קצת סקרנית

boobic

New member
קצת סקרנית

מפתיע אותי קצת שרוב מי שכותב כאן הם בני נוער. מוזר לי שבגילכם הקט אתם כבר מגדירים את עצמכם בהגדרה הלא-קלה הזאת: ביסקסואלים. רוב ההומואים/לסביות/ביסקסואלים שאני מכירה (וגם אני כמובן) הודו בכך בפני עצמם או אפילו גילו את הנטיות שלהם רק בצבא וגם אז לא כולם עשו עם זה משהו. יש לכם הסבר בשבילי? זקנה בת 26

15 ../images/Emo3.gif

יש כאלה ויש כאלה.. אני אישית חושבת שתמיד ידעתי, וכבר מגיל צעיר הייתי בסביבה של הקהילה ככה שלא התכחשתי לזה אף פעם או משהו, ובואי נגיד "קיבלתי את עצמי" חחח חוץ מזה אני לא חושבת שהגיל זה מה שמשנה.. כל אחד מרגיש את זה בשלב אחר בחיים שלו.. ואם יש דבר אחד שממש מפריע לי זה שאנשים אומרים לי שאני רק מנסה ואני לא באמת יודעת ויכולה להחליט בגיל הזה.. שזה דיי טיפשי לדעתי. לא משנה. אנלא יודעת להסביר את עצמי בכתב נו >.<"

אלוןע1969

New member
בן 32

אז יש גם מבוגרים.יש לי חברה הרבה זמן.חבר מהעבודה מגיע אליי לביקור בערב ורק לפני חודשיים התחלנו להתקרב מסקרנות ותאמת זה מעניין.במסגרת הפנטזיות בחיים תמיד עיניין אותי איך ההרגשה לגעת באיבר אחר ולא רק שלי

Atticus Finch

New member
בטח הכי צעיר פה.

לא יודע איך, אבל ידעתי את זה תמיד מגיל מסויים. אין לי הסבר שפותח עולם חדש, אני פשוט יודע את זה וזהו..

boobic

New member
טוב, נחתי קצת

אני שמחה לראות שיש כאן אנשים יותר מבוגרים ממה שחשבתי, אם כי עדיין רבות מההודעות מדברות על ביה"ס... תסלחו לי כי אני חדשה כאן בפורום, נכון?

נחשוב על זה..

בת כמה את?

boobic

New member
את לא שמה לב...

אי שם בין 25 ל - 26. במחשבה שנייה, כל עוד לא הגעתי ל - 26, נגיד 25. בפורום הזה אני מרגישה שרגל אחת שלי כבר בקבר....

בובה..

אני מרגישה עם רגל אחת בקבר ואני בת 20... חחחחחחחחחחחחחח אבל זה סתם עניין אישי של להרגיש זקנה
את לא זקנה

אלוןע1969

New member
זה קורה

אני גם בן 26 .ולעניין שלנו.זה מתחיל גם צעיר מאוד מסקרנות בבית ספר איך נראה ומרגיש ילד אחר וזה קרה עד היום .מוכן להמשיך ליותר דיוק אז תגובה

למעלה