קצת נשברת

פריצית

New member
קצת נשברת

יום שישי בלילה, השעה 1 בלילה ואני לא מצליחה לישון. אף פעם לא הייתי במצב הזה כמו עכשיו, תמיד ראיתי את עצמי חזקה ומתמודדת עם הכל. היו רגעים שאפילו חששתי מזה שאולי אני לא דואגת או חוששת מספיק אבל זרמתי. והנה עכשיו זה מכה בי בפתאומיות וזה כואב כ"כ כואב אני נשברת לאט לאט והבעל לא כ"כ יודע איך לאכול אותי אני מודה שגם אני לא. טיפול ראשון ב- IVF ולא שלא הזרקתי בעבר אבל עכשיו.. הכמויות+ 2 מזרקים זה לא נגמר וזה כ"כ כואב.... אלוהים... מרגישה שכותבת קצת מבולבל אבל עוד לא מעכלת לא מצליחה לישון כבר יומיים מאז שהתחלנו יחד עם המדכא את הגונל אני לא נרדמת. מוצאת את עצמי כל הזמן בוכה ולא נרגעת. את חייבת להרגע אני אומרת לעצמי, תחשבי על התינוק בזרועות שלך אמא שלי מנסה לעודד... ואחותי אחותי רק מחבקת בלי להגיד מילה. כ"כ הרבה אהבה ותמיכה ואני בשלי לא מצליחה להרים את עצמי ולהפסיק לבכות. מה קורה לי האם אלה ההורמונים, האם אני בנקודת משבר? בית, עבודה, תקופת בחינות ועכשיו זה.....מקווה שיעבור לי. מה בה"כ ביקשתי מה????? עכשיו שכתבתי אני מודה שקצת עבר לי. תודה על שאתן פה.

סנונית 1

New member
כאילו שכתבת עליי

מזדהה עם כל מילה שלך הגעתי למצב שאני רואה נייר נצמד מתחשק לי לבכות כי לזריקות שלא יכאבו קיבלתי פה המלצה להשתמש במשה אמלה 5% שמאלחשת את מקום ההזרקה והיא באמת עזרה שמים נייר נצמד אחרי המריחה וממתנים כ-40 דקות ופחות כואב אבל אפילו הנייר נצמד שבמטב גורם לי לבכות. וכבר לקחתי חופשת מחלה ויום ראשון צריך ללכת לעבודה ואין לי חשק ובא לי לעזוב ולנסוע , לנסוע להיות בשקט עם ספר ועם עצמי, אפילו שיתנו לי רק להיות בבית במקום המוגן שלי ושאף אחד לא יתקשר לא יכולה להתמודד עם עבודה וטיפולים והמנהל שלי יודע ובכל זאת רבנו השבוע (מגעיל) זרק לי לצלחת שהוא מתחשב בי, גועל נפש שיעבור את מה שאני עוברת. מרגישה שדי וקשה ואין לי מילים לנחם אותך כי אני בדיוק באותו המצב אז מחבקת אותך כדי שתדעי שאת לא לבד.

פריצית

New member
רגעי השבירה

תודה מתוקה על הדברים שלך. אני באמת מנסה להיות חזקה עם כל מה שמתרחש אבל עדיין קיימים רגעי השבירה הקטנים. אני עוד ערה החלטתי לא לחזור, יושבת על המחשב וקוראת את שנכתב פה ומתעודדת לאט לאט.... קראתי פה שכתבו על המשחה הזו אבל האם הכמות של החומר היא זו שגורמת לכאבים או שהמחט? לא יכולה להצביע בדיוק על מה אבל בעבר כשהזרקתי לא כאב לי ככה, לא יודעת אולי זה הלחץ. יקירתי, אם את ישנה אז שיהיו לך חלומות נעימים ומתוקים ושמלאכים קטנים ישמרו עליך ותודה על העידוד. נשיקות אני

פריצית

New member
את עוד ערה?

האמת שזאת פעם ראשונה שלי ואני לא נעים לי להודות אבל אני לא יודעת איך נכנסים לצאט.....

