קצת נכנסו לשיגרה

cuzican

New member
קצת נכנסו לשיגרה

היי חמודות, ראיתי שהרבה מכן רשמו שהן הולכות עם החברים שלהם לטיולי טבע וכו'. אז אני והבויפרינד נכנסו לשיגרה לאחר שנתיים ביחד ואני לא רוצה שיהיה משעמם. אז יש לך הצעות? ולא כאלה שיעלו לי איזה 100 שקל על הביצוע שלהן? לגבי הטיולי טבע,איפה אפשר לעשות אותם ובדיוק כמה עולה? ולגבי פיקניקים,מה אפשר להכין ולהביא? אשמח אם תעזרו לי כי אני כבר מרגישה ממש מתוסכלת.

ליהי1110

New member
המלצה בחום!

ברגילה של החבר היינו בנחל אלכסנדר (קצת טיול של זקנים) ועשינו פיקניק וגם הלכנו לקייקים בכפר בלום. נחל אלכסנדר זה טיול רגוע במקביל לנחל ובחינם, יש חניה מסודרת גם כן בחינם ומלא מקומות עם דשא ובלי דשא לעשות פיקניק. לפיקניק כדאי לך להביא קופסאות שימורים, אנחנו הכנו גם פסטה טעימה, תביאי גזיה ואין סוף לאפשרויות. הקייקים בכפר בלום עולים כסף אבל זאת חוויה מדהימה ושווה כל שקל לדעתי. ואין סיבה להרגיש מתוסכלת, שיגרה זה לא דבר כלכך רע, פשוט דבר משעמם. תטיילו, תלכו לסרטים, תפגשו חברים ותיזכרו למה התאהבתם מהתחלה!! מקווה שעזרתי!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifשהחבר חסר חמשוש איזה פעם

לפני קצת יותר מחצי שנה חח אז נסענו לכינרת לשישי שבת. יצאנו בשישי בצהריים והגענו לשם בערב. הקמנו אוהל לשנינו ממש על שפת הים (באחד החופים המוכרזים שעולים איזה 70-100 שקל כניסה עם הרכב. לא זוכרת בדיוק מחיר). הבאנו מנגל חד פעמים וגזייה. הכנו צ'יפס, נקניקיות, קבבים.. :) אפשר להוסיף גם אלכוהול אם רוצים. הלכנו לישון ולמחרת בבוקר נסענו לחמת גדר שזה ממש חצי שעה נסיעה משם. אולי אפילו פחות. אם מחשבים דלק, כניסה לחוף, קניות בסופר וחמת גדר (אם אני לא טועה זה 120 שקל לאדם בסופ"ש.. או 90.. חח קנינו דרך "חבר" אז אני לא ממש זוכרת את המחיר המקורי) בקיצור - עלול להגיע לסביבות ה-1000 שקל בסה"כ הכל כולל הכל :) אם בא לכם להשקיע ולשבור שיגרה. זה כמובן בהתחשב שאתם נוסעים עם רכב מאיזור המרכז. אם אתם בצפון - הדלק יותר זול. אם אתם בדרום - יותר יקר. וגם נסיעה יותר ארוכה ומעייפת.

cuzican

New member
אנחנו גרים בעפולה

אז זה ממש קרוב לנו. אני ממילא נוסעים לכינרת לסופ"ש השבוע או שבוע הבא עם החברים שלו. חמת גדר וקייקים נשמע טוב...רק שזה עולה כסף משמע צריך לחסוך לפני זה או לקנות כרטיסים מוזלים. יש עוד רעיונות?

GrowingMadness

New member
חחח שחר

היא רצתה משהו זול שלא יעלה לה הרבה ואת מציעה לה בילוי בכינרת שיכול בקלות להגיע ל1000 שקל?
חמודה, סעי לכנרת, לחוף שלא עולה כסף, תכיני אוכל בבית [כבר על חשבון ההורים], תביאו אוהל ופק"ל קפה ויאללה בלאגן

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאז לא הבנתי אותה נכון!!

היא כתבה "ולא כאלה שיעלו לי איזה 100 שקל על הביצוע שלהן?" אז אני הבנתי את המשפט הזה בתור סוג של "100 שקל זה יציאה רגילה וצריך להשקיע יותר לבילוי ביחד כדי לגוון" אומשהו בסגנון נוווווו. ועדיין אם נוסעים לכינרת לחוף שלא עולה כסף.. אז עדיין הדלק עולה כסף! אלא אם כן יש להם דלקן ואז בכלל הם יכולים לעשות יציאה במינימום כסף :(

secret smile0

New member
:]

אנחנו נסענו לנחל תבור.. זה בצפון והכל ירוק ויש קצת מים :) היה ממש כיף! נוף מדהים ואפשר להכניס קצת את הרגליים למים.. האמת שיצאנו די מאוחר בסביבות 12 בצהריים אז התחלנו את המסלול רק באיזה 3, אחרי זה לא עשינו משהו וחזרנו בסביבות 9,10 הביתה.. קצר וכייפי כזה. זה בכלל לא עולה כסף, יש חנייה שם, יש אפילו איש כזה שמוודא שאתם יודעים ליקרוא סימנים במסלול ושאתם עם מים וכאלה חח.. תביאו אוכל, או תיקנו בדרך.. וזהו, זה אחלה! העיקר להיות קצת ביחד.. בהצלחה !

