קצת מרחם על בנט

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הוא נופל מועד וצונח בסקרים.
עכשיו מה הקטע פה?
כשאדם טובע זה מאד מסוכן לנסות להציל אותו
כי מרוב פניקה הוא עלול להטביע את המציל.
זה מה שקורה עכשיו עם לפיד
הוא נתלה על בנט כשהוא לא מבין שבעצם בנט הוא הטובע ולא הוא.
מלחמת עולם בגוש השינוי: "בנט חסר אונים, מנווט בלי מפה ובלי כוכבים"
למה בלי כוכבים?
לפיד הוא לא כוכב?
אייזנקוט לא כוכב?
ליברמן כוכב?
או שמא קריאה בכוכבים היא לא תחום ההתמחות של בנט.

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא נופל מועד וצונח בסקרים.
עכשיו מה הקטע פה?
כשאדם טובע זה מאד מסוכן לנסות להציל אותו
כי מרוב פניקה הוא עלול להטביע את המציל.
זה מה שקורה עכשיו עם לפיד
הוא נתלה על בנט כשהוא לא מבין שבעצם בנט הוא הטובע ולא הוא.
מלחמת עולם בגוש השינוי: "בנט חסר אונים, מנווט בלי מפה ובלי כוכבים"
למה בלי כוכבים?
לפיד הוא לא כוכב?
אייזנקוט לא כוכב?
ליברמן כוכב?
או שמא קריאה בכוכבים היא לא תחום ההתמחות של בנט.
ראיתי רונן צור דילגתי הלאה. מעבר לכך שאני פשוט לא רוצה להקיא לפני השינה, רמת האמינות של הבן אדם הזה שואפת לאפס ובוודאי כך שמדובר בענייני פוליטיקה ויש לו את האינטרסים שלו בגינם הוא מתבטא בצורה כזאת או אחרת על מועמד כזה או אחר.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ראיתי רונן צור דילגתי הלאה. מעבר לכך שאני פשוט לא רוצה להקיא לפני השינה, רמת האמינות של הבן אדם הזה שואפת לאפס ובוודאי כך שמדובר בענייני פוליטיקה ויש לו את האינטרסים שלו בגינם הוא מתבטא בצורה כזאת או אחרת על מועמד כזה או אחר.
לא הייתה לי כוונה חלילה לגרום לך להקיא.
שהרי גם אני איני חסיד של רונן צור
אבל הם דיברו שם על מלחמת עולם ועל כוכבים
שזה הזכיר לי את הסדרה מלחמת הכוכבים..
מעבר לזה לא באמת התעניינתי במשהו נוסף.

Sun of Nations

Well-known member

קצת מרחם על בנט​

אם אתה כל-כך מרחם עליו, אז תצביע לו.

כך תוכל גם להצביע ימין, ובאותה נשימה להצביע נגד ממשלת המחדל, הממשלה הגרועה ביותר בהיסטוריה של מדינת ישראל, ולכבד את זכר הנופלים והנרצחים בשביעי באוקטובר ובמלחמה שאחריו במקום לירוק עליהם ועל זכרם כפי מה שאתה מתכנן.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה הקשר בין מחט לת_ת? אדם טוב לב יכול לחלוטין לרחם על פוליטיקאי כושל או שצפוי להיכשל או שעושה צחוק מעצמו ולא קולט זאת ושאר אפשרויות. בין זה לבין להצביע עבורו כשהוא (לדעת המרחם) לא טוב למדינה ולאינטרסים שהלה מאמין בהם, יש מרחק ברמה שאין כל חיבור בין שתי נקודות הקיצון שלו. פשוט לא רלוונטית בשום חורה הטענה/דרישה/הצעה הזאת.
כך תוכל גם להצביע ימין
אהה, לא כל כך. אמנם אצל בנט קשה לדעת מה יוליד יום ומה תהיינה עמדותיו מחר. אבל בגדול האיש לא בדיוק נחשב כיום איש ימין דגול. לשון המעטה.

ובאותה נשימה להצביע נגד ממשלת המחדל, הממשלה הגרועה ביותר בהיסטוריה של מדינת ישראל, ולכבד את זכר הנופלים והנרצחים בשביעי באוקטובר ובמלחמה שאחריו במקום לירוק עליהם ועל זכרם כפי מה שאתה מתכנן.
הממ... אתה בטוח שהריקוד הזה על דם חללינו הוא זה שמכבד אותם ואת זכרם?

evglev1

Well-known member
מנהל
אהה, לא כל כך. אמנם אצל בנט קשה לדעת מה יוליד יום ומה תהיינה עמדותיו מחר. אבל בגדול האיש לא בדיוק נחשב כיום איש ימין דגול. לשון המעטה.
היום גם אריה אלדד לא נחשב לאיש ימין דגול, כי עצם התקווה או האמונה שיכול להיות ראש ממשלה טוב יותר מיו"ר הליכוד הנוכחי נחשבת לאנטי ימנית.

Harrington

Well-known member
מנהל
היום גם אריה אלדד לא נחשב לאיש ימין דגול, כי עצם התקווה או האמונה שיכול להיות ראש ממשלה טוב יותר מיו"ר הליכוד הנוכחי נחשבת לאנטי ימנית.
כן, מכיר את תשובת הwhataboutism הזאת. אולם אני דיברתי, מה לעשות, על אהוב ליבך מר נ. בנט ואריה אלדד חסר כל רלוונטיות לדברי (אין שמץ של רבע סיכוי שהיה עושה חמישית מעשה ממה שגורם לאמירה דלעיל על בנט). כך שהרעיון חביב ואם לך משהו ענייני יותר להגיב, זאת בהחלט אפשרות לנסות לעמעם זאת. אבל בכל זאת, ענייני (או רציני) במיוחד זה לא.

פולגאר

Well-known member

כך תוכל גם להצביע ימין, ובאותה נשימה להצביע נגד ממשלת המחדל, הממשלה הגרועה ביותר בהיסטוריה של מדינת ישראל, ולכבד את זכר הנופלים והנרצחים בשביעי באוקטובר ובמלחמה שאחריו במקום לירוק עליהם ועל זכרם כפי מה שאתה מתכנן.
תן את ה|המלצה| הזאת למחנה הפוליטי שלך שהיינו רל"ב, בצורה זאת תאבדו עוד קולות שלא יעברו את % החסימה :-):

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בנט ולפיד ביחד לא עוברים את אחוז החסימה אתה מציג את הרצוי מבחינתך כמצוי?
לפיד סיים עם הפוליטיקה שלו
בנט?
רק טיפש ואידיוט לא יבין שהאיש הוא צעצוע פוליטי, לא יותר.
לפיד הצטרף אליו מחוסר ברירה, כי אייזנקוט לא רצה את שניהם לצידו.
אייזנקוט הוא זה ששתה להם את כל המנדטים.
וגם הוא לא המנהיג הכי בולט והכי נחשק.
אני חושב שבוחריו עושים זאת רק מחוסר ברירה
מלאי המנהיגים של השמאל הולך ואוזל
הם כבר היגיעו לרמה נמוכה כזו שכל דבר שזז נחשב למנהיג.
איפה יגאל אלון?
איפה לוי אשכול?
איפה יצחק רבין?
איפה דוד אלעזר?
איפה חיים בר לב?
אפילו איפה פואד בן אליעזר?
|סליחה|את שמעון פרס אני לא מזכיר, כי הוא לא שירת בצה"ל.

למעלה