קצת עזרה |הצילו|

prophit

New member
קצת עזרה |הצילו|

או קיי, אני צריך מיגון
אי לכך שאלותי הן ככה מחירים על: צבי צב מגפיים מגני ברכיים מגני מרפק אני רוכב 50 סמ"ק קל (אם הנפח לא מעיד על כך) כך שאין לי צורך ביקרים, מה גם שתקציבי דל (טיפים בעיקר). האם זה נכון שהכי חשוב זה מגפיים ומגיני מרפקים וברכיים
2)יש לי עוד משהו כמו שבועיים טסט והכיסוי של הווינקר שלי שבור בצד והוא גם מודבק בסלוטייפ לתושבת- האם הוא עובר ככה או שעלי להדביק אותון מבפנים או בכלל לנסות להשיג כיסוי חדש

ילדי...

כנס ל- www.fullgaz.co.il למדור "הדרכת רכיבה" ל"שיעור מספר אחד" ושם תלמד מה הכי חשוב ועל מה לא לוותר ובמה להשקיע... ולשאלתך... מאספקט מיגוני... הכי הכי הכי - קסדה טובה!!!!!!! אחרי זה - מגפיים אחרי זה - מגיני מרפקים וברכיים כל השאר - Nice (some times very nice) to have

prophit

New member
מורי....

כל הידע המועט שלי הוא מפול גז, אבל עדיין חשוב לי לדעת מחירים כדי לדעת כמה זה עולה משמע- כמה לחסוך לפנ י הנסיעה לחנות

תראה...

ניתן לראות בפולגז סקרי שוק של מרבית פריטי הציוד ולקבל רושם כללי על טווחי מחירים. צריך לדעת מה אתה קונה כי על כל פריט כמעט יש טווחי מחירים מ-X ועד 2X... תלוי ביצרן , באיכות וביצר הרווחים של היבואן... בעיקרון - סיבוב של שעה מחר בבוקר ברחוב שוקן מסדר לך את הראש בדיוק על מה וכמה...

OmriZ

New member
לגבי האיתות....

אני העברתי טסט את האופנוע שלי בלי איתותים בכלל. כידוע אופנוע לא חייב במאותתים. אבל אם תבוא לטסט אם מאותתים שנגיד אחד מהם לא עובד, אז לא יעבירו את האופנוע טסט, עצה שלי, תוריד את האיתותים וזהו.

OmriZ

New member
פה קרוב לבית... במון מורשה כמובן

אני בטוח ב100 % שלא חייבים איתותים בטסט.... אם אתה לא בטוח בתשובתי, ותבוא ותראה את הרישיון של האופנוע. לפני שהלכתי לעשות טסט, שאלתי פה את החבר´ה והם אמרו לי שאין שום בעיה, אפילו רצוי, לא כדאי לנסוע בשטח עם מאותתים, הם יתקלקלו.... חוץ מזה מורידים קצת משקל

zel

New member
מיגון

מגיני מרפקים ובירכים תמיד כדאי כי הם יחסית זולים.

למעלה