קצת נוסטלגיה... =]

itaikuskus

New member
היה אחלה ערב אז

הלהקות שמצולמות (לא בסדר מחייב)- כאפה לפנים של לימור לבנת, סיטיזן איקס, מאד צ'ויס, קוסקוס, לא כשר זהו נראה לי... חוצמזה הופיעו שם גם סמאש4$, איבל וויזל, להקה בשם איי-סקרים וזהו נראה לי.

אחת ההופעות הקלאסיות

שלא הייתי בהן הייתה לי בגרות, בספרות נראה לי. ההופעות בנשר היו קלאסיות באיימת

לא לגמרי מסכימה

גם היום כיף, אם כי בצורה אחרת. מה שבאמת כיף היום, זה לומר דברים כמו שנאמרים פה, ולהרגיש ממש מגניבים ששרדנו את גיל 22 ועדיין לכתוב הודעות מיותרות בתפוז (ללא הגיון תחבירי קלוש). כמו זאת שלי למשל. כ-יף!

gs1234

New member
I'm twenty two, feeling blue

שיר מעניין של Millencolin שבמקרה שמעתי היום. I'm one year older now since last time I saw you In case you want to know I'm about to say what I'm up to First of all I'm a sluggard moving slow in a clumsy way Some peace of mind is what I want but that'll be the day I've been going with the flow for too long now this must end Running round in circles, I've been so far from myself Searching for the energy and the time to make a change in my life Instead of watching it pass by, get something done while I'm alive I'm twenty two; don't know what I'm supposed to do Or how to be to get some more out of me I'm twenty two, so far away from all my dreams I'm twenty two, feeling blue I try to activate myself the best I can So boredom won't catch up with me I've got my daily plan Wake up late, then rehearse a bit with the band, I guess it's cool? And later when I'm home again I boil a note or two Then go to bed is what I do Afraid that I will be weak forever I can't stay in this shape any longer My life is just another cliché

Dafnana

New member
שירים על שעמום

זה המפלט הכי קל למישהו לכתוב שיר ללהקה שלו על השעמום שלו או על הבעיות זוגיות שלו. יש כל כך הרבה מה שנקרא "שירי שעמום" שהם אפילו לא מדכאים, רק מתארים דרך חיים חסרת מעוף על הפנים בקיצור. אני מכירה את השיר ואף פעם לא קראתי את המילים, וא. הם בכלל לא מדברות על הנושא שדובר עליו קודם ו-ב. אם דודו היה כותב אותו היינו זורקים אותו לפח וזה לא שיש לנו מי יודע מה סטנדרטים, פשוט שירי שעמום ואהבה זה טחון טחון טחון

itaikuskus

New member
שירי אהבה זה גדול, על מה את מדברת

ואם את אומרת ששירי שיעמום זה משעמם, זה בטח כי לא שמעת את השיר bored bored bored של career suicide בשיר הזה הם מוכיחים שגם שהם מפסיקים להיות רוצחים משוגעים במהירות האור לשיר אחד שיהיה יותר איטי ומלודי, הם עדיין אחת הלהקות הכי טובות שקיימות. עוד דוגמה עכשויות- dean dirg's bored של dean dirg מהאלבום last kid on the block והשיר המשך שלו מהאלבום החדש raus! שהוא בכלל סוג של הברקה (גם השיר וגם התקליט). http://www.myspace.com/deandirg תראי איזה פלא, שני החלקים נמצאים אפילו בדף מייספייס שלהם. קול.

beirut

New member
שיר שעמום

יש אנשים שנהנים מהחיים יש אנשים שטוב להם, וגם נעים יש המוצאים עניין בעצם הקיום אבל אני מת משעמום הן בשלשות באות אלי, ברחוב רצות הן אחרי הו, מה כולן רוצות פה מחיי - משעמם! אחת גונבת בשבילי, כל כך נלהבת בשבילי לבסוף היא גם יושבת בשבילי - משעמם! אומרים שבשמיים יש כוכב למי יש כח להביט עליו? אומרים שהים הוא כחול בשבילי זה פיהוק אחד גדול אני אוכל קבב כפול עם חומוס וצלחת פול אז אני חוטף דלקת כלי עיכול - משעמם! יורד לו גשם פתאומי אז היא נרטבת במקומי אחר כך עוד שואלת מה שלומי - משעמם! מראים לי את תפארת הבריאה מראים את הזריחה והשקיעה מראים לי שדות ירוקים זה אצלי מעורר רק פיהוקים קפה תביא אל מיטתי ותתקן את שמיכתי אפילו אם אני לא לבדי - משעמם! משקל תוריד היא במקומי, סליחה תגיד היא במקומי וגם תינוק תוליד היא במקומי - משעמם! הראו לי את האלפים הגבוהים סידרו לי רנ-דה-וו עם אלוהים זה טוב, זה אולי מרתק אך אני לא הפסקתי לפהק יש אנשים שנהנים מהחיים יש אנשים שטוב להם, וגם נעים יש המוצאים עניין בעצם הקיום אבל אני מת משעמום

IGORRR

New member
גם וייס ורסה!

שהיא אחת הלהקות הכי טובות שהיו כאן אי פעם.

xthe punisherx

New member
אני מרשה לעצמי להוסיף תמונה

לצערי מחקתי את רוב התמונות שהיו לי אבל עשיתי בשכל והשארתי תמונות מביכות ביותר של נבחרי הפורום :) כן. זו סחיטה. וכן דודו, יש לי גם תמונה שלך, מטריד איזו יפיפיה אלמונית. בתמונה הנ"ל, רן מבנימינה, ליאל מחיפה (אגדה מהלכת!!!) והאח הקטן של נדב מברוטאל אסולט, לפני שהשתגע ונאלץ להתאשפז בביתן 6.

למעלה