קצת משעמם פה, אז

somone44

New member
קצת משעמם פה, אז

החלטתי, ברשותכם מנהלים, לפתוח שירשור נוסטלגי על המשחקים הגדולים של הכוכבים הגדולים ביותר. כל מי שבא לו לשתף אחרים במשחק כזה או אחר של אלילו, יאללה, זה המקום. אני אפתח במשחק של קובי כמובן, מול סאן אנטוניו ב-2001, גמר המערב, המשחק הראשון. פשוט הצגת יחיד, מהגדולות שראיתי, מול ההגנה הטובה בעשור האחרון הייתי אומר. קבלו: http://www.youtube.com/watch?v=PCdhA41wgms&feature=related (הבאתי רק את PART 2 כי הוא מרהיב יותר, אבל יש גם את הראשון למעוניינים). אוהדי לייקרס וקובי, דעתכם?

ThEgReEnKiNg

New member
אם היית פותח על שחקן אחר זה היה מענין

נמאס כבר לשמוע על קובי בריאנט , שיגעת אותנו. בנוסף ההגנה של בוסטון ודטרויט יותר טובה מההגנה של הספרס בעשור הזה , לפחות לדעתי (גם לדעת קובי). ולדעתי ההצגה הכי גדולה בקריירה שלו זו ההצגה נגד פורטלנד במשחק מספר 7 בגמר מערב בשנת 2000.

somone44

New member
אתה מתכוון שיגעתי אותך..

נמאס לי לשמוע על מייקל ג'ורדן, אז מה, שאגיד לכותבים אחרים מה לרשום ומה לא? לא, נכון? תתאפק חמוד. זה פורום. "אם היית פותח על שחקן אחר זה היה מענין" חח, מצחיק קצת בהתחשב בעובדה שקובי השחקן הכי אהוב בעולם, לא? זה שהפורום הזה כבד לא אשמתי. חשבתי שיש פה אוהדי לייקרס.. אולי טעיתי. והנה, אולי בעודנו מדברים יש קצת תזוזה..

ThEgReEnKiNg

New member
אוף , אתה כזה חופר.

מה יהיה איתך? מעניין לי את התחת שקובי ברייאנט השחקן הכי פופלארי בעולם , שיגעת את כולם. ואתה לא וראה את אוראל או אוהדי ג'ורדן אחרים פותחים 460 שרשורים עליו כל יום נכון?

somone44

New member
דבר ראשון

תכבד אותי בתגובות שלך. כמו שאני מכבד אותך. דבר שני, זה פורום, שוב, וכל אחד מוזמן לפתוח כמה שירשורים שהוא רוצה, ואם זה לא מפריע למנהלים למה שזה יפריע לך? אני לא רוצה להוסיף עוד משהו שאצטער עליו אח"כ.

ThEgReEnKiNg

New member
זה מפריע לכולם

אין בעיה עם הטרד הספציפי הזה , אבל אם לא שמת לב כל פעם שמישהו מזכיר את קובי ברייאנט אתה קופץ עם כל מיני סטטיסטיקות ועובדות שלא עוזרות לאף אחד. תרגע קצת , תנשום. וגם אם מישהו כותב משהו קצת שלילי על בריאנט תתאפק אתה לא צריך להגיב על הכול , תן לחיות קצת תן חופש.

משחקיו הגדולים של לארי האגדה

בס"ד במשחק נגד יוטה ג'אז ב-18 בפברואר 85' השיג בירד 30 נקודות, 12 ריבאונדים, 10 האסיסטים שהשיג ו-9 חטיפות בניצחון 94-110, כשבירד לא משחק ברבע האחרון. במשחק נגד וושינגטון בולטס ב-1 באפריל 87' השיג טריפל-דאבל כבר במחצית כשהוא קולע 17 נקודות, קולט 11 ריבאונדים ומוסר 10 אסיסטים, וסיים את המשחק עם 30 נקודות, 17 ריבאונדים ו-15 אסיסטים בניצחון 86-103. בניצחון החוץ 120-136 נגד סן אנטוניו ספרס ב-10 בפברואר 88', בירד קלע 39 נקודות, קלט 17 ריבאונדים ומסר 10 אסיסטים. ב-11 בנובמבר 87' בירד השיג נגד הפייסרס 42 נקודות, 20 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 3 חטיפות ושתי חסימות בניצחון 106-120. כאן אביא משחקים שמראים באופן בולט את יכולתו להכריע משחקים: במשחק השביעי של אליפות המזרח נגד פילדלפיה 76' ב-3 במאי 1981, בירד קלע סל לקראת סיום המשחק כשהתוצאה הייתה שוויון 89, כשהוא נאלץ להעביר את הכדור מיד ימין ליד שמאל תוך כדי הניתור, בגלל איבוד שיווי המשקל, והמשחק הסתיים בניצחון 90-91 לסלטיקס. במשחק נגד הבולטס ב-7 בנובמבר 87' בירד קלע סל משווה של שלוש נקודות בסיום הזמן הרגיל, סל משווה בסיום ההארכה הראשונה, וסל ניצחון בסיום ההארכה השנייה במשחק שהסתיים בניצחון בוסטון 139-140, כשבירד מסיים עם 47 נקודות, 8 ריבאונדים, 7 אסיסטים ושתי חטיפות.[30] במשחק החמישי בגמר המזרח נגד דטרויט פיסטונס ב-26 במאי 87' בירד חטף מסירה של אייזיאה תומאס בהכנסת הכדור למגרש מקו החוץ, כשהפיסטונס הובילו 107-106, ומסר לדניס ג'ונסון שקלע את סל הניצחון, ובירד סיים עם 36 נקודות, 12 ריבאונדים ו-9 אסיסטים. במשחק השביעי המכריע בחצי גמר המזרח ב-22 במאי 1988 נגד אטלנטה הוקס בירד קלע 20 נקודות ברבע האחרון מתוך 34 בסך הכל, והוביל את הקבוצה לניצחון 116-118. במשחק החמישי והמכריע בסיבוב הראשון של הפלייאוף[31] ב-5 במאי 1991 נגד אינדיאנה פייסרס בירד התאושש מפגיעה רצינית בראשו מהפארקט כמה דקות לסיום הרבע השני, חזר למגרש באמצע הרבע השלישי, וקלע במשחק 32 נקודות (19-12 מהשדה) שאליהם הוסיף 9 ריבאונדים ו-7 אסיסטים כשהקבוצה מנצחת 121-124.