דנה אא

New member
פריצי, אני מבינה שכואב לך

נפשית ופיזית. אבל אם אפשר לשאול , כי אולי אצטרך לעבור טיפול IVF - מה כואב ?רק תהליך ההזרקה או יש גם תופעות לוואי של תרופות. ותתעודדי. לכולנו יש רגעי משבר.
אתן יודעות ששנים. שנים על גבי שנים לא נגעתי בשום כדור .

poli4

New member
הדרך שלי להתעודד

ברגעי משבר ורוב הרגעים שלי הם כאלו ... אני חושבת על תקופות קשות אחרות שהיו לי בחיים ובסוף הם עברו, וגם התקופה הזו תיהיה היסטוריה , ותוכלי לדבר עליה בלשון עבר , אותי לפחות זה מאוד מחזק.

חיבוק גדול../images/Emo24.gif

יקירתי. אני כל כך מבינה אותך... כי גם אני בתקופת הטיפול האחרונה סבלתי וכאבתי מכל דקירה ודקירה. לא הצלחתי להבין כיצד בנות מצליחות לקבל את הדברים בכל כך הרבה אהבה והבנה. ההורמונים השתוללו לי בגוף, וגם אצלי לחצים כמו: עבודה, בית, לימודים ובחינות "פירקו" אותי לחתיכות...בלי כל פרופורציות! זאת הסיבה שפה ושם אני לוקחת הפסקות מהטיפולים, ומנסה להתמקד בכל הנ"ל. ואז מה? גם אז קשה לי(!) המלחמות הפנימיות לא פוסקות לרגע... גם אני מרגישה לעיתים קרובות מדי כמוך, ואז עושה לי איזשהם סדרי עדיפויות חדשים...מוותרת לעצמי...סלחנית יותר ומוצאת קצת הקלה! מוכרחה לציין, שהחיבור לבנות המדהימות שיש כאן נותן הרבה מאד כוח להמשיך, וכמובן עצות שעשויות לעזור. יש נקודות משבר ועוד יהיו, צריך רקק לקבל אותן כחלק מהתהליך, לאזור כוחות ולהמשיך הלאה! חיבוקים שרוןשלעידו

פריצית

New member
בוקר טוב

בספר מא' עד ת' בטיפולי פוריות (שהפך להיות הספר הצמוד שלי ליד המיטה), ענת מתארת את העובדה שמבנאדם בריא לחלוטין היא הפכה להיות אדם חולה שמבקר כל כמה ימים בבדיקות בתי חולים וזריקות וזה בדיוק מה שקורה לי ואני מניחה לרבות מאיתנו, כל התהליך הזה של בתי חולים כדורים וזריקות דיי נוחת עליך ביום בהיר אחד ולך תתמודד. לא פעם חשבתי על להפסיק את הטיפולים כדי לאסוף את השברים ולהמשיך הלאה אבל "לפספס חודש, לא חבל ואולי הפעם זה יצליח וזה יהיה הטיפול האחרון..." כל אלה ועוד לא נותנים לי להפסיק ולהמשיך במירוץ המטורף הזה. אבל עכשיו בוקר חדש ויום חדש הכל בסדר, אנחנו חזקות, אנחנו לא נשברות ובסוף לכולנו יהיה את הדבר הנכסף הזה והיקר הזה ועוד נצחק כן נזכר בכל אלה ונצחק..... נשיקות וחיבוקים

Galit29

New member
גם ממני ../images/Emo24.gif

את יודעת שנים שיש לי ביטוח מושלם - אף פעם לא חשבתי שאני אצטרך אותו. לרופאה הגעתי רק בבצפר כשהייתי צריכה אישור מחלה כשהברזתי מאיזה שיעור ומאז כלום....לפני שנתיים, אישפוז עם דלקת ריאות אבל שתביני שפעת שאפילו לא התייחסתי אליה, כי אני הרבה יותר חזקה מהמחלות הפכה לדלקת ריאות רצינית. מה לי ולקופות חולים או בתי חולים (רק לבקר אנשים אחרים) ופתאום בחודש האחרון כל פקידה, מזכירה או אחות מכירות אותי ושואלות לשלומי זה מדכא אוף כמה שזה מדכא. אבל את יודעת מה ? אני החלטתי שאני לא נשברת בקלות וכל הזמן אני מתמודדת עם אותו הדבר ברגע נתון ולא חושבת על מה שעוד אני אמורה לעבור, אלא על החצי המלא. שיהיו לך בשורות טובות בקרוב.

