קצת נמאס

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
קצת נמאס ../images/Emo4.gif

כל גבר שאני מכירה, יש מחפש להכניס ת´יידים שלו למקומות שלא בא לי שיטטו לי שם. מה אני עושה??? פשוט נמאס לי, רק סקס???? אין מעבר לזה??? כן, עוד אכזב מגבר שהיה מועמד פוטנציאל וכבר לא.

ניקולי

New member
ריקי נשמתי

גברים יש כמו חול בים, ונכון כמעט כולם חושבים שלהכניס את
שלהם לכל מקום ילך להם יותר... אך שימי
המקומות האלו הם שלך ואת מחליטה מה יהיה ולמי מותר הכל תלוי אך ורק בך אם תתני הם יקחו אם לא תתני הם יברחו רק דבר אחד זיכרי האחד שלא נתת לו ונשאר, הוא האחד שלך נשמה שלי אני מקווה שבקרוב יגיע גם גורלך להיות מאושרת עם האחד והיחיד ותאמיני לי שמגיע לך אחד כזה.... אוהבת אותך ניקול*

בת ה י ם

New member
ישירות = שם המשחק

אם בא לך להתמזמז אז בכייף תזרמי..... ואם לא אז פשוט ת ג י ד י לפעמים כשאני קולטת את אחד העובדים/המנהלים אצלי מדבר אלי בגובה הציצים, אני פשוט ישר שולחת מבט ארווווווווווווך לכיון הבולבול שלו ומבקשת ב"עדינות" שידברו איתי בגובה העינים ולא השדיים! רק תגידי !!!

מאו יין

New member
בת בת באמת!

כבר שעה אני שוכבת על הריצפה, מחפשת את קרסולייך העדינות, בין אלפי קרסוליים מסריחו..... אופו את?????
לערב.....

בת ה י ם

New member
אני עם הגרביים של הברבי

חחחחחחחח אבל רצינית מרוב שאני מסטולית בבוקר גרבתי גרביים של ברבי (של הילדה)

מאו יין

New member
מתוקה שלי!!!!

כל כך מבינה אותך....(אפילו כשיש לי חבר...) אני בהחלט זוכרת את הימים האלה.... כשכל בחור "מקסים" שאת מכירה מתגלה כעוד חרמן קטן..... ואני מסכימה עם ניקולי... רק מי שמוכן להשאר גם אם לא נתת לו "לדחוף
" שווה שישאר!!!! אני יודעת בוודאות שקיימים מספר גברים כאלה בעולם הזה פשוט נורא קשה למצוא אותם, וגם צריך לעבור בדרך חוויות עם גל מיני מגעילולים... אני יודעת בוודאות שתמצאי! אני רק רוצה להוסיף נקודונת קטנה בתקווה גדולה שלא תפגעי ולא תעלבי לי, כי זו ממש לא כוונתי!!!!! יכול להיות שאת נמשכת לסוג מסויים של גברים שיש סיכוי טוב שהם ינהגו ככה (כל מיני "זייני צמרת" למיניהם??

אם עבר לו הקטע של הפוטנציאל

נאחל לו שיהיה אימפוטינציאל ומהר!!! ריקי מי שלא נמצא איתך מאותן הסיבות שאת רוצה להיות איתו לא צריך! עדיף שככה

@@

New member
נשמות טהורות שלי....

אמרתי לכן שאני חולהההההה עליכן??????????
בטח שאמרתי לו, מה נראה לכן??? שישבתי בשקט, זה פשוט מתסכל אותי, שכל הגברברים פשוט סקס, טוב לא נותרה ברירה אלא לקבל אותם כמו שהם.
על הייעוצים, אתן פשוט מקסימות

מאו יין

New member
ריקוש!

רק הבהרה קטנה, קודם כל שיקבלו אותך כמו שאת
בטח למיקי היתה איזה עיצה טובה!!!!! איפה הוא?!???

מיקי 35

New member
הנה אני ../images/Emo13.gif

בקיצור... אני מסכים עם שאר הבנות... אם לא נראה, לך אם לא זורם לך... אז לא צריך... בסוף יימצא האחד שיהיה מספיק חכם... ולכל הגברים... עצה... אל תמהרו לכיוון הסקס... תנו לה ללכת לשם גם אם זה לוקח יותר זמן... בסוף... זה משתלם

mariana

New member
ריקי

את זוכרת אנחנו ממגנטים לחיים שלנו את מי שאנחנו רוצים שיהיה איתנו. את צריכה לחשוב על טיפוסים שאת חושבת שמגיע לך ומגיע לך מישהו שיסב לך אושר. אל תתיאשי אני בטוחה שתמצאי. מה חשבת שאולי כולם נמצאים בפאב? צריך קצת גם לנצל קשרים.

למעלה