קצת מעצבן

veish

New member
קצת מעצבן

אבל צריך שיהיה כתוב משהו בפורום הזה... 4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לראות הופעה של שנאייה
2. ללמוד לנגן בפסנתר 3. לנגן בנבל וצ'לו (אפילו רק לנסות) 4. אהה לא יודעת...חח צריכה לחשוב ואין לי כוח 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. עוקבת אחרי המופע הופעות של שנאיה
2. נותנת הרבה להורים 3. מטיילת הרבה בעולם 4. קונה הרבה דברים
4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. מכניסה אותו לארנק 2. קונה איתו בירה בהמשך הלילה 3. שמה אותו בבנק בהמשך 4. קונה אוכל 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. whose bed 2. i'm outta here 3. Black eyes blue tears 4. יהיה לנו טובבבבבב (לא יודעת אם ככה קוראים לזה) 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. המבורגר
2. ספגטי/פסטה 3. שוקולד 4. לא יודעת נו יש מלא... 4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. חחחחחח אההה...אין לי מושג 2. אני אוותר על החלק הזה 3. כי אני באמת לא מצליחה לחשוב על משו 4. וזהו 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. תודה 2. אחלה 3. שתוק/שתקי 4. בסדר 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך,אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. אני אוהבת אותך 2. ולא יודעת נו חלאס 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. יש בגרות באנגלית 2. אין לי כוח לחלק השני של הבגרות 3. החולצה של הכתה 4. חורחה, שלא ראיתי הרבה זמן 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. לא כזה לאחרונה אבל..."המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" 2. על העיוורון 3. באדולינה 4. וזהו, אני רוצה אחד חדש 4 דברים שאכלת היום: 1. שוקולד 2. כריך עם חמאת בוטנים 3. פסטה 4. מרק 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. חורחה 2. שני 3. ניצן 4. מיכל 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. חכו היום רק התחיל 2. אבל בטח לחפש עבודה לא ייצא לי... 3. 4. 4 מפלגות שאתה מכיר: 1. קדימה 2. מרץ 3. עבודה 4. ליכוד 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. חחח חשבתי בהתחלה שכתוב סוגי זקנים...אממ שוגי 2. כריות 3. עוגי 4. קראנץ' 4 שמות של אולפנות/ישיבות/בתי"ס הכי שווים שאתה מכיר: 1. מה
נוותר על זה 2. 3. 4. 4 להקות שאתה מכיר: 1. מופע הארנבות של דר קספר 2. פינק פלויד 3. סקאנק אנאנסי 4. רד הוט 4 דברים שאתה חושב על הפורום הזה: 1.אחלה 2.חשוב מאוד שיש כזה פורום 3.פורום מצוין 4.קצת ריק
4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1. ארוך 2. קצת מוזר 3. נחמד 4. סביל יאללה ביי

MiriOrit

New member
****4****4****4****4****4****4****

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. להיות אמא (ומקווה שכמה שיותר טובה) 2. לראות הופעה של שאניה 3. לכתוב ספר 4. להיות סבתא. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. קונה בית 2. נותנת להורים שלי 3. נותנת לצדקה 4. קונה את שאניה
4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. בודקת אם מישהו מחפש אותו. (מניסיון אני יודעת שזה נורא מעצבן לאבד 100 ₪
) 2. אם לא שייך לאפחד – שמה בארנק. 3. סוגדת לו 4. ממשיכה לסגוד לו
4 שירים שעושים לכם את זה: 1. UP! 2. if you not in it for love – I'm outta here 3. I know my love – the corrs 4. any man of mine 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. שניצל 2. פירה 3. סטייק אנטריקוט 4. ספגטי של אמאשלי 4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. שאני אוהבת אותה. – לא צריך יותר מזה. 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. שילכו לעשות בדיקת עיניים ASAP – לא צריך יותר מזה
4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך,אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. לא יוצא לי לא להגיד דברים לאמא שלי... 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. שיט. אני צריכה לקום 2. אני צריכה ללכת להגיד שלום למאיוש' |יאי| 3. יש היום יומולדת לגיסתי אני צריכה לזכור להתקשר אליה 4. שיט! אני צריכה לקום! 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. ואללה.. לא זוכרת את השמות.. אבל אני תולעת ספרים. 4 דברים שאכלת היום: האלו?! השעה 07:57 – איך אפשר כבר לאכול משהו?! אלא אם כן מסטיק נחשב?!?!? 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. מאיוש 2. שניר 3. שמרית 4. בני הנודניק 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. רק בוקר! 4 מפלגות שאתה מכיר: שונאת פוליטיקה! 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. קורנפלקס – אבל לא של תלמה.. לא זוכרת איזה. 2. ברנקפלקס – אבל ללא צימוקים! 3. כריות נוגט 4. שוגי 4 שמות של אולפנות/ישיבות/בתי"ס הכי שווים שאתה מכיר: 1. מה נוותר על זה 2. 3. 4. 4 להקות שאתה מכיר: 1. THE CORRS 2. אין לי עוד ... 4 דברים שאתה חושב על הפורום הזה: 1. מתה על הפורום הזה 2. אחלה אנשים 3. גוסס 4. מת 4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1. ארוך 2. מוזר 3. נחמד 4. נגמר!

