קצת מעדכנת

Shellylove

New member
קצת מעדכנת

אז כמו שסיפרתי בקצרה, ביום ראשון שעבר, אחרי 3 ימים של חום שלא יורד ושל ילדה שלא יורדת ממני (פיזית), הגענו למיון והסתבר שלשלי יש דלקת ריאות (די חמורה). היינו מאושפזות 5 ימים, למה מאושפזות? כי שלי לא נתנה לי לזוז ממנה ליותר מ-2 מ´, אפילו לשירותים היא באה איתי, כך שלא היה מה לדבר על ללכת הביתה קצת, לנוח או להתקלח. אני לא רוצה ממש לקטר, כי באמת זו דלקת ריאות, שזה מחלה שאפשר לטפל בה ולא משהו ממש נוראי (כן, כן, בי"ח נותן קצת פרופורציה), אבל... הסבלנות שלי בהחלט עומדת למבחן ב-10 ימים האחרונים. כמובן שהיא ינקה ה-מון, בזמן שבדקו אותה (מה שהקל מאד), אחרי שבדקו אותה, ביום ובלילה - כמו תינוקת בת 3 חודשים בקפיצת גדילה (במשך כמה ימים). סה"כ הרגשתי ממש שמחה שהיא יונקת, כי אוכל היא כמעט לא רצתה ובכלל זה מאד עזר לנו במצבים הקשים. אבל... לאימא זה היה קשה, כי היא היתה צריכה לשאת בעול לבד. אני יודעת שתגידו שזה לא קשור בהכרח להנקה ושילד חולה טבעי שירצה את אימא ומן הסתם זה נכון, אבל... ביום חמישי הגענו סוף-סוף הביתה, שלי מחלימה לאיטה, אם כי עדיין ממש צמודה לאימא ומסרבת בתוקף להיות עם אבא. לא הספקתי עוד להתעדכן במה שהפסדתי, אבל ראיתי שמות חדשים - אז ברוכות הבאות אמהות וברוכים הבאים יונקים. נתראה בהמשך.

לאה_מ

New member
תרגישו טוב ../images/Emo142.gif, שתיכן

אני מקווה ששלי תחזור לעצמה בקרוב, ושהחיים יחזרו למסלולם. אם את רוצה לדבר קצת ולפרוק, את מוזמנת להתקשר.

קארין 25

New member
תרגישו טוב

שהכל יחזור למסלול במהירה.

noa2

New member
תרגישו טוב../images/Emo24.gif

ותחזרו לשגרה במהרה
הרבה בריאות

../images/Emo23.gif אתכן

זה ממש ברור לי הקושי (לא ממש מנסיון) אבל מה לעשות שגם אנחנו לא סופר-וומן ויש גבול לכוחות שלנו לא? נכון שהכי חשובה כרגע זו שלי והבריאות שלה וזו מחלה "ידועה" והיא כבר בתהליך התאוששות אבל מה איתך? זה נשמע לי ממש קשה ומתיש כל המתח סביב המצב ועוד חוסר היכולת שלך לקבל קצת "אוויר לעצמך"... מקווה שתתאוששו מהר מהר... נשיקה לשלי המתוקה

דיאנה1

New member
אוי, מסכנות. החלמה מהירה.

אני כל כך מבינה את עניין ה"מאושפזות" - גם אצלנו היה בדיוק אותו הדבר למשך שבועיים, רק שבר לא ינק "כמו" תינוק בן 3 חודשים, הוא באמת היה בן 3 חודשים... ובמשך שבועיים לא ראיתי את הבית, המקלחת או המיטה שלי. כך שאני יודעת בדיוק מה עבר עליך ויש לך זכות מלאה לקטר... את מוזמנת ביותר להתקשר אלי אם בא לך. מקווה שיעבור במהרה ולא תראו יותר בית חולים מבפנים עד... הלידה הבאה שלך...
גדולה לשלי מבר שרוצה כבר שהיא תבוא שוב לשחק איתו!

Shellylove

New member
תמסרי לבר שבקרוב

ותודה על ההבנה והלגטימציה לקטר, כי באמת הרגשתי קצת אמא רעה, מה פתאום שאני אקטר, כשמי שסובל פה זו שלי ולא אני.

אתן ממש נוני מסכנוני ../images/Emo140.gif

אני ממש מקווה ששלי תרגיש יותר טוב ומהר ובעיקר שאת תתחזקי ושתאזרי כוחות להמשיך. נראה לי שאחרי השבועיים האלה ואחרי ששלי תבריא תסעי עם בעלך לסוף שבוע מפנק - מגיע לך
נשיקות מאיתנו

טלי12345

New member
רפואה שלמה../images/Emo24.gif

וברוכה הנמצאת. מקווה לשמוע על התאוששות בקרוב

Shellylove

New member
תודה על התמיכה

שלי כבר מרגיש הרבה יותר טוב ואפשר להגיד שהיא כמעט חזרה לעצמה. מחר אולי נתחיל לחזור לשיגרה והיא תלך לגן. אז שוב תודה על האפשרות לפרוק ולקטר.

למעלה