TanTanIM

New member
אממ מנסה לעזור

טיולים בטבע, זה הכי זול ניראלי ומתאים. אתם יכולים לנסות לרוקן בית של מישהוא ולהכין לעצמכם ערב רומנטי, לבשל ביחד ודברים בסגנון, זה ממש כיף. חוץ מזה שבירת שגרה הכי טובה לדעתי זה צימר או נסיעה ללילה\כמה לילות למקום כלשהו רק שניכם. בהצלחה.

sl92

New member
אממממ...

אם יש סיבה לחגוג (יומולדת\תאריך) או סתם לצאת משגרה.. ובא להגיע לטיול בצפון...אני ממליצה בחום על שני מקומות: 1.רומנטיקאר-אתם מקבלים רכב גולף עם מפה וסלסלת פיקניק מ-ו-ש-ק-ע-ת ונוסעים ל-ב-ד בטבע!נוף מדהיםםםםםםם והכי רומנטי שיש...ורק שניכם לבד..אפשר לעצור איפה שבא לכם..לאכול..להצטלם..כיף כיף כיף!!!!!!!!!עשיתי את זה לחייל ליומולדת :)בערך 200 ש"ח לזוג 2.יש ספא שוקולד ברמת הגולן..פונדו..עיסוי שוקולד..ג'קוזי...כלכך רומנטי..מומולץץץ!! תהנו
ומחכה לשמוע חוויות..

GrowingMadness

New member
וואי,

הרומנטיקאר הזה נשמע טוב. אני והחבר עוד מעט שנתיים ביחד אז אולי זה מה שאני אעשה לו. את יכולה לתת פרטים על זה? איפה זה, כמה עלה, מה מקבלים בדיוק בסלסלה הזאת, איפה מטיילים, איך הנוף.. קיצר שפכי D:

GrowingMadness

New member
../images/Emo45.gif מסכימה.

לדעתי הדברים הקטנים והפשוטים שלא עולים כסף הם הכי טובים. להכין ביחד ארוחה בבית, סתם לשבת בגינה עם יין או בירה ולהסתכל על הכוכבים, לשבת על נרגילה בים בלילה... זה הכי כייף
ד"א, אני וחבר שלי למשל נוסעים בשלישי-רביעי הבא ביחד לפסטיבל רגאיי, אם זה מעניין מישהי

sl92

New member
אז ככה..

תרשמי בגוגל רומנטיקאר ותקראי בדיוק.. אבל החוויה הזאת פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה! טיול של שעתיים+סלסלת פיקניק שכוללת:יין, גבינות תוצרת בית, ירקות חתוכים, לחמים, קרקרים, שתייה קרה, ועוד המון המון דברים מפנקים..ואם עושים את זה לקבוע לשעות אחה"צ כי בדרך חזרה לראות את השקיעה עם כוס תה שמביאים עם הסלסה זה באמת רומנטי..הטיול הוא בגליל המערבי..באבירים.. הכל ביחד עלה לנו בערך 300 עם הסלסלה... מומלץ!!!!!!

GrowingMadness

New member
טואוב!

האמת שהסתכלתי בגוגל ורק הגעתי להמלצות כאלה, אבל לא לאתר רשמי עם הסבר בדיוק מה יש שם.. ו300 שקל לזוג? נשמע סבבה. 150 שקל זה לא כזה נורא לטיול כזה עם אוכל וכאלה
אני אציע לו לעשות את זה, או שפשוט אקח אותו לשם כשנהייה שנתיים ביחד

TanTanIM

New member
עוד משו מגניב ולא יקר

ליומולדת שלו עשיתי לו יום כיף כזה שהתחיל בטיול רנג'רים, מסעדה ואז ספא. הטיול רנג'רים היה ממש כיף, שנינו נהנו, במיוחד הוא P: (נו בנים, מכוניות), נסענו בפבואר והיה יום שמשי אבל עדיין היו נחלי אכזב שלא התייבשו, חזרנו מלאים במים ובוץ וממש מרוצים. שובר תשגרה וממש כיף - ממליצה :) טיול של שעה ורבע בערך עלה לי לזוג גם 300.

busted3

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo13.gifשי, שאלה לי אליך-

כתבת למטה באחת ההודעות שיומיות זה קקי ושחבל שאת לא עושה בסיס סגור. מעניין אותי לדעת, למה?

למעלה