קצת מעצבן
אבל צריך שיהיה כתוב משהו בפורום הזה... 4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לראות הופעה של שנאייה
2. ללמוד לנגן בפסנתר 3. לנגן בנבל וצ'לו (אפילו רק לנסות) 4. אהה לא יודעת...חח צריכה לחשוב ואין לי כוח 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. עוקבת אחרי המופע הופעות של שנאיה
2. נותנת הרבה להורים 3. מטיילת הרבה בעולם 4. קונה הרבה דברים
4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. מכניסה אותו לארנק 2. קונה איתו בירה בהמשך הלילה 3. שמה אותו בבנק בהמשך 4. קונה אוכל 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. whose bed 2. i'm outta here 3. Black eyes blue tears 4. יהיה לנו טובבבבבב (לא יודעת אם ככה קוראים לזה) 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. המבורגר
2. ספגטי/פסטה 3. שוקולד 4. לא יודעת נו יש מלא... 4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. חחחחחח אההה...אין לי מושג 2. אני אוותר על החלק הזה 3. כי אני באמת לא מצליחה לחשוב על משו 4. וזהו 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. תודה 2. אחלה 3. שתוק/שתקי 4. בסדר 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך,אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. אני אוהבת אותך 2. ולא יודעת נו חלאס 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. יש בגרות באנגלית 2. אין לי כוח לחלק השני של הבגרות 3. החולצה של הכתה 4. חורחה, שלא ראיתי הרבה זמן 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. לא כזה לאחרונה אבל..."המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" 2. על העיוורון 3. באדולינה 4. וזהו, אני רוצה אחד חדש 4 דברים שאכלת היום: 1. שוקולד 2. כריך עם חמאת בוטנים 3. פסטה 4. מרק 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. חורחה 2. שני 3. ניצן 4. מיכל 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. חכו היום רק התחיל 2. אבל בטח לחפש עבודה לא ייצא לי... 3. 4. 4 מפלגות שאתה מכיר: 1. קדימה 2. מרץ 3. עבודה 4. ליכוד 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. חחח חשבתי בהתחלה שכתוב סוגי זקנים...אממ שוגי 2. כריות 3. עוגי 4. קראנץ' 4 שמות של אולפנות/ישיבות/בתי"ס הכי שווים שאתה מכיר: 1. מה
נוותר על זה 2. 3. 4. 4 להקות שאתה מכיר: 1. מופע הארנבות של דר קספר 2. פינק פלויד 3. סקאנק אנאנסי 4. רד הוט 4 דברים שאתה חושב על הפורום הזה: 1.אחלה 2.חשוב מאוד שיש כזה פורום 3.פורום מצוין 4.קצת ריק
4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1. ארוך 2. קצת מוזר 3. נחמד 4. סביל יאללה ביי
אבל צריך שיהיה כתוב משהו בפורום הזה... 4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לראות הופעה של שנאייה