif‎

elena20

New member
על סמך תמונה גם לא ממש אפשר לשפוט

כי הוא יכול גם לשלוח תמונה של חבר שלו.

אם הוא ישלח תמונה

של חבר שלו, ברגע שהיא תיראה אותו במציאות היא תבין שזה לא הוא והוא שקרן ובזה זה יסתיים.

elena20

New member
נכון, זה מה שאמרתי בתגובה שלי למעלה

שאדם עלול להיראות לגמרי אחרת מאשר בתמונה.

זכוכיות

New member
נראה לי שהפיתרון לבעיה הזאת

יכול להיות לשלוח כמה תמונות (נניח, עשרה?)

nate2000

New member
זהו הימור- מקווים שהבחירה לא תהפוך לבכירע

כמו באינטרנט וכמו מחוצה לו. אדם יכול להציג משהו אחד אבל בפועל מתגלהמישהו שונה לגמרי. איך יודעים? חשוב להיות עם היד על הדופק, אם משהו לא נראה לך תחתכי. לא קובעים דייט ראשון בבית שלך או שלו- הולכים למקום ציבורי. הכי חשוב מבחינתי זה לא לבוא עם ציפיות בשמים. תמיד תזכרי שאת באה להנות וגם אם לא הולך אז קודם לא בכוח ודבר נוסף, לא להיכנס לסרטים. בסה"כ פגישה אחת ולא קרה כלום. עוד דבר, אני חושבת שאין טעם למשוך התכתבויות וטלפונים. חשוב לשאוף לפגישה כמה שיותר מהר. חבל למשוך סתם רק כדי לגלות שהבחור המקסים והמתוק שהתכתבנו איתו הוא לא בדיוק מה שאנחנו רוצים.

ילדת 91

New member
אל תשכחי...

שלמרות כל מה שאומרים, בחור שהכרת דרך האינטרנט יכול להיות בנאדם נורמאלי ומי שהוא אומר שהוא, בדיוק כמותך. כמובן שזה הימור רציני, בגלל שמניסיון לפעמים תמונות עושות חסד רב מדי עם אנשים מסויימים. נפגשתי עם בחור שבתמונות שהוא שלח לי הוא נראה מהמם!! פשוט מהמם!! אבל פנים מול פנים? אוי ואבוי... ואם הבחור באמת "אוי ואבוי", תמצאי תירוץ ל"למה אני לא יכולה להכנס למערכת יחסים עכשיו", כגון: רק יצאתי ממערכת יחסים ארוכה, אני לא פנויה רגשית וכו' וכו'... חחע מניסיון זה עובד=]

עזרה

אי נעימויות זה דבר שאי אפשר למנוע לחלוטין גם כשההכרות היא רגילה. באינטרנט עוד יותר קשה לדעת עם מי נפלת. לכן נדרשות פעולות שמעבירות את ההכרות מהסביבה הוירטואלית לעולם האמיתי כגון - לערוך שיחה טלפונית כדי לקבל מושג טוב יותר עם מי יש לך עסק.

למעלה