קצת סדר...

קצת סדר...

בטח שמתם
שהפורום דיי רדום לאחרונה והאווירה בו ממש מוזרה... אני לא יודעת בדיוק ממה זה נובע או נבע אבל הכל התחיל כשהחלטנו להכין את ספר הברכות לעפר כל העיניין הזה די פילג את הפורום ועשה אווירה לא ממש טובה. אז הנה, בואו נבהיר סוף סוף את כל הסיפור הזה אסתר העלתה רעיון שלדעתי הוא רעיון מעולה אפשר לוותר על ספר הברכות ובמקומו לתת לעפר ברכה יפה וממוסגרת מכל הפורום. זה פשוט,יפה ומכובד. נכתוב לו ברכה יפה ומושקעת מכולנו... מה אתם אומרים?

esterosh

New member
מוסיפה...

קודם כל זה לא רק רעיון שלי... גם ליה הייתה שותפה לו... (דיברנו על זה במסן במהלך השבוע...) ומעבר לזה אין לנו הרבה זמן...אז חשוב שהפעם נהיה החלטים ונגבש דעה...אז כל מי שכן מסכים לרעיון החדש שיסמן
,ונראה לי שעד יום שני צריך כבר להכין ברכה או לפחות טיוטה של הברכה ...אפשר לקחת את החלקים היפים מכל הברכות שכבר כתבתם... המטרה שעד יום חמישי הבא שזה אומר התאריך 5.4 הברכה תהיה כבר מעוצבת ואז נצטרך רק למסגר אותה... עכשיו מכיוון שהיום הולדת של עפר יוצאת ב-8.4 שזה יום ראשון וגם ככה הסיכוי היחיד להגיע אליו הוא דרך מועדון לילה... והתוכנית מצטלמת ביום חמישי אז המטרה שלנו שבתאריך 12.4 המתנה תהיה מוכנה ונוכל להביא לו אותה בשם כל הפורום בתפוז...אז כל הרעיונות והדעות שלכם בנושא...תכתבו בקומונה הסגורה... ותתחילו למהר כי אין זמן...

esterosh

New member
כי לא חשבתי שתתני לי קרדיט על

הרעיון...וגם זה לא בדיוק היה רעיון מגובש סתם דיברנו על כל הקטע של הברכות במסן ויצא שליה אור ואני חשבנו על ברכה אחת ממוסגרת... אבל דיברנו על זה באופן כללי אף אחד לא באמת עשה עם זה משהו עד שהחלטתי לשתף אותך ברעיון ...בכל מקרה זה לא ממש משנה של מי הרעיון העיקר שנתחיל להזיז דברים... אז אני מתנצלת על זה ששכחתי להגיד לאסתי שזה היה גם רעיון של ליה ובגלל זה אסתי לא נתנה קרדיט לליה על הרעיון... העיקר שכולם יהיו מרוצים... זה באמת לא כזה חשוב...

אם יהיה בכלל מועדון לילה בשבוע הזה

אז כנראה שכן. הוא יהיה או בתוכנית של יום שישי או בתוכנית של יום שבת.

daphnef

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה איתכם.. אבל איכשהו חייבים להוסיף את הביוגרפיה של אסתר.. לא יודעת איך.. אבל זה כל כך יפה.. שחבל שלא ניתן לו את זה..

למעלה