פּוֹנְג

New member
זה קורה לכולנו וטוב שכך

אנחנו לא עשויות מפלדה. מותר לנו להישבר לפעמים. זה לא הרי שלהזריק פעם ביום זה הדבר הטבעי שלנו. מותר לך להישבר כי אם לא תשברי לא תוכלי גם לראות שלמעשה יש לך את הכוחות הללו להמשיך ולחתור עד למטרה.

d2b2

New member
אני בדיוק באותו מצב גם אני לפני

הפרייה ראשונה עם טונה של מזרקים וממזרק של 2 מ"ל עברתי לתותח של 5 מ"ל ו-2 דקירות כל ערב . בנוסף היה לי ריב עם הבוסית שלי השבוע שעוד לא ידעה שאני בטיפולים ומיד לאחר המריבה הודעתי לה שאני לפני הפרייה ראשונה אז ככה שזה יצא ממש לא מי יודע מה ואני די לא יודעת מה מצבי שם בעבודה ... ואם כל זה לא מספיק אז הגשתי לפני שלושה חודשים את עבודת הגמר לתואר השני שלי וכל כך רציתי שייתנו לי מועד לבחינת סיום לפני ההפרייה אבל כמובן שזה נדחה ונדחה והמועד נקבע בדיוק לתאריך שבו אצטרך לקבל את התשובה מההפרייה הראשונה שלי . כל כך לא רציתי שיהיו לי עוד דברים מלחיצים בחיים חוץ מהטיפול אבל מסתבר שכנראה אי אפשר לעצור הכל כי אם היה אפשר הייתי יושבת בבית ונחה לי עם הספר וטלוויזיה כל היום ומתנתקת מכל העולם !!! זהו מצב ביש וגם אני כמעט כל השבת בוכה לי בהפסקות ... אבל מאוד מסכימה עם פונג וזה מנסיון .. חייבים להישבר מידי פעם בכדי לקום מחדש עם אנרגיות טובות .. מאין ירידה לצורך עלייה ... זהו אני מקווה שאני כבר קצת בעלייה הבקר . מאחלת לך לבכות כמה שרק תצטרכי ואח"כ לקום ולנשום נשימה עמוקה , לתת לעצמך טפיחה על השכם ולהמשיך ... ואנחנו פה בשבילך בכל רגע . מקווה שעזרתי קצת .. שבת נעימה ורגועה כמה שאפשר .

פריצית

New member
ירידות ועליות

מסכימה איתך בהחלט אחרת איך נרגיש את העליה אם לא תהיה ירידה פני... שנהיה חזקות ונתמודד עם הכל, תתכרבלי במיטה, תהני מהזוגיות, תאכלי הרבה שוקולדים ולעזרזל הכל. מחר מתחיל שבוע חדש עם הרבה זריקות ובדיקות אבל גם עם הרבה אופטימיות וכח להמשיך תודה תודה נשיקות

זקיקית

New member
השאלה הפופולרית בין חברותי

ה"מאותגרות פריונית" היא: למה זה מגיע לנו? ובאמת, למה זה מגיע לנו? כל התשובות הנאצלות של "כי אנחנו הכי מובחרות", "כי מישהו בודק אותנו", "מישהו מעמיד אותנו במבחן" או "יש לנו שיעור ללמוד בחיים", כבר יצאו לי מכל החורים, ובאמת נמאס! מה בסך הכל ביקשנו, להרות בדרך הטבע, ולהביא צאצאים לעולם?! כנראה שלעולם יש דינמיקה משלו... גם נאי מותשת, אבל לפני סבב חדש של טיפולים, מעוד כשבועיים. עד אז, אני מרשה לעצמי לנוח, לא לחשוב על זה יותר מדי ולקוות, שזה יבוא מהר. מהר מאוד, כי אין ברירה אחרת. שבת שלום ושבוע מצויין לכל אחת מכן

