קצת עזרה בבקשה....

דבש76

New member
קצת עזרה בבקשה....

היי אני ובעלי ביחד שנתיים וחצי ונשואים פחות משנה. לא הספקנו לפתח את חיי המין שלנו ונכנסתי להריון. בהריון החשק המיני שלי שאף לאפס והאמת שעד עכשיו הוא לא עלה הרבה חזרה גם כי בעלי לא יוזם יותר מדי ואני מרגישה שאנחנו כמו חברים והכל סבבה ואין סקס גם נראה לי שיתכן שהוא לא נמשך אלי. אני מפחדת שאנחנו מתפשרים על זוגיות בלי אחד הדברים החשובים וכשאני מדברת איתו על זה הוא לא רואה שום בעיה. אני אוסיף גם שבעלי עובד קשה ובשעה 22 הוא כבר נרדם בספה.. אניחוששת שאני אשתעמם בסוף.. יש איזה עצה טובה? האם יש חוסר חשק למין אחרי הריון?

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש. אז מה?

לא הבנתי אם את בהריון או אחרי הריון. בכל מקרה, בשני המצבים יש להרבה נשים ירידה בחשק המיני. גם לאנשים שעובדיםהרבה שעות בלחץ יש ירידה בחשק המיני. אבל כל זה לא משפר את המצב. כי זוגיות ללא מין היא צרה גדולה. אני חושב שאתם צריכים להחזיר את המין לחייכם ומיד. מה שכן, לא חייבים יחסים מלאים, ארוכים ומסעירים. אפשר גם קצת קירבה, משחק, חיבה. העיר שישאר הביחד, ולא תתרחקו. כי אחרי זמן ללא מין, יותר קשה להחזיר את זה. אז תעשו שינוי עכשיו. (וכלל מספר אחד: אל תרדי עליו ואל תעשי לו יסורי מצפון. תעבדי על החשק המיני, על הכיף, ולא על רגשי אשמה, אכזבה והטפות מוסר).

כן

"הספרות המקצועית מתארת ירידה של 73% בחשק המיני אצל 62% מהנשים בשישה עד תשעת החודשים שאחרי לידה... בלה בלה בלה" האם זה משפר את המצב שלך? אם את שואלת אותי באופן אישי, אז כן, אחרי לידה יש לי ירידה בחשק המיני, אני לא אוהבת את המצב, זה גורם לי לחוש ריחוק מבן הזוג שלי ואי נוחות בזוגיות, לכן אני עושה מאמץ אקטיבי לשפר אותו - כאמור, עם האוכל בא התאבון. לפעמים אני "מזייפת" חשק ואחר כך, תוך כדי ההתלהבות של בן הזוג, החשק מגיע. לפעמים הוא לא מגיע, אבל אז אני שמחה כי עשיתי כייף למישהו שאני אוהבת ולמרות שמבחינה מינית זה לא היה לי כזה "שוס" זה בכל זאת גורם לי לתחושת קירבה. אבל זאת רק אני.

אייבורי

New member
בוא נדאג קצת

את אחרי לידה, אין לך חשק מיני התינוק לא ממש נותן לישון, בעלך עייף מעבודה קשה וגם אצלו אין ממש חשק מיני. ואכן קורה דבר מפתיע, אתם לא מקיימים יחסי מין. איזה מזל שיש סיבה לדאגה. ואל תדאגי, אל לעולם לא תשתעממי, תמיד תוכלי למצוא סיבות לדאוג.

seeyou

New member
"לא הספקנו לפתח את חיי המין שלנו" ../images/Emo178.gif

מצד אחד,יש לכם כול החיים לפניכם
לפתח את הסקס בתנאי שיש רצון יכולת והבנה מצד שני את בבעיה "אטומית" : -בהריון החשק המיני שלך שאף לאפס (כמו אצל הרבה נשים) -בעלך לא יוזם יותר מדי(כמו אצל הרבה בעלים) -בעלך עובד קשה ובשעה 22 הוא כבר נרדם בספה(כמו הרבה גברים אחרים בקשר לזה את יכולה לשפר את המצב בזה שתקחי את היוזמה בבוקר ליפני שהוא יוצא לעבודה.
יוסי

מה שאותי מפליא זה החשש

"משעמום". אני מבינה שנפל בחלקכם תינוק סופר נוח, שלא "מעסיק" אותך די הצורך
(או שמא עוד לא נולד, אז יש זמן לחשוב על "חששות"), אני חושבת שיש להלין עליו, ולא על בעלך העובד בפרך. כי מצד אחד - ירד לך החשק. אבל מצד שני עלה השיעמום. באמת בעיה. ואם את חוששת שבסוף עוד תשתעממי לגמרי, ממליצה לגרום לבעלך להתפטר מהעבודה, להישאר רוב הזמן בבית,.ומבטיחה לך הרבה עניין ואקשן.

למעלה