קצת מפחדים

DEISENHA

New member
קצת מפחדים

הי לכולם התאומות שנולדו לנו פגות כבר גדלו אחת 2180 כבר בבית (אורי) ורוני 1920 אבל עדין בפגיה מוכנה לאכול רק מזונדה לא רגועה ולא מוכנה לאכול מבקבוק. האם זה שכיח? כמה זמן לדעתכם יקח עד שתאכל לבד? דואגים ומפחדים דלית ודורון

רוני תאכל מבקבוק!

אל תדאגו זה יגיע. יש ילדים שתופסים את הקטע מהר ויש כאלו שזה לוקח זמן. אל תלחצו זה יגיע. אמנם אור-אל שלי למד מהר, אבל יש לי חברה עם שלישיה ששניים מהילדים יצאו הביתה כי הם כבר למדו לאכול ורק השלישי נשאר בפגיה למרות שכבר שקל 2500 אחרי שבוע גם הוא קלט את הקטע. מקוה שזה יקרה מהר אצלכם. בהצלחה. שרה

hagit2000

New member
היא תלמד...

אנחנו חווינו את אותה "חוויה" עם בתנו שני (שבוע 28, 1 קילו). שני והבקבוק לא היו חברים, לקח להם הרבה זמן להתרגל זה לזה. בהתחלה היו נותנים לה לאכול מהבקבוק, ומשלימים לה עם זונדה (כי היא אכלה ממש מעט). א"כ החליטו שמפסיקים לה את הזונדה. היא המשיכה לאכול מעט, וכל האכלה היתה מינימום חצי שעה. בסופו של דבר היא שוחררה הביתה כשהגיעה למשקל של 2.025 ק"ג. היא אף פעם לא היתה אכלנית. גם היום לא (שני היום בת שנה וחודשיים). אבל חוץ מזה היא מקסימה, ואף אחד לא מאמין עליה שהיא נולדה פגה. היא עוד קצת קטנה לגילה, אבל זה כבר ממש לא מטריד אותנו. בקיצור, אל תדאגו ואל תפחדו. אני בטוחה שבמהרה ישחררו את רוני הביתה, ואז הכל יהיה קל יותר
ב ה צ ל ח ה !!!!!

אני נורא פחדתי

לקראת הסוף, שמה שיעכב את השיחרור יהיה האכילה מבקבוק. בשבוע 35 הם אמורים להתחיל לפתח את רפלקס היניקה. למרות שכבר בשבוע ה-34 איה התחילה לאכול ושברה את המוסכמות, משקלה בשיחרור יה 2225. משמע, השיחרור בכל זאת התעכב. בשורה התחתונה- אז מה? נכון שרוצים להיות בבית ובית חולים זה לא המקום הכי בריא, אבל עוד שבוע, פחות שבוע - לא נורא. אני מבין שאתם מפחדים מדבר יותר דראסטי, אבל אני בטוח שאם היה משהו דראסטי- כבר הייתם יודעים עליו. איזה שבוע הן עכשיו?

בטח עד כשולנו עונים יש שיפור

כן זה קטע מוכר .. חויה חדשה וקשה מאוד - שינוי גדול אחרי הזונדה .. ולעמרי זה לקח בהתחלה שעה שלמה לסיים 10 סיסי ורק האחיות הצליחו - יש לאחיות פטנטים לסחוט את הלחיים תוך כדי המציצה ולסובב את הפיטמה בפה .. שיהיה בהצלחה

למעלה