טאניוש

New member
זה לא מגיע לנו

בעלי אמר -אל תשאלי למה זה מגיע לנו,כי לא מגיע לנו. זאת התשובה! אבל זה מה שיש, ונתמודד עם זה. ובזמן האחרון יש כאן כמות כזאת של אבקת הריון שאפשר להכנס להריון רק מאוירה
שבוע טוב!!!

cosmicenergy1

New member
למה דווקא אנחנו?

גם אני שאלתי את השאלה הזאת, זקיקית. האמת היא שאין לי תשובה הגיונית לשאלה הזאת, אז במקום למצוא תשובה בחרתי דרך עקיפה להסתכל על זה. הרי כולנו יודעות, שבסופו של דבר כולנו נהיה בהריון ויהיו לנו ילדים מקסימים לא? (בטח שכן, אינשאללה בקרוב אמן הלוואי). אז עכשיו אנחנו עוברות תקופה לא קלה, אני רק יודעת, שהתקופה הזאת וכל מה שמסביב לה גורם לי לראות את תהליך הבריאה בצוהר מוקסמת יותר. זה לא שהייתי מוותרת על כניסה קלה להריון (כמו אלה שמסביבנו, בום בנג והן בהריון) אבל אני חושבת שבגלל שאנחנו כל כך בתוך זה, אנחנו מעריכות יותר את כל התהליך, את הקסם הזה, את ההריון שבסופו של דבר יביא לנו את האושר המיוחל. בחיים לא חשבתי על זה, הביצית על הזרע, דרך השחלה וכל ההרמוניה הזאת של ההורמונים, אבל אני פתאום קולטת שזה דבר מקסים הכח מקסים בעולם, יש סיכויים מאוד טובים שכשנהיה אמהות (ונהיה כולנו אמן הלוואי בקרוב), אז אנחנו נהיה מעריכות יותר. שיהיה לכן שבוע הכי הכי הכי הכי בעולם אני

namshush11

New member
תחשבי על כל יום בנפרד

הי פריצית אני בדיוק עברתי החזרה לפני יומיים כך שכל הסיפורים שלך מדברים אליי. אני ניסיתי ברגע המשבר לחשוב כל פעם על חולי הסכרת שמזריקים לעצמם מידי יום ואפילו כמה פעמים ביום. הם לא מרחמים על עצמם כי הם התרגלו. הזריקה עצמה היא רגע קטן של כאב ביום ארוך. אני ניסיתי לפנק את עצמי בכך שרגע לפני הזריקה שמתי מוזיקה שמחה ושרתי כל ההזרקה או שישבתי מול הטלויזה ושמתי בוידאו תוכניות מצחיקות כך שבזמן ההזרקה ישבתי וצחקתי. את צריכה ללמוד לפנק את עצמך וללכת כל יום בנפרד. אצלנו זה לפחות נגמר אחרי חודש. יש מסכנים מאיתנו (קל להגיד - קשה ליישם . אני יודעת). בקיצור בהצלחה רבה נמשוש

בולה101

New member
הלו פריצי../images/Emo4.gif

מותר לך להישבר, לבכות, לצרוח להתרסק . ישנן נפילות בדרך אבל אחרי כל אחת כזו יש גם קימה ואני בטוחה שיש לך את הכוחות האילו לקום ולהסתכל הלאה אל המטרה הבאה. לכל יום יש את המחר שלו. הכי חשוב לא להתייאש. ותחשבי על כל אילו שעזבו את הפורום הזה ועברו לפורום השכן. גם אני לפני הפרייה ראשונה ומעט עם חששות. מאחלת לך מכל הלב שבוע חדש מלא אופטימיות.

למעלה