MiriOrit

New member
על העיוורון אחד הספרים האהובים עלי!

איך אהבת אותו? הוא ספר נורא קשה.. אבל מעורר המון מחשבה על החברה שלנו

cosefi15

New member
אה מירושקה! אם בספרים עסקינן..

מצאתי את ההארי פוטרים שלי! רוצה להפגש בשישי?

MiriOrit

New member
כן../images/Emo70.gif אבל אני מגיעה מאוחר הבייתה..

בסביבות 15:00... אממ.. יא.. יהיה לי מה לקרוא בשבועות... יאי! איזה ספר אמרתי לך שאני אביא לך?

cosefi15

New member
כן כן נפגשנו, ואת לא היית..

מזכיר לך משהו? אהמ עזריאלי?

Eilleen

New member
ספר מצויין! וכמו שכתוב בכריכה

ברגע שאתה מסיים אותו אתה מרגיש שמשהו בך השתנה
מומלץ
אבל לא לבעלי קיבה רגישה

shiratel

New member
ההההההוווווווווווווווווווווווו

חלק ממה שאני אכתוב יראה לכם כאילו - מה?! איך היא עוד לא עשתה את זה?! אבל אני מזכירה שאני רק בת 15... אז נא לנשום 4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. להיות שחקנית 2. לשכב עם מישו (=O) 3. ללדת בת ולפנק אותה 4. לצנוח 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. טסה לדיסניוורלד (שוב) 2. תורמת המון לרעבים באתיופיה (הכוונה שולחת ארגזים על גבי ארגזים של אוכל 3. טסה לכל מקום אפשרי 4. הולכת להופעות של כל האמנים שאני אוהבת 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. אם זה ברחוב ואין אפחד בסביבה לא הייתי פראיירית למצוא מי... אבל אם היו אנשים בסביבה הייתי בודקת (ולא נותנת לאנשים לחרטט עליי) אם זה נפל למישהו 2. שמה בצד לכל מיני הוצאות פרטיות שלי 3. קונה לעצמי משו יפה לחדר 4. מנגבת את הישבן שלי... נו באמת מה עוד יש לעשות עם זה? 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. CARELESS WHISPER 2. Man! I Feel Like A Woman 3. ואת 4. כל הדיסק של ויוה אל אמור 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. שוקולד 2. מרק בטטה (טעים אחושילינג!) 3. צ'יפס (טוגנים יעני) 4. המבורגר עסיסי עם ירקות ורוטב (לא אלכתי את זה כבר שנתיים כי אני צמחונית אבל זה לא אומר שהפסקתי לאהוב אפעם) 4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. אם אני אמות תכתבי לי על המצבה ככה וככה 2. מה את רוצה שיכתבו לך על המצבה אם תמותי? 3. חח סתם באמת נראלכם שאני אגיד את שני הדברים האלה? 4. אם יקרה לנו משו, שתדעי שאני אוהבת אותך ואני אתגעגע אלייך המון 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. תודה 2. יפה מצדך 3. אפעם לא אמרו לי את זה ובאמת התכוונו 4. רגע, אתה צוחק עליי או משו? 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך,אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. מסובך 2. כי אני תמיד אומרת לאימא שלי מה שאני רוצה 3. ומה שאני מרגישה אליה 4. אין לנו סודות 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. אוף, קיבלתי 2. יש היום חזרה בתאטרון 3. יש היום חזרה בריקודי עם 4. אוי אני הולכת למות 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. השמיניה ותעלומת המסכה הבורמזית 2. פה גדול והמכוערת 3. מעגל הכשפים 4. זכרונותיה של גיישה (באנגלית!) 4 דברים שאכלת היום: 1. צ'יריוס עם חלב 2. סנדביץ' עם קוטג' ומלפפון 3. סנדביץ' עם שוקולד 4. רוגעלך וחלב 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. אלכס 2. שיר 3. איתמר 4. ויקה 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. לנוח קצת 2. לאכול משהו נורמלי 3. שעורים במתמטיקה 4. לשמוע בMP3 אבל ידיד שלי שכח להביא לי אוזניות שביקשתי ממנו 4 מפלגות שאתה מכיר: 1. קדימה 2. עבודה 3. ליכוד 4. ש"ס 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. צ'יריוס 2. קורנפלס של התרנגול הזה 3. קורנפלקס תלמה 4. כריות 4 שמות של אולפנות/ישיבות/בתי"ס הכי שווים שאתה מכיר: 1. בית צבי שליטע! 2. תלמה ילין 3. ניסן נתיב 4. כפר הנוער מאיר שפיה (חחחח סתםםם... מקום מסריח... אני לומדת שם) 4 להקות שאתה מכיר: 1. מארון 5 כמובן 2. נו דאוט 3. בלאק אייד פיז 4. גרין דיי 4 דברים שאתה חושב על הפורום הזה: 1. אוהבת אותו מאוד 2. אוהבת את האנשים בו מאוד 3. כיף לי לגלוש בו 4. קצת ריק באמת 4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1. ארוך 2. חופר 3. חביב 4. חמוד סלאמת