קישורים לסרטוני מהלכים ומשחקים גדולים של בירד

בס"ד שני קישורים מיוטיוב: 1. תוצאות של "לארי בירד". 2. תוצאות של "לארי בירד היילייטס". קישור מ"דיילימואושן" (מומלצים: "Larry Bird, a basketball genius" שבדף התוצאות הראשון, "The Best of Larry Bird - Tribute" שבדף השני, "NBA Top 10 Larry Bird Playoffs Moments" שבדף השלישי. יש לציין שלא כל התוצאות קשורות לעניינינו).

עידו17

New member
דייייייי, כמה אפשר?

מספיק עם הקופי-פייסט של מספרים. אם זה מה שעושה לך את זה וזה בעיניך כדורסל, אז סבבה - תשב כל היום ותעתיק, ועוד תגיד משפטים מגוכחים כמו "אם לג'ורדן אחוזים גבוהים יותר במספר זריקות גדול יותר, ובגמרים הפער אף משמעותי יותר, אז פירושו של דבר שמייקל הוא שחקן התקפה טוב יותר!", משפט שמצאתי בהודאה מדגמית. אבל פורום נועד להחלפת דעות, לא להעתקה של מספרים, שרובם סתמיים, ואת כולם אפשר למצוא באינטרנט בתוך דקה. אם אני לא טועה, מעולם לא הגבתי לגיבובי המלל שלך, שאתה מכנה "הודעות", אבל אתה וההוא שמבלבל את המוח קובי מציפים את הפורום ומפריעים בערך לכל השאר. תחליפו טלפונים וזהו! למה אנחנו צריכים לסבול את זה?

somone44

New member
לא רגילים פה לדיונים כאלה סוערים אה?

כמו שכבר הבנתי מאז הגעתי הנה, הפורום רדום ועייף. תמשיכו לדבר על עומרי כספי, זה מה שבאמת מעניין פה לא? חח

אין צורך לרדת על הפורום...

במהלך העונה היה פה מעניין מאוד והמון דיונים אבל אתה הגעת כבר בסוף הפוטס סיזן או שאולי כבר אחרי הפלייאוף ובגלל זה אתה לא רואה פה דיונים, כי אין מה לדבר חוץ מעל כל מיני נושאים שייגמרו בסוף במעלות ובחסרונות של קובי, ובזה רובנו כבר מאסנו, כי כבר עברו פה הרבה אוהדים שלו שפשוט לא היו רוצים מצורת החשיבה פה...

התגובה שלך מגוכחת! המשפט שהדגשת הוא רציני!

בס"ד שחקן מסוים שקולע באחוזים גבוהים יותר מיותר זריקות משחקן אחר, ברור שהוא בעל יכולת התקפית טובה יותר. הנתונים הסטטיסטיים הם חלק בסיסי מהכדורסל: כשמדברים על יכולת הקליעה א"א ללא מספר הנקודות ואחוזי הקליעה, כשמדברים על קליעה משלוש א"א ללא אחוזי הקליעה מטווח זה, כשמדברים על יכולת קליטת כדורים חוזרים א"א ללא מספר הרי' למשחק, כשמדברים על יכולת המסירה א"א בלי מספר האס' למשחק וכו'.

Oxycodone

New member
ממ הנה כנס לפה

הנה מיקסים הכי יפים של הלייקרס מתחילת העשור... לינקים לכדורסל הכי יפה בעשור לדעתי 1 זה באמת המיקס הכי יפה שיש ביו טיוב של אלופה בעשור הזה [URL='http://www.youtube.com/watch?v=-0SXPZUeL08']2[/URL] 3 4 http://www.youtube.com/watch?v=PLmJfOf3Vag

Oxycodone

New member
וזה הלינק הכי יפה

http://www.youtube.com/watch?v=Z-dOXTh-DUo סקרמנטו קיגנס 2002-2003 כדורסל הכי התקפי הכי אלגנטי ויפה שראיתי. ודטרויט 02-06 כדורסל הגנתי הכי יפה. וזה איך שהפייקרים שלך ניצחו את הקבוצה אולי אחת הטובות שהייתה בליגה - ברמאות http://www.youtube.com/watch?v=VhlGYvIMPgQ

למעלה