קצת סדר בדברים...

קצת סדר בדברים...

לפעמים אני מתבלבל איזה שיר אלניס הוציאה כסינגל לרדיו, או כקליפ ובאיזה מקום בעולם. אז החלטתי לכתוב את מה שידוע לי, (ויכול להיות שאני טועה) ותקנו אותי אם אני טועה. jlp - you oughta know , hand in my pocket, you learn, head over feet, ironic sfij - thank u, that i would be good, unsent, so pure שמעתי פעם ברדיו את joining u ן נדמה לי שהיא הוציאה גם את i was hoping urs - hands clean, precious illusions, ונדמה לי שגם את 21 things, flinch , so unsexy האם אני טועה? scc - 8 easy steps, out is through, everything האם היא הוציאה רק 3 שירים מהאלבום ומדוע לא את excuses המדהים לטעמי? זהו, זה מה שנראה לית אבל אני כמעט בוודאות טועה בחלק מהדברים ואשמח לקבל חוות דעתכם, תיקונים וייעוצכם. תודה רבה. (אני יודע שזה יראה מוזר לחלקכם פשוט זה מטריד אותי כבר הרבה זמן).

O r a c l e

New member
סדר

אכן יש הבדלים בין סינגלים שיצא להם קליפ לבין סינגלים שלא יצא להם, ויש גם סינגלים ששוחררו רק באיזור מסויים. אז ככה- עם JLP הכל נכון. לכולם יצאו קליפים וכולם שוחררו כסינגלים בכל העולם. לגבי SFIJ: יצאו בקליפים Thank U, Unsent, So Pure. כסינגל שוחרר ללא קליפ Joining U (בשתי מהודות אבל רק באירופה). זהו- לא היו עוד. URS- יצאו רק שני סינגלים (כל אחת בשתי מהדורות) Hands Clean, Precious Illusions. לשניהם קליפים ובכל העולם. מ-SCC יצאו שלושה סינגלים אבל רק אחד לכל העולם- Everything. באמריקה שוחרר גם Eight Easy Steps ובאירופה שוחרר Out is Through. לכולם קליפים. מהדיסק החדש (JLP Acoustic) יצא Hand In My Pocket (נחכה עוד למידע נוסף). אה כן וגם מהדיסק Alanis Unplugged יצאו שלושה סינגלים: King Of Pain- החידוש של סטינג You Learn Acoustic- שזכה להרבה תהילה- אפילו יותר מהמקורי That I Would Be Good- רק באנפלאגד (לא ב SFIJ). מקווה שעזרתי לך בלסדר את הדברים.

o0Invisible0o

New member
אבל בדיסק האחרון ובאנפלאגד

לא יצאו קליפים נכון?

Rוית

New member
מSCC יצאו שני קליפים

8 easy steps ו - Out is Through מהאנפלגד לא נראה לי אפשר להגיד שיצא קליפ..

o0Invisible0o

New member
התכוונתי לאחרון..JLPA../images/Emo122.gif

הוא אמר שיצא HIMP אבל לא כקליפ נכון?

Rוית

New member
הוא יצא כסינגל לרדיו למיטב הבנתי

אבל כקליפ, לא יצא משהו רישמי..

AlanisJunkie

New member
מהאנפלאגד דווקא יצא "קליפ"

that i would be good מתוכו שודר הרבה פעמים ואפשר להגיד שזה סוג של קליפ שיצא מתוך דיסק.

תודה מקרב לב, אני יותר שקט עכשיו,

רק חבל שהיא לא הוציאה יותר שירים משאר האלבומים כסינגלים. יש לה שירים כל כך יפים שציבור גדול שלא שומע אותה בוודאי היה מתאהב בהם.

Rוית

New member
יאפ..

שיר מדהים.. חבל שהוא לא יצא בצורה רישמית למרות שלדעתי גירסת אולפן שלו לאו דווקא תתעלה על הגירסה מהאנפלגד

isw

New member
יצא גם HANDS CLEAN ACOUSTIC מFOS

והוא ממש הצליח יחסית לURS הכולל..

NoNick3000

New member
והמ עם AIRW??

ראיתי איפשהו ממזמן שגם All I Really Want יצא לרדיו אבל בלי קליפ. תקנו אותי אם אני טועה.

chaos12

New member
אווווווף!

מה זה הפרסומת הזאת בצד שרודפת אחריי כל היום! היא מסתירה לי את התמונות! ובכלל זה היה פרסומת ל JDATE והראו מישהי שנראה כאילו הצעיף שלה חונק אותה!

למעלה