קצת סדר, מישהו?

קצת סדר, מישהו?

היי לכם, בגין סיבות שאותן לא אפרט כאן (על רקע נפשי).. סיכוי גדול שאני עומדת להשתחרר מהצבא (אחרי שנה). כמובן שאני בטוחה לחלוטין שאת השנה הנותרת אני רוצה להשלים בשירות לאומי, אך הכל עוד טרי לי במח ואני די מבולבלת כי עדיין לא שוחררתי-מחכה לקבלת הפרופיל החדש. אבל מטריד אותי כבר עכשיו לדעת איך אני נרשמת לשירות לאומי במקום מספק שאני רוצה... אז כמה שאלות: האם מקומות רבים (ששייכים לעמותה כלשהי) ישללו אותי רק כי עשיתי שירות חלקי בצבא בגלל סיבות נפשיות? כלומר, הם צריכים לדעת שזה נפשי או שאפשר להגיד רפואי? ואם אומרים מסיבה נפשית, הם יכולים להעיף אותי? מה הסיכוי שמקבלים במקום כלשהוא צעירים שהשתחררו בגלל סיבות נפשיות? דבר שני, לאן עלי לפנות בתור צעד ראשון של בירורים, קבלת מידע? לאיזו עמותה כדאי לפנות בשביל לקבוע ריאיון? האם אני אצליח לדעתכם להתחיל את השירות כבר באמצע השנה הזאת או שאני אפספס את ההרשמה ואתחיל רק בספטמבר? יש לי מטרה מאוד ברורה והיא לעשות שירות בירושלים (למרות שאני לא גרה שם, אבל אני ארצה לגור בבית, פשוט לעשות את השירות בעיר אחרת) ולא בבתי חולים. אגב- אנשים שיוצאים על נפשי לא יוכלו לעשות שירות לאומי במוסדות ממשלתיים כמו בתי משפט או בתי חולים? עלה לי פתאום. \: אשמח אם תעזרו לי בסלט הזה. תודה!

היי לך:)

שירות לאומי את יכולה לעשות גם אם יש לך פטור מטעמים נפשיים, את בכלל לא מחוייבת להגיד למקום שירות את זה, ואסור לו לשאול אותך את זה. בנוגע למשרדים הממשלתיים-אין לי מושג, את מוזמנת לשאול את אלי וימפהייר בשרשור שאלות שנפתח לו. בהצלחה!

GILADOS

New member
לגבי שאלתך על התחלת שירות באמצע השנה, אני התחלתי את השירות בנובמבר, כך שאני מאמין שלא תהיה שום בעיה ../images/Emo13.gif

למעלה