***** קצת עזרה בבקשה *****

fireforge

New member
***** קצת עזרה בבקשה *****

נפלו עלי 2 מדינות מחו"ל שתוקפות אותי כל הזמן ואני לא יכול להחזיר להן מלחמה :/ אין לי מושג למה יש לי את כל הכלי נשק שצריך לתקיפה וזה עדיין רושם לי שאין לי מספיק :/ בקיצור מי שיכול לחסל את הערבי הזה אני אודה לו דרך אגב יש לו אטום :/ הוא כבר זרק עלי bayrot #12074 סוג ממשל: רפובליקה תאריך הרשמה: 2006-08-18 השחקן מהמדינה: מין: זכר משחק בשפה: ערבית שם הברית: nerone דירוג: 3,964 עוצמה כללית: 1,683,745,018 עוצמה צבאית: 1,453,507,000 עוצמת התעשיה: 12,000,000 מידע על יצירת קשר: [email protected] תאור המדינה: gjhfljhfhjhjhj hjkfhjrf שם המדינה שלו ביירות חחחחחחח

fireforge

New member
ברית ? יש לא מתפקדת חחחח יש לי

מנהל ברית תימני שלא איכפת לו מאף אחד חחחחחח חחח בכל אופן אני עדיין לא יכול לתקוף חזרה למרות שיש לי את כל כלי הנשק שצריך :/ לא מובן בכלל המשחק

661994

New member
בוא לAISelitesquad

תקבל את כל ההסברים שתצתרך תשאל כל אחד בשלוחה שלי אם היה משהוא שהוא לא הבין והוא עדיין לא מבין אותו! יאלה בוא קבל קצת הסברים למה לבוא XD למה לבוא לאיס? 1.כי רק ב AIS תמצא מנהל מטומטם כמו יוסף! 2. כי רק ב AIS תוכל לקלל את דולב הלסבית חופשי אישי! 3.כי רק ב AIS תוכל למצוא את לידור בזמן שהוא צועק אוווווווו אמא של דניאל בזמן שהוא נשמע כאילו הוא ***** מישהוא! 4. כי רק ב AIS תוכל למצוא את תומר ה KING 5. כי רק ב AIS תוכל להיות ב AIS! 6.כי איפה עוד תמצא את תומר המלך מקלל את יוסף כל יום כל היום? 7.כי איפה עוד תמצא מישהוא שחורש לך על השכל כי הוא רוצה לשחק דמקה במקום לפרוש לדוקים? 8.רוצה הגנה? בוא ל AIS! 9. רוצה ללמוד איך לתקוף את יוסף? בוא לAIS! 10.משעמם לך? תבכההההההההההההההההההההה!!! לפרטים [email protected]

111dolev111

New member
זה רק אני ?....

"2. כי רק ב AIS תוכל לקלל את דולב הלסבית חופשי אישי!" למה זה ניראה לי ההפיך....

661994

New member
בצחוק דולב

גם ירדתי קצת על לידור ויוסף X= אל תקח קשה יששששששששששששששששששש יחיאל בא לAISSSSSSSSSSS לשלוחה שלייייייייייי

111dolev111

New member
איך אפשר לדעת שזה היה בצחוק?@!?!?!

"1.כי רק ב AIS תמצא מנהל מטומטם כמו יוסף!" אמת ... " כי רק ב AIS תוכל להיות ב AIS!" אמת.... "6.כי איפה עוד תמצא את תומר המלך מקלל את יוסף כל יום כל היום?" באמת יכול להיות "7.כי איפה עוד תמצא מישהוא שחורש לך על השכל כי הוא רוצה לשחק דמקה במקום לפרוש לדוקים?" אמת חח אתה אחד הגרועים חח קרעתי אותך אז
"9. רוצה ללמוד איך לתקוף את יוסף? בוא לAIS!" אמת.... אבל זה לא כל כך מסובך ליתקוף את יוסף

lidor500

New member
לירן כנס

למה לא ללכת ל-AIS: 1.תומר המנהל הוא הומו והוא ינסה לאנוס אותך בכל הזדמנות. 2. AIS לא יודעת לתקוף. 3. דולב אחלה גבר והוא עזב, והוא היה בין המנהלים הטובים.. טוב כל המנהלים טובים חוץ מתומר שנכנס לניהול רק בגלל שהוא ליצן ^^ 4. AIS לא מאורגנת. 5.הטמבלים האלה כל הזמן מאשרים אותי לקומונה שלהם למרות שממזמן אני לא חבר שם, ועוד שהבקשת אישור שלי נראית כמו זאת "הו אמא של הבן של יוסף! אל תאשרו אותי רשמתי את זה כי שעמם לי" ונחש מה שהם עשו? בדיוק ההיפך ממה שביקשתי! אתה בטח את כל זה יודע כי כבר היית ב-AIS לא?

moshikombg1

New member
אחי אישית אני כוח 29 מיליארד תיכנס

אני ירד לכוח שלך ויחסל כל איום אם תצטרף ל-AIS אם זה לא יקרה אז פשוט אני ילמד אותך שיטה לעבוד אותך ב- 5 שניות שלי שהם יפגעו בך מטרה אחת.AIS מקום number 1

fireforge

New member
אממממממ.........

אני כבר ב AIS חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והמנהל של השלוחה שלי זה התימני שבכוח 34 מיליארד שלא מתפקד חחחחחחחחחחחחחחח בקיצור המצב בקנטים

moshikombg1

New member
נדבר מי ישמיד את מי......

AIS TUF איחדו כוחות והורידו את ירון וחלק גם מטרור וגורמים מבחוץ אז אם נארגן אליך יהיה כיף אחד גדול סולחההההההההההההההההההההההההה לילילילילילילילי סתם

למעלה