קצת סדר בבלגן!!!!!!!!!!!&שפויים
אוקי קידס,אין לי כאן שום סמכות...אבל...אם אף אחד לא מתכוון לכתוב את זה,אני אכתוב. ברוכים באים לכל החדשים שמציפים לנו את הפורום בהודעות נהדרות...או משהו כזה
(ברררררר...אני נשמע כמו איזה...הא...מנהל בית ספר. ספוקי...) וכנראה עם כל החדשים כאן נטצרך להתמודד עם יותר מידי טופיקים שקשה לעקוב אחריהם...כמו ב``יויו`` ז``ל מה שגרם בסופו של דבר ל...האא... הוא ז``ל,אתם יודעים. אז בכל מקרה,הדבר היחיד שאני מבקשת,היא שלא תכתבו *יותר מידי* הודעות אבל ממש *יותר מידי* כי אחרת יהיה קשה לכולם לעקוב אחרי הפורום ו...אתם יודעים,זה קצת מטורף. וגם הא...תיזהרו לא לדפוק את הראש ביותר מידי דברים,כי זה יכול לגרום לנזק מוחי,בתנאי שיש עוד מה לגרום לו נזק... והאא...משהו אחרון .... כל החידונים והשאלונים והשאלה של ``מה אם הייתם קוסם/אנמג`י/איזה דמות הכי אוהבים/ספר/מה דעתכם על רולינג/חתול`` כבר נשאלו כאן אלפי פעמים ככה ש...האא...בבקשה... לילה טוב *כבר חזרתי הבייתה..*,ברברה סטריינסד
אוקי קידס,אין לי כאן שום סמכות...אבל...אם אף אחד לא מתכוון לכתוב את זה,אני אכתוב. ברוכים באים לכל החדשים שמציפים לנו את הפורום בהודעות נהדרות...או משהו כזה