קצת סדר בבלגן!!!!!!!!!!!&שפויים

sarah

New member
קצת סדר בבלגן!!!!!!!!!!!&שפויים

אוקי קידס,אין לי כאן שום סמכות...אבל...אם אף אחד לא מתכוון לכתוב את זה,אני אכתוב. ברוכים באים לכל החדשים שמציפים לנו את הפורום בהודעות נהדרות...או משהו כזה :) (ברררררר...אני נשמע כמו איזה...הא...מנהל בית ספר. ספוקי...) וכנראה עם כל החדשים כאן נטצרך להתמודד עם יותר מידי טופיקים שקשה לעקוב אחריהם...כמו ב``יויו`` ז``ל מה שגרם בסופו של דבר ל...האא... הוא ז``ל,אתם יודעים. אז בכל מקרה,הדבר היחיד שאני מבקשת,היא שלא תכתבו *יותר מידי* הודעות אבל ממש *יותר מידי* כי אחרת יהיה קשה לכולם לעקוב אחרי הפורום ו...אתם יודעים,זה קצת מטורף. וגם הא...תיזהרו לא לדפוק את הראש ביותר מידי דברים,כי זה יכול לגרום לנזק מוחי,בתנאי שיש עוד מה לגרום לו נזק... והאא...משהו אחרון .... כל החידונים והשאלונים והשאלה של ``מה אם הייתם קוסם/אנמג`י/איזה דמות הכי אוהבים/ספר/מה דעתכם על רולינג/חתול`` כבר נשאלו כאן אלפי פעמים ככה ש...האא...בבקשה... לילה טוב *כבר חזרתי הבייתה..*,ברברה סטריינסד

LuNaTiC

New member
המושיעה שלי....

טוב.. אז רציתי להגיד את זה כל כך הרבה זמן!!! יותר נכון.. מאז שראיתי שכמות המצטרפים החדשים.. גדולה במיוחד.... but i didn`t have the guts... ועל זה אני אומרת, גו שרה!!! אוקיי אז הצגנו את עצמינו... ווי נואו הו יו אר!! (אנד דיס וואן גואוס אאוט טו אווריוואן - סליחה על העברית אנגלית) אני המלצתי קודם... שתקראו את העמודים הקודמים של הפורום.. לפחות כמה מהם.. כדי לראות במה כבר דנו.. כדי שלא נצטרך לחזור בשנית.. לטובתינו...^_^ כי באמת.. הפורום הזה הוא נהדר, ואני לא רוצה שהוא יתפרק כמו מה שקרה לפורומים האחרים של הארי... כי אני.. אוהבת את הפורום.. ואת אנשיו היקרים.. לא אוכל לחיות בלעדיו.. *מוחה דמעה שצצה בזווית עינה* אבל די עם הרגשנות, זה היה באמת... פניה אליכם, החדשים.. כדי שיהיה לכולנו חביב ונחמד!!! חחחח ווואההההה ^.^ *sighs* אז ביי ביי, OWARI! -GBCK-

sarah

New member
גם כן אייברים פנמיים...

האא,יש לי גאטס? כבר הוציאו לי אותם מזמן בהזדמויונות שונות,ואני לא מתכוונות לכת השטן...כי לפעמים קורא לי שאני אומרת את הדברים הכי...האא...שאף אחד לא רצה להגיד,בזמנים הכי מסוכנים ו...הא... לא חשוב,אני אמורה לא להציף את הפורום לא? (לא.) (בטח שכן.) (ארררר) אגב,פעם ראשונה ש`שרה רוקס!` במקום `לדפוק את הראש בקיר\ליאת רוקס!` הורי למהפכנים! שרה&ניק כמעט בלי ראש

אני מבטיחה לשמור על הכללים ש...

הוותיקים (זיקני העם) יצרו. נורא שמחה שהתקבלתי לשורותכם. אחרי הכל לא קל להיות שפוי זמנית... וזה לא מהשיר של שפיות זמניתת זה מקורי!

למעלה