קצת נואש אבל...

kalimera1

New member
קצת נואש אבל...

ככה זה כשאין ברירה... מחר כידוע, יש הופעה אחרונה של שליחי הבלוז בבארבי. (זה אחרונה לגמרי או רק אחרונה בבארבי???)בכל אופן, החלטתי ללכת. הבעיה היא שכבר כמה שנים טובות אני קוראת נסתרת בפורום הזה כי אין יותר מדי אנשים בסביבתי שאוהבים פרוג....פעם ראשונה שאני בהופעה לבד ולא יהיה לי רכב... :( שאלתי היא (ובבקשה אל תצחקו עלי) יש מצב שמישו יהיה שם ויהיה לי טרמפ לאיזור פ"ת/ראשל"צ/כל מקום אחר אחרי ההופעה? מונית ספיישל תעלה קצת יותר מ100 שקל וזה כבר יותר יקר מהופעה פרטית אצלי בחדר... :) מה שתגידו. תודה. פרוגרסיב עושה אנשים מ-א-ו-ד בודדים....

meandmeandme

New member
../images/Emo13.gif

זה בכלל לא מצחיק, אתה תתפלא לשמוע לפני הופעות שהרבה אנשים מהפורום מעונינים להגיע אליהם נפתח פה שרשור הסעות וטרמפים במיוחד בשביל זה. אני לא יכול לעזור לך לצערי, אני קצת צעיר מדי בשביל רשיון, אבל מה שאני יכול להגיד לך זה שב3 שנים האחרונות שליחי הבלוז עשו אולי 5 הופעות אחרונות. ככה שאין לך מה לדאוג אם אתה מאוד חושש להפסיד אותם. בהצלחה

genghis

New member
חדשות

בתור סטודנט בבאר שבע (שגר דרך קבע בצפון) אני שמח לבשר לך ששליחי הבלוז יופיעו גם כאן אצלנו, בבאר שבע - כנראה שזו תהיה הופעה בהפקה של אגודת הסטודנטים מה שמבטיח מחיר זול ביותר ואחלה קהל. בכל אופן מדובר על המופע קאוורים שלהם לפינק פלוייד ואין עוד תאריך סופי.. אגב, רכבת לב"ש עולה פחות ממונית מפתח תקווה. אשמח לעדכן. צרי קשר או משהו

למעלה