קצת נשברת

בולה101

New member
הלו פריצי../images/Emo4.gif

מותר לך להישבר, לבכות, לצרוח להתרסק . ישנן נפילות בדרך אבל אחרי כל אחת כזו יש גם קימה ואני בטוחה שיש לך את הכוחות האילו לקום ולהסתכל הלאה אל המטרה הבאה. לכל יום יש את המחר שלו. הכי חשוב לא להתייאש. ותחשבי על כל אילו שעזבו את הפורום הזה ועברו לפורום השכן. גם אני לפני הפרייה ראשונה ומעט עם חששות. מאחלת לך מכל הלב שבוע חדש מלא אופטימיות.

הרגעים הכל כך מוכרים ../images/Emo24.gif

פריצית, מצטערת על התקופה הזו, שלצערי, כל אחת ואחת מאתנו עברה. לפעמים הנפילות קשות ולפעמים, בכי סתם ככה באמצע היום ואת לא מבינה מה קורה לך. אני אומרת לעצמי, שעכשיו אני עוד בסדר, הבכי הקצר היומיומי הזה, לעומת הבכי החסר מעצורים שנמשך ימים. ועוד עכשיו יום שבת, לחזור משופינג, שתודי, עושה קצת טוב על הלב. אבל מה, מה לעשות, שיש מיליון ילדים מסביבך בקניון וברחוב, ואני ובעלי הולכים לנו יד ביד, בלי מישהו/מישהי קטנטן/נה שיסתחב אחרינו, אז כן, זה קורע, זה חותך, זה כואב. ואת צודקת מה בסה"כ ביקשנו? אבל למרות הכל, חייבים פשוט חייבים להמשיך הלאה, כי אין לנו בעצם ברירה אחרת. היי חזקה ומקווה שיעבור לך במהרה.

פריצית

New member
הרגעים האלה

קודם כל אני חייבת להגיד גם אם זה נשמע נדוש ולפעמים נראה כי אני חוזרת על עצמי אבל תודה תודה תודה תודה על העידוד התמיכה ההקשבה והנתינה שלכן. לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן... חייבת לשתף אתכן בעוד משהו....עכשיו קפצתי לקופ"ח לקחת מזרקים והייתה שם מישהי שחיכתה בתור וראתה את כל המזרקים , ניגשה אליי בלי חוצפה נתנה לי מבט כזה מרחם ואמרה " אווווו מסכנה אל תדאגי יהיה בסדר אוווווווו" ואני אמרתי לעצמי כאילו דא!!!! שיהיה לנו שבוע טוב עם הרבה חיוכים ובעיקר פורה......ושיעבור לנו במהרה

נשמע כ"כ מוכר ../images/Emo4.gif

אתמול בלילה עבר עליי בדיוק אותו משבר... לא הצלחתי להרדם ... ומניתי את כל הסיבות לעצבות שלי... ותאמיני לי שהרשימה היתה ארוכה מנשוא..
שאלתי את עצמי - מתי בדיוק התחילו לי הרחמים העצמיים ולא ממש מצאתי תשובה.. היום בבוקר קמתי (כמעט) כמו חדשה... (לפחות עד הלילה הבא..) אני מאמינה שבסוף יהיה בסדר.. וכל התקופה הזו תזכר כאפיזודה לא ממש נעימה אך חולפת.. שיהיה המון בהצלחה

בולה101

New member
חצי הכוס המלאה../images/Emo66.gif

בנות כל כך מוכרת לי הסיטואציה הזו. אני יכולה להגיד שתמיד ברגעי משבר כאלו אני חושבת על חצי הכוס המלאה . על הדברים הטובים שאלוהים נתן לי. על בעל מקסים שתומך אוהב ומפרגן, על משפחה חמה ואוהבת (כן גם חמותי הפולניה שתחיה) , על הבית המקסים שסיימנו לבנות על הכח שנתן לי להתעורר כל בוקר מחדש בריאה ושלמה, על היכולת לצחוק ולאהוב ועל כך שנתן לי להכיר את המשפחה החמה שיש כאן בפורום ועוד ועוד המון דברים טובים שאני בטוחה שלפעמים אני לא ממש שמה לב אליהם אבל הם שם. לכן תמיד אני מזמזמת את השיר: אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא אלוהים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה...... תאמינו לי בהמשך גם הזאטוטים יבוא.
אני שמילאתם אותה בהמון אופטימיות לקראת IVF ראשון בשבוע הבא

babywishing

New member
../images/Emo24.gif גדול מתוקה

מאוד מבינה ומזדהה עם הדברים שאת כותבת שמחה לראות שהתעודדת

למעלה