קצת סדר בעובדות

KatyRose

New member
סבבה אז

תתחפף מהמדינה הנאצית הזאת לך מפה אתה לא ראוי להגנה של הנאצים האלה עלייך הא? תמונה אמיתית אמרת? גם בפרוטוקולים של בני ציון היו תמונות אמיתיות זה בטוח נכון הא?

Angeldust1

New member
../images/Emo45.gif

גם בתעמולות של הנאצים לקחו תמונות אמיתיות של יהודים והבליטו דברים כמו אף גדול כדי להוכיח שהיהודים זה גזע נחות. זה אומר שזה נכון? טמבל.

אנגרן

New member
../images/Emo41.gifהתמונה מפוברקת../images/Emo41.gif

כל מי שיש לו קצת הבנה בכלי נשק יכול לראות שהתמונה מפוברקת. כבר דנו בזה בפורום הליכוד לפני כשנה.

epitaph

New member
ומה אתה אומר כאן?

שהוא מכוון עליהם את הנשק? שים לב שהנשק מכוון כלפי מטה ולא על האנשים עצמם, ככה עומדים במחסום וככה הולכים עם נשק בשטחים. מה שבעצם מראה התמונה הזאת זה חייל שהנשק שלו מכוון כלפי מטה וכמה פלסטינאים מבוהלים. אם היית משתמש בקצת שיקול דעת היית מבין את זה אבל במקום זאת אתה נותן לאידאולוגיה שלך להכתיב לך מה העיניים שלך רואות, חבל.

noamgk

New member
זו בכלל לא אותה תמונה.

ולשמאלנים אין בעיה להציג סיטואציה מזויפת כזאת תוך שעתיים (כולל השגת התחפושות). ונניח שהתמונה הזאת אמיתי - אז מה?! אז הוא כיוון רובה! הרג? במכוון? לא! לשם שינוי, הנה קצת אמת: התמונה שצילמתי היא אמיתית לגמרי ואת זה אי אפשר להכחיש.

noamgk

New member
צילמתי = צירפתי, סליחה.

ותראי מה עושים הילדים המסכנים שמכוונים עליהם רובים...

ThE uVa

New member
אה,

ותראה מה עושים ילדי המתנחלים המסכנים, שכל מה שהם רצו זה לגור בבית שלהם [אז מה אם זה גורם למאות הרוגים?]! רגע, מה זה? הם זורקים אבנים על ערבים! יכול להיות? הרי אנחנו כלכך בסדר.

noamgk

New member
ברור שיכול להיות. למה לא?

קודם כל, הילד עם החולצה הלבנה הוא בטח לא בכיתה א'. דבר שני, בתנוחה שבה הוא עומד - הוא בטח לא מתכונן לזרוק אבן. התנוחה הזאת באה יותר להראות שזה ילד בכיתה א' (שחס וחלילה מישהו לא יבין את הכתוב על חולצתו) ולא שהוא (באמת) זורק אבן. ומה הבעייה לזרוק אבנים על ערבים? הילדים המתועבים שלהם ירו על החיילים שלנו ("יודונאצים", בשבילך) גולות ואבנים ברוגטקות בתחילת האינטיפאדה, ונגמרו להם שם האבנים - אז למה שלא נחזיר להם (למרות שהתמונה הזאת לא צולמה ברצועת עזה, אבל לא משנה)? הם האויב, ובאויב צריך להלחם. הם יזרקו עלינו - אנחנו נזרוק עליהם. ובכלל, לילדים המתנחלים יש מספיק שכל כדי להבין שהם צריכים לתפוס יוזמה. אצל הערבים זו שטיפת מוח מילדות לרצחנות והשמדה (ראי תמונה).

ThE uVa

New member
מה הבעיה?!

גאד דאמ, אתה באמת יכול לדבר עם היטלר הרבה. מי אתה חושב שאתה שיש לך זכות להחליט במי מותר לפגוע?! "הם יזרקו עלינו-אנחנו נזרוק עליהם"?! מה זה פה, כיתה א'? אנשים כמוך צריכים לשבת בכלא, כי אתם אלה שהורסים את המדינה הזאת. [וכל ה"זה לא אמיתי"? תנסה למצוא את הקונספירציה הגדולה נגדך, אבל אלא ילדים שאנשים כמוך שטפו להם את המוח, ואחר כך הם הולכים ומרביצים לאנשים ברחובות.]

KatyRose

New member
לא

אתם הסרבנים הם אלה שהורסים את הארץ!!! תעני לי על שאלה אחת, אם לא יהיה צה"ל בכלל , מי יגן עלינו מהילד החמוד הזה בתמונה מעליי כשהוא יגיע לגיל 18?

KatyRose

New member
או שאנחנו

נתקפל מהשטחים, ופתאוםםם לכל ה3.5 מיליון הפלשתינים (שלא טועים) יהיה סוויץ' בשכל והם פתאוווםםםםם יפסיקו את כל שנאת היהודים שהם גדלו אליה ולתוכה ואז יהיה שלום ושלווה על פני עולם ?

E טי

New member
או שאנחנו

נתקפל מהמדינה, ופתאוםםם לכל ה1.5 מיליארד ערבים (שלא טועים) יהיה סוויץ' בשכל והם פתאוווםםםםם יפסיקו את כל שנאת היהודים שהם גדלו אליה ולתוכה ואז יהיה שלום ושלווה על פני עולם ? אתה נאיבי...

KatyRose

New member
תגיד לי אתה רציני?

אני הייתי צינית!!! אתה לא יודע מה זה ציניות?

KatyRose

New member
אהה חחחחח

אני חושבת שהבנתי אותך עכשיו לא שמתי לב לתיקונים הקטנים שעשית לי יפה, אהבתי

KatyRose

New member
אה מצוין

אז אם את מאמינה ששיטת ה"הם יזרקו עלינו- אנחנו נזרוק עליהם" היא טיפשית ומתאימה לכיתה א' אז סבבה למה הפלשתינים מתייחסים בצורה של "אנחנו "כובשים אותם"- הם עושים עלינו פיגוע" מה אנחנו ?!!? כיתה א'?!!? ואת מצדיקה פיגועים בתירוץ של ה"כיבוש" מה אנחנו ???בכיתה א'?!!?

למעלה