Eilleen

New member
אני מגניבה - וויפי../images/Emo70.gif

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לראות את אלוהים. 2. לדבר עם אלוהים. 3. להרביץ לו ממש חזק. 4. לסלוח לו. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. לומדת למוות. 2. הסרת שיער
3. מסיימת למשפחה את החובות. 4. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: כלום הייתי מתפדאחת להרים ולא הייתי מסתובבת ומחפשת למי זה שייך או משהו מוזר שכזה. 4 שירים שעושים לכם את זה: Sam Brown - Stop Sam Phillips - All night Shania Twain - When you kiss me 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. שוקולד עם ...אה...לא יודעת..משהו 4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. את יודעת שאכלת לי את כל הצ'יטוס ואני לא מדברת איתך יותר בחיים, נכון?!? 2. מה את מתלהבת? אנחנו לא מאלה שהוא לוקח. 3. וואי זה כזה אני ואת מה שקורה כאןןן! 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אני אגיד בתגובה "יש לך נעליים ממש סקסיות" או משהו דבילי בסגנון 2. אצחק..עד שהוא יתעצבן ויצעק עליי להפסיק להגיב כשהוא מחמיא לי (עיינו ערך החבר הקודם של גל) 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. "וואי אני רוצה לשתות עד שאני אקבל הרעלת קיבה." 4 ספרים שקראת לאחרונה: -ארנסט המינגווי "הזקן והים" -ג'ין אוסטין - גאווה ודעה קדומה - בצבא מצאתי ספר שקראתי לפני שנים והוא ספר לילדים אז זה ממש תמוה שמצאתי אותו דווקא בחור שאני נמצאת בו ברמת הגולן אבל...זה לא הטריד אותי וקראתי אותו בכל זאת בפעם ה-7 נדמה לי
-"אן מאבונלי" עכשיו עם כל המחסור בחיים שזה אומר עליי אני קוראת את הביגרפיה של מוסוליני *ואין לאפ'חד אישור לצחוק עליי!!!!* 4 דברים שאכלת היום: 1. אוכל של בית *כיף* פירה וברוקולי וסטאף 2. קרואסון. 3. גלידה - וכן, אם תהיתם - אני שמנה. 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. ירדן 2. אביעד 3. לא עניתי לכל השאר זה יום קצת מעצבן
4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: לשתות הרבה אבל כמו שאמרה חכמה וטובה לפני - "חכו, היום רק התחיל!" 4 מפלגות שאתה מכיר: 1. קדימה. 2. מרץ. 3. ש"ס. 4. מפלגת המשועממים חסרי החיים והחיילים בצה"ל שנשבר להם מהכפתורים של החולצה במדי אלף - לידיעת חיל הלוגיסטיקה: לא כולם חייבים לראות את החזייה שלי. 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: -שעורה אורז וסטאף 4 שמות של אולפנות/ישיבות/בתי"ס הכי שווים שאתה מכיר: גל-מגניבה-יאי! 4 להקות שאתה מכיר: מוניקה סקס היהודים כנסיית השכל ועוד משהו של פריקים נו - ולא, אני דווקא לא שומעת אפ'חד מהם הם פשוט הראשונים שעלו לי לראש. 4 דברים שאתה חושב על הפורום הזה: 1. מעניין עוד כמה זמן אני אצליח להיות מנהלת כשאני בקושי מצליחה לרשום בגלל הצבא
2. אני אהיה כל כך עצובה אם נצטרך לסגור אותו שאני מיד אעשה לכולכם ביקורי בית ואבכה ואבכה ואבכה. 4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: הלוואי שהייתי יכולה להיות עירנית ואחרי יום קצת פחות מדכא ובאמת לדעת על מה אני עונה

Eilleen

New member
לא הבנתי מה את מנסה להגיד בדיוק

יש ספרות כאילו אחרי שלוש:-O ...?!?!?!?!??!?

MiriOrit

New member
לא הרבה... אבל יש.

ותלמדי לשרשר! מאז שעזבת אותנו לטובת הצבא את מתדרדרת.... עצוב. פשוט עצוב.

cosefi15

New member
למיטב זכרוני, את זאת שאמרת

שאת הכי אוהבת את 4 (ואת אנדי
)

למעלה