קצת מכיוון יפו
O OIOO New member 7/8/03 #8 מנוף נוסף במגדל הממשלה רק עכשיו כשהעלתי את התמונה אני שם לב שסופסופ הרכיבו את המנוף השני (עד כה היה רק הבסיס). האם יש קשר לאישור של הקומות הנוספות ?
מנוף נוסף במגדל הממשלה רק עכשיו כשהעלתי את התמונה אני שם לב שסופסופ הרכיבו את המנוף השני (עד כה היה רק הבסיס). האם יש קשר לאישור של הקומות הנוספות ?
O oren* New member 10/8/03 #15 איפה אתה? ../images/Emo25.gif תרים טלפון, החלפתי מכשיר ואין לי את המספר שלך.
D DerBleistift New member 14/8/03 #17 שהיתי אצל אודי וקוסי ככה אני אוהב לקרוא להם. אבל מאז שהאמריקאים חיסלו אותם, נדדתי חסר מעש בין תלוליות החול בעירק. עכשיו חזרתי. נדבר בקרוב.
שהיתי אצל אודי וקוסי ככה אני אוהב לקרוא להם. אבל מאז שהאמריקאים חיסלו אותם, נדדתי חסר מעש בין תלוליות החול בעירק. עכשיו חזרתי. נדבר בקרוב.
K K © B I New member 7/8/03 #9 תמונות מדהימות.... אפשר לראות מזווית יפו עיר ממש מפוצצץ מגדלים, תמונות מדהימות
K kyle New member 8/8/03 #10 אחלה תמונות...../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif זכור לי שהעלתי פה תמונות ממש (ממש!) דומות נחמד לראות מה השתנה מאז.
אחלה תמונות...../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif זכור לי שהעלתי פה תמונות ממש (ממש!) דומות נחמד לראות מה השתנה מאז.
K K © B I New member 8/8/03 #11 עבדתי על זה קצת בפוטו שופ... לא יצא הכי טוב, אבל הרבה יותר חי, מה אתם חושבים? >>>לתמונה...
W wolfman2המקורי New member 10/8/03 #14 תמונות יפות מאוד!../images/Emo45.gif האתר הכי אידיאלי לצילום פנורמי לכיוון tlv זה מהמזח לפי דעתי.
י יונה הדייג New member 12/8/03 #16 יפה מאוד ! ../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif../images/Emo127.gif ממש ניראה כמו תמונה של צלם מיקצועי .
יפה מאוד ! ../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif../images/Emo127.gif ממש ניראה כמו תמונה של צלם מיקצועי .