קצת סדר בבלאגן.

Ez sLeeP

New member
קצת סדר בבלאגן.

חשקתי בהתייחסות כוללת למרבית הדברים שנאמרו כאן, ועל-כן מצאתי לנכון לפתוח שרשור חדש שיעסוק סביב העניין. ראשית, כמה הבהרות. פורום זה, ככל הפורומים - אינו מעוז ההתבטאות באופן בלתי מבוטל. ישנם הגבלות ומיקודים הנוגעים למה נכון ומה לא נכון לפרסום. לדוגמא, אין הודעות המכילות אווטינג (חשיפת פרטים כלשהם על אדם, שבניגוד לרצונו) מותרות. הודעות שמכילות תכנים בניגוד לחוק - אסורות. וכן, יש מידה של רלוונטיות שההודעות המתפרסמות בפורום חייבות בה. אדי, אינך צודק כשאתה אומר שזה המקום לדבר על כל מה שאנחנו רוצים. יש גבול מסוים התוחם את הרלוונטי לפורום, והלא רלוונטי. אני מודה, עצם כינויו של הפורום 'שמיניסטים' הוא בעייתי. אין הוא פורום כ'בריטני ספירס' או 'שוקולד' שתוחם בצורה כזו או אחרת את הדברים הנוגעים להתנהלותו של הפורום. אבל באותה מידה שיש להתחשב בחופש הביטוי של אדם, יש להתחשב באדם אחר - ששרשורים עמוסים בפוליטיקה, פוגעים בו, או מפריעים לו, וע"פ דיעותיו אינם ראויים לפרסום בפורום. אני הצעתי, ואף לא תכננתי לפעול בעניין באופן ממשי, להעלות סקר שע"פיו ייקבע אם מקומם של שרשורים כאלו בפורום, או לא. יכול להיות שזו אינה שיטת הפעולה הנכונה ביותר. אבל יש להגיע לפשרה. ע"פ דעתי ניתן למצוא את העמק השווה בעניין. אולי להגביל את התדירות של העלאת הנושאים הפוליטיים לדיון. אולי להגביל את אריכות השרשור. אבל משהו צריך להתבצע, שכן - כך, אף צד לא יוצא מאושר. סתיו, תסלחי לי אם לא אגיב לניסוחייך השנונים והעוקצנים. גם לביקורת יש צורך ניסוח הולמת.

Nimst

New member
סלחתי - זכותך המלאה לא להגיב

אבל הניסוח של הביקורת שלי היה הולם לחלוטין. הבעתי את דעתי בצורה שקיוויתי שתבהיר אותה בדרך הטובה ביותר והשתדלתי שלא לזלזל בדעתך שלך. אני חושבת שהצלחתי.

למעלה