קצת ספוילרים

cherryblossom

New member
קצת ספוילרים

כבר היו פה ספוילרים לשני הפריקם הראשונים של עונה 13 אבל אני אזכיר. מוצאים את אבי ולוקה, התינוק נולד מוקדם מדי וכמובו שיש דרמת nicu. אנחנו גם פוגשים את אמא של ג'רי שבאה לבקר את בנה הפצוע. גם מגי חוזרת, לאחר שלוקה מתקשר לעדכן אותה במה שקרה, בלי ידעת אבי שדי מתעצבנת וחושבת שלוקה אמר לה לבוא. היא גם מצילה את היום שהיא יושבת ליד התינוק, שעדיין מאושפז, ומבינה שמשהו לא בסדר ומצילה את חיי התינוק. עדיין לא נתקלתי בשם לתינוק, יש מקומות שכתוב ג'ו, אבל כנראה כדי לא לחשוף את השם האמיתי, אבל כנראה שזה בן. לפי מה שמפורסם אנחנו גם נפגוש את אבא של אבי, את מרטין קריין מפרייז'ר (כלומר את השחקן- אני פשוט לא יודעת איך קוראים לו) כדראג קווין, מנהלת צוות חדשה (או איך שלא קוראים לתפקיד) שמתוארת כנחמדה מאוד (לנפיך מקרי או רומנו) והיא גם תעמוד לצד לוקה בתביעה על רשלנות רפואית. יש ראש חדר ניתוח חדש שמצויר כעוד יותר גרוע מרומנו או אולברייט והוא ימרר לנילה את החיים. זה רק מה שאני זוכרת כרגע, בהמשך אני אוסיף עוד פרטים.

DeepThoughts

New member
OK

אבי מגלה שאבא שלה דראג קווין?? איזה גרוע זה, זה ממש העתקה מחברים. ודי נמאס העלילות האלה של אנשים מבוגרים שפתאום מגלים את ההורים שלהם, והבן נולד פג והוא בסכנת חיים. הם כבר מה זה ממחזרים..

lightanddark

New member
זה לא נראה נכון.....

זה מה שכתוב Mahoney ("Frasier") will portray a drag queen who wants to assume legal authority for his dying partner's medical care.

DeepThoughts

New member
רגע שאלה

אבא של אבי הוא דראג קווין, הוא שזה 2 דמויות שונות?

cherryblossom

New member
אלו שתי דמויות שונות

כנכאה לא הבהרתי את עצמי מספיק טוב, אפשר להירגע.

למעלה