קצת מציק

עם כל הדיבורים על אוכל עשיתם אותי רעבה ../images/Emo3.gif

אם אין אני לי מי לי ? תבשלו לבד, ככה גם תחסכו להורים שלך הוצאות וגם לא תהיי ממורמרת על חמותך.

בעלי ואני ../images/Emo15.gif

נולדנו באותו יום בספטמבר אז חמותי לא קיפחה אף אחד, ולא קנתה לאף אחד משנינו מתנה

אני רוצה להוסיף זווית ראייה אחרת

אחותי תקשיבי, לפי דעתי אין לך פה מה להעלב,זה סוג של טיפוסים. ההורים שלי (ועוד שלי)גם כאלו,אבל מאד מקסימים.אני באתי מבית שגם אמא שלי לא מבשלת לי וגם לא קונה לבעלי מתנות.אז ממנה אני לא נעלבת כי היא אמא שלי,אבל ברגע שאם היא הייתה חמות הייתי רואה את הדברים אחרת...באמת שזה לא בקטע מגעיל,אולי הם טיפוסים כאלה. אני בטוחה באהבה של אמי והיא עושה המון דברים חוץ מזה,כך שאל תיקחי זאת קשה...ויש לי עוד גיסה שאף אחד ממשפחתי לא קנה לה מתנה ליומולדת אבל אמי מאד אוהבת אותה... סתם נתתי לך זווית ראייה אחרת,תנסי ליישם.

כמי2

New member
אני מסכימה

שאת צריכה להוריד ציפיות מהסביבה. חמותך לא חייבת לבשל לך את בחורה מבוגרת, תתארגני לבד!! מה יהיה כשיהיו לך ילדים? את חושבת שאת הסטודנטית היחידה שצריכה לאכול ? אני אמא וגם סטודנטית וגם אישה נשואה ומתארגנת לבד ללא שום עזרה. בענין מתנות לימי הולדת הייתי אומרת להוריד ציפיות. מאז שאני עושה את זה אנשים קונים לי מתנות נהדרות ודווקא אלה שלא ציפיתי מהם. וגם לא להיות קטנוניים ולעשות חשבונות כאלה. לתת זה נפלא.

happy00

New member
ויש כאלו שנעלבות אם החמות דווקא מביאה אוכל

כאילו האוכל שהן מבשלות לא מספיק טוב. או שנעלבות שהבעל אוהב את האוכל של אמא שלו. כך שכל אחד רואה את הדברים בצורה שונה. אמא שלך יכולה להרגיש חופשי להכין לך אוכל, אבל האמא של החבר אולי לא רוצה לפגוע בך או שהיא בכלל טיפוס כזה שלא מביאה אוכל. יש גם אנשים שלא מביאים מתנות. ההורים של בעלי לא מביאים מתנות, אני מראש לא מצפה ויודעת שהם פשוט כאלה. להעלב זה להעניש את עצמי, ואני לא מענישה את עצמי בגלל איך שאנשים אחרים מתנהגים.

למעלה