קצת סדר

מייקל21

New member
קצת סדר

אז ככה: קודם כל, כן, אני עברי לידר דבר שני, גל תומר ורותם - בהתחלה קצת נעלבתי ששכחתם אותי לצירוף להופעה, אבל אז נזכרתי שאני בעצם מופיע, אז לא חשוב דבר שלילי, נועה - זה בסדר להיות בת 15! זהו.

niesus

New member
WTF?

טוב, כבר קרו דברים יותר מוזרים. אני אתעדכן מחר. הזוי.

מייקל (או שמא עברי) היקר!!

רציתי לשאול אותך איך אתה מרגיש אחרי שיצאת מהארון (ז'תומרת שחשפת את סודך האפל). האם אתה מרגיש שניצחת? שמעכשיו אנשים יסתכלו עלייך אחרת וכשייראו אותך ברחוב ישר יתחילו להתלחשש על המעשה הנורא שעשית...? ועוד משו- איך זה להיות ע.מנהל של הפורום של עצמך..? אתה לא חושב שזה קצת מטומטם?? כאילו, פ'סדר. אני יודעת שמעניין פה ונורא מסקרן לדעת מה חושבים עלייך אבל למה להיות במסכה של מישהו אחר? ולמה להשלות אותנו שאתה בן 21? לא חבל? עכשיו כל חלומותינו נמוגו...עכשיו המייקל שלנו הוא בעצם לא מייקל שלנו יותר.. טוב- אני הולכת להתאבל על התפוגגות ממיקל21 כמו שהתאבלתי על רם ממשחק החיים כשגיליתי שהוא בעצם בחורה (בשם רותם..) אז לסיכום- עברי! ברוכה הבאה לפורום.טייק איט איזי.. אנחנו לא נושכים בדרך כלל...אנחנו משוגעים תמיד.. ואנחנו אוהבים אותך ומבקשים שתעשה לנו ילדים (אנחנו כבר נחליט על הסדר) כדי שיהיה דור חדש וצעיר שיאכלס את הפורום בבוא הזמן בברכת ביקורים רותם שהגבינות עיזים עלו לה לראש וזאת התוצאה..

מייקל21

New member
רותם ושאר התוהים - הסיפור המלא

קצת קשה לי להיות בתחפושת, ועוד בגיל 21... אבל הייתי חייב לחפש דמות לחיקוי, ופגשתי לפני שנה בחור צעיר ושרמנטי (שלא נדבר כמה חתיך), בשם מייקל, ושהוא בן 21, ואחרי שיחה ארוכה, הוא הפך לדמות החיקוי שלי. הוא בנאדם מדהים, כריזמטי, ושבקלות היה הופך בעצמו לחבר מומחה... אחרי ששגיא פתח את הפורום, אני ויניב ("אחת שמתחמם לה המוח") החלטנו להצטרף, ושגיא הפך אותי לחבר מומחה (הלו, דה, אני עברי, ברור שאני אדע הכל על עצמי), ויניב רצה להתחפש לאישה (חלום ילדות, לכו תבינו הומואים). זהו. אז לכל הספקנים (מה יש כאלה?), אני הוא עברי. ויניב הוא "אחת שמתחמם לה המוח".

אוהב אותך עברי ../images/Emo24.gif

למייקל אהובי...

הרי אתה כבר יודע, וכבר קבענו ממזמן, ובכל זאת... נראה לך שאני יוותר אליך בכל כך קלות??? אני חושב שכבר הוכחתי אחרת
ובכל אופן, כמובן שאתה מוזמן איתי ועם תומר ורותם ובוא נגיד שאני גם מחכה לזה וגם מצפה לזה
וזהו, עכשיו אני הולך לישון, כי חזרתי מערב ריקודים מטורף וכבר יש אור בחוץ וקשה לי להירדם.

כן כן על מנת להחזיר את הסדר אז..

ככה: קודם כל, כן, אני יניב ויצמן. עכשיו יש מבינים למה אני נגד מפגש הפורום?! כמה קשה לדבר בלשון נקבה אין לכם מושג... איזו הקלה אחרי החשיפה. (
)

אוי איזה התרגשות

יש לי את הטלפון של עברי :)) ועברי אתה בהחלט מוזמן להצטרף אלי אל רותם ואל גל להופעה שלך יהיה כיף :)) נשמע שירים שלך באוטו בדרך להופעה שלך... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :)) טוב אני התעוררתי לפני שעה ואני יותר הזוי מאתמול בערב.... אז אני שותק :)

אולי סופ סופ יכניסו אותנו חינם...??

הרי עכשיו אנחנו מכירים את המאסטר של כל העניין... עכשיו אני מבינה למה עברי מכייך אליי תוכ כדי הופעה ואחר כך...הוא פשוט נהנה להתעלל באנשים.. נראה לי אני תובעת אותך על הונאה וסילוף מידע.. :)

כןןן

אני מצטרף לרותם בתביעה המשפתית
למה? כי משעמם לי ואופציות העומדות לפני הן - ללמוד הסתברות או לדבר שטויות (נחשו מה בחרתי :)) )

כן- משפחתית! הפורום הוא משפחה

אחת גדולה... אבל נראה לי שתצטרכו לכתוב ת'תביעה לבד כי היום אני נוטשת אתכם לטובת חביתה מזמרת... :)

מייקל מה אתה רוצה

מוקדם בבוקר עכשיו ואני לומד הסתברות כל מה שאני יודע לאיית עכשיו נכון זה תוחלת הסתברות ופורנציות שונות ומשונות שאתם לא רוצים לדעת ולא חלמתם שהן קיימות גם בסיוטים הכי אפלים שלכם אני מתקן את עצמי משפטית מרוצה מייקל? או שמא עברי?

אני מפסיק בתנאי אחד

תתן לי כרטיס חינם להופעה שלך - ואני רוצה גם הסעה איתך אני אחנה את האוטו ליד הבית לך ותסיע אותי לעזריאלי הולך?

כנראה גם את זה אני לא יודע לאיית

פורנציות == פונקציות באמת שמוקדם בבוקר אני במיטבי ככה בצהריים בסביבות 18:00

heaven is here

New member
וואלה?

עברי אצלנו בפורום? וגם יניב? נחמד... רק למה לא אמרתם קודם?

למעלה