*** אכן נוסטלגיה
K khvh5 New member 3/7/08 #56 נתקע איכשהו. נעצר באמצע וישר עובר לקישורים לסרטונים אחרים אבל במהירות =|| אבל את הסרטון של הנשיקה הצלחתי לראות מלא. מנסה עכשיו את הלבן.. D:
נתקע איכשהו. נעצר באמצע וישר עובר לקישורים לסרטונים אחרים אבל במהירות =|| אבל את הסרטון של הנשיקה הצלחתי לראות מלא. מנסה עכשיו את הלבן.. D:
ד דיימונדז בעצמות New member 2/7/08 #20 ../images/Emo210.gif../images/Emo99.gif תודה...! אם לא תתנגדי אני אמשח לשים בפורום שירי מימון- עם קרדיט כמובן... אשמח לתשובה.
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gif תודה...! אם לא תתנגדי אני אמשח לשים בפורום שירי מימון- עם קרדיט כמובן... אשמח לתשובה.
B blackfield2 New member 2/7/08 #21 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אהה אופס אופס, זתומרת.. XD
O OpenYourEyes New member 2/7/08 #28 חחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי אני צוחקת גם ממך וגם מאלינור תוך 3 ימים. משהו מוזר קורה
B blackfield2 New member 3/7/08 #48 בטח זה סנוקר בפייסבוק ../images/Emo6.gif זה לא נחשב XD ואם לא.. נו טוב, אני גם כן לא יודעת לשחק סנוקר D:
בטח זה סנוקר בפייסבוק ../images/Emo6.gif זה לא נחשב XD ואם לא.. נו טוב, אני גם כן לא יודעת לשחק סנוקר D:
B blackfield2 New member 4/7/08 #60 אולי היא לוזרית, אבל תיראי מי נמצאת עכשיו שוב פעם על המטוס לתאילנד? זה ידוע שהיא לוזרית, היא פשוט שונאת להודות בזה D:
אולי היא לוזרית, אבל תיראי מי נמצאת עכשיו שוב פעם על המטוס לתאילנד? זה ידוע שהיא לוזרית, היא פשוט שונאת להודות בזה D: