קצת ממני...

28שירה

New member
קצת ממני...

מרגישה כמו גפרור אחד בתוך קופסא של גפרורים שרופים, חנוקה ויחד עם זאת מתה כבר שמישהו ידליק אותי ויוציא ממני את כל החיים שיש לי לתת. רוצה להכיר, רוצה לחבק, רוצה לעשות דברים שמעולם לא העזתי. במקום זה עושה שעות נוספות בעבודה, לומדת ולומדת כדיי ללכת לישון מותשת. לפעמים כל מה שבא לי זה להיות האישה הקטנה שמבשלת, מכבסת ואולי להרגיש שוב בהריון רק עוד פעם אחת...מתה לעזור לבחורה שהכרתי שהיא מקסימה אמיתית ועדיין המחיר יהיה גבוהה מדיי, רוצה דברים פשוטים, רוצה שתחזור, מאושרת שהלכת ואולי...אלו שוה המחשבות של שישי בערב. הלכתי להכין עוד קפה שיחזיק אותי ללילה של לימודים. נשיקות...

mazoneli

New member
נהפוכו

הגפרור היחידי שלא שרוף בעוד כולם מסביב כבר כבו הגפרור היחיד שאוצר בתוכו את האש את הבעירה המכלה הגפרור שראשו עדיין שלם ולא פגוע אל מול כל אותם הגפרורים שנשרפו הייי הגפרור שרק מחכה לחיכוך שידליק בו ניצוץ ויחמם אותו הכל תלוי מאיזה צד מסתכלים שיר לשירה אם הייתי מכיר מישהו רציני שגר באחר הייתי שולח אותו אלייך

נעיתה

New member
שיר לשירה../images/Emo99.gif

יונתן גפן הזה הוא כותב שירי חלושס

mazoneli

New member
מדהים זה קצת מוגזם, בואי נשמור את המילה הזו

לדברים שהם באמת מדהימים

נעיתה

New member
עצוב וכל כך נכון

אבל את רוב שיריו אני מחבבת++... אז אני בוחרת לסלוח לו
כאילו שזה מזיז לו מה איזה אחת נעיתה כותבת עליו

mazoneli

New member
"i give hope to the people but keep none for

myself" ארגון, שני הצריחים לפני הקרב על helm's deep.

pinkninja

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

יש זמן ומקום להכל... בכאן והעכשיו, לפחות את לא גפרור שרוף בתוך קופסא של גפרורים שרופים... לילה טוב

מייקי73

New member
שבתות וחגים

לפחות בהתחלה גורמים לרגש הבדידות להתעצם. זה יעבור . עכשיו זאת תקופה שנכונה לך להשקעה בלימודים ולעבודה. עוד מעט הרגש יתקהה ויהיה קל ומתאים יותר לעבור לשלב הבא. זה אבל אמיתי. ומי שמקבל את זה שזה חלק מהעניין בתהליך של פרידה , עובר את זה כמו גדול בצורה הבריאה ביותר.

Rtitan

New member
בריחה אל עולמות אחרים...

לימודים, לעשות דברים שמעולם לא העזנו... לחלום חלומות... מכיר היטב את המקומות הללו הזה
. אלו המקומות שאף אחד אחר לא ייקח אותנו אליהם מלבד אנחנו עצמינו. אלו המקומות שנמצאים לכל אחד מאיתנו עמוק בלב, עמוק בחלומות, אלו המקומות שאנחנו חולמים דווקא כשאיננו שותים הרבה קפה כדי לברוח מהם אל הלימודים. זה תלוי רק בנו ולא באף אחד אחר שירה - כדי להגיע אל המקומות הללו, צריכים להחליט לקום וללכת. כשרוצים באמת להגשים את החלומות - צריכים להתעורר - להפסיק לחלום, להתעורר ופשוט ללכת - מי שמחליט, ומי שיודע לשים מטרות אל העתיד - גם יוכל להגיע אליהם. המסעות לשם אינם פשוטים, אינם קלים ולא תמיד נעימים. לא פעם המחירים בדרך לשם כבדים מאד... אבל כשחלום מתגשם, את עומדת לך על פסגת העולם, ומביטה סביב ונושמת את העולם כולו פנימה.
פרשת כאן בארבע שורות כל כך הרבה מאוויים וחלומות, כל כך הרבה תקוות - ויחד איתם, לא מעט מאמץ שאת כבר משקיעה... את בדרך, והדרך אינה קלה - אף פעם הדרך אל החלומות אינה קלה... ההבדל בין מי שמגשים חלומות למי שנשאר רק עם חלום, הוא ביכולת להחזיק מעמד גם כשהחלומות כמעט מתנפצים לנו... אבל כשחלום מתגשם, טעמו מתוק מדבש....כשאני מגיע אל רגע הגשמת חלום, אני נעמד שם, באותו הרגע שבו אני מבין שהגשמתי אל החלום הזה, אני עוצם את העיניים ומשחזר בראשי את המסע. נזכר היכן הוא החל, מי הייתי אז, היכן הייתי כשהתחלתי ללכת... אני נזכר בשעות הקשות, במשברים ובמקומות שבהם כמעט נשברתי... ובמקומות שבהם חרקו השיניים ממאמץ ולא נכנעתי. ואז אני פוקח את העיניים חזרה... הגשמתי את החלום - אני כאן. את בדרך
, שמי עמוק, קחי את עצמך אל עצמך ופשוט המשיכי ללכת בדרך שהתווית לעצמך... לפני יותר משבעה חודשים שיתפת אותנו ברגעים בהם התחלת רק לצעוד בדרך הזו, וכאן את כבר בעיצומו של הגשמת החלום, אני זוכר כשכתבת שנרשמת ללימודים ועל ההתרגשות העצומה שהיית שרוייה בה אז
. כמו שהגשמת את החלום ההוא וכיום את לומדת, ומבלה לילות לבנים בלימודים - כך גם כל שאר החלומות שלך יתגשמו, כל אחד בעיתו
.

28שירה

New member
הייתי בטוחה ששכחת אותי...

אני אתחיל נושא נושא ואפתח דוקא בלימודים. מודה, זה התחיל כשילוב של בריחה רציתי לשכוח מישהו ולא רציתי שוב למצוא את עצמי מתנחמת במישהו אחר שאין לי אליו כלום, סתם עוד לילה של סקס ועוד אחד, רוצה להרגיש נקייה. רציתי גם לקדם את הבית המצומצם שלנו, רציתי לגדול. והאמת? אני עד עכשיו חמסה חמסה מצליחה. הכרתי בלימודים אנשים טובים, אנשים מקסימים שפחות או יותר עמוסים כמוני ועל הצעד הזה אני בהחלט מברכת. אבל לא יכולה להתכחש למציאות שברגעי בדידות, במקום לחפש זוגיות, במקום לצאת ולבלות אני יושבת ללמוד אולי כי התרגלתי ללבד. נזכרתי לא מזמן בדברים הקטנים שמעולם לא עשיתי, הם דביליים, הם שטותיים ובכל זאת...מעולם לא יצאתי לשתות באיזה פאב, להשתולל כאילו אין מחר, מעולם לא סגרתי לילה עם בחור שבקושי ידעתי איך קוראים לו ולא אשקר לפעמים רציתי אבל השמרנות שבי התעוררה ולא קניתי את הרולר בליידס שתמיד רציתי. ויש עוד הרבה מקטן עד גדול פשוט אולי כי תמיד היו לי תירוצים אתה צודק, הגיע הזמן לעשות או אולי לעשות יותר השבת קמתי קצת אחרת החלטתי שנמאס לי לחכות שהבעל בית שלי יטפל לי בדברים והתחלתי לעשות לבד, צבעתי את החדר שלי, החלפתי את הנורות השרופות, חיזקתי את החוטים של מנורת הלילה ורק עכשיו חושבת איך מתקנים את דלת ההזה של הארון שנפלה לי לפני שנה וחצי... מקווה שתהיו פה גם לחגוג איתי כשאגיע לקו הסיום וגם בשלבי הביניים... בינתיים שתהיה שבת שלום

Rtitan

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif אני לא שייך לסוג הזה...

ששוכחים...
, רחוק מזה. השבוע היתה לי שיחה עמוקה עם אישה מדהימה שנמצאת כעת הכי קרוב שאני מאפשר להתקרב אלי ואמרתי לה די את מה שכתבת כאן... יש תקופות בחיים שאני צריך את הלבד, להתרכז בעצמי, לגדל את RT אל תוך החללים שנשארו מצולקים - ואני עושה את זה תוך התרכזות בעבודה שלי כאן ובבילויים עם חברים מדהימים שיש לי כאן ובישראל. זה ממלא
, בעיקר כשהתוצאות לא מאחרות להגיע וכעת גם אפשר לשקול מחדש הצעות...
, יש סיפוק אדיר בזה, בגידול העצמי הזה שנעשה לנו בתקופות המעבר. מה שאת מחפשת כל כך פשוט, וכל כך מסובך גם יחד... כל מה שאת צריכה הוא להחליט שאת פשוט עושה. כמו מול בעל הבית שלך - לכי אל בעלת ה"שירה" שלך והוציאי אותה לבלות בפאב, ללכת לסיים לילה עם גבר שלא תזכרי איך קוראים לו בבוקר, ולכי להחלקרח או להחליק על רולרס... אחרי זה קפצי ממטוסים בצניחה חופשית, לכי לעשות קעקועים, לנקב עוד עגיל באוזן או כל דבר שאת רוצה... זו רק את - וכל זה יהיו רק חוויות מתקופת הלימודים שאת עוברת כעת - אלו יהיו תפאורות לתקופה שתזכרי לתמיד... מניסיון

ye44

New member
אם אין אני לי מי לי

לשבת לילל לא יתן לך כלום או שתנערי את עצמך או שתמשיכי להתבוסס בשגרת חייך המצ'עממים
אז תתחילי לחיות לפני שיהיה מאוחר מידי

ye44

New member
מה קרה אסור קצת לנפוש ../images/Emo3.gif

אחרי סופ"ש מטריף בים המלח חזרנו בסערה

כן אני

רואה ששבת עם כוחות.
יא- אללה מה שים המלח אחד עושה לך
תנסה פעם הבאה את ת"א וצא מהפרובניציה. עושים פה חיים